...Получена от смилането на твърда пшеница сорт "Капели", произведена от земеделски стопанства в региона на Пулия. Брашното се получава чрез отделяне на финото и грубото трици (екстракция на триците и трицата от брашното с помощта на сито).
"Сенатор Капели" е древна и биологичнапшеница, която е superior по хранителни свойства в сравнение с други видове пшеница: съдържа по-голямо количество флавоноиди и антиоксиданти, противовъзпалителни свойства и дори способността да намалява холестерола. По-лесно се усвоява и намалява чревните възпаления, определяни като непоносимост към глутен.
... Америка до Австралия. Всъщност, соргото е вид, способен да се адаптира към различни и дори особено враждебни условия на околната среда. На световно ниво, соргото представлява петата най-важна зърнена култура след царевица, ориз, пшеница и ечемик. Именно поради тази причина то е включено в линията на биологичните зърнени култури. Биологичното сорго е храна, която естествено не съдържа глутен, е лека и лесно смилаема, идеална за съвременната диета. Лесно смилаемо и хипокалорично, при консумация оставя усещане за ситост и лекота.
...Fondabee Bio е хранителна добавка на основата на захари от захарна тръстика, произхождаща от биологично земеделие, с добавка на глюкозно-фруктозен сироп от биологичнапшеница.
Това е допълнителна храна за пчелите, която да се използва като хранителен източник в периоди, когато запасите в кошера не са достатъчни за изхранване на семейството.
Тегло: 2,5 кг.
Кутия от 12,5 кг.
Код на продукта: 657...
... безопасен и с растителен произход. Има антистатични свойства с укрепващ и хидратиращ ефект, на базата на растителни протеини, протеини от пшеница (Phyto-keratin Биологична) и протеини от соя.
Протеините от пшеница или Phyto - Keratin Биологична са 100% растителен органичен заместител на животинската кератин, перфектната съставка, която действа в областите, където влакното е повредено, подобрявайки...
... колебаят от минимум 40 до максимум 55 градуса по Целзий, като по този начин запазваме хранителните стойности и устойчивостта по време на готвене. Произвеждаме прясна и суха паста, биологична и конвенционална, от Farro dicoccum, от твърда пшеница Сенатор Капели, пълнозърнеста, ароматизирана с дехидратирани и натурални продукти. Нашите продукти са налични на италианския пазар от сектора на едро до дребно и на чуждестранния пазар, предимно в Испания, Португалия, Германия, Англия, Канада, Бразилия, Австралия и САЩ.
Пастифичо Италйка произвежда ръчно изработена паста, както прясна, така и суха, сертифицирана като биологична от Icea, използвайки само 100% италианска пшеница. В момента произвеждаме 10 вида прясна паста (срок на годност 3 месеца, съхранявана в хладилник) и около 25 вида суха паста. Нашият уебсайт е www.pastificioitalyca.it, където можете да видите нашата история и нашите продукти.
Освен това произвеждаме и EVO масло, също сертифицирано като биологично от Icea.
Възможно е да се постави персонализирана етикета на продуктите.
...Нашата паста е ЗАНЯТЧИЙСКА, а не индустриална, тя е направена изключително от пшеницата на нашата компания, всичко е ДЕТАЙЛНО, бронзово изтеглено, бавно сушено, при ниска температура (35°).
Благодарение на производството на нашата органична пшеница не сме подложени на текущите проблеми с доставките на пшеница (така че гарантираме доставките) и цените (като не използваме торове, нашите цени няма да...