Италия, Imperia
... декантация в подземна купчина. Етикет на продукта В 'Прикачените файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта. Комбинации "Пинзимолио" е особено подходящ за подправяне на сурови зеленчуци (целина, копър, репички, артишок, моркови, домати) и е особено отличен за дип.
Италия, Palagonia
...Съставки: Артишок 65%, слънчогледово масло 35%, винен оцет, сол, чесън, смлян черен пипер, смлян червен пипер. Лимонена киселина, аскорбинова киселина. Контейнери от: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Италия, MILANO
...Нарязани на резени артишок, 100% италиански. Универсални в кухнята, те се адаптират към много рецепти. Започвайки от предястия, могат да се използват в масло или за подправяне на лазаня или паста, но също така и за обогатяване на супи и бульони. Те са много практични, тъй като вече са нарязани на резени, което ускорява времето за подготовка и ти оставя време да експериментираш с други рецепти...
Италия, Paterno'
...Следвайки най-добрите традиции, на една уважаваща себе си сицилианска маса не може да липсва автентична сицилианска предястие, богато на вкусове. В района на Катания това е основно ястие, съставено изцяло от натрошени зелени маслини Ночелара Етнеа, комбинирани с моркови, целина и други местни зеленчуци, подсилено с наличието на гъби, артишок и сушени домати, умело подправено с екстра върджин зехтин, риган и червен пипер. Със своя живописен вид и неповторим вкус, Сицилия вече е на масата.
Италия, Casoria
...Гаета маслини, без костилки италиански маслини тип Гаета, гигантски италиански зелени маслини, папачеле (чушки) в 5 кг кофи. Скароли, фриарели, патладжани и артишок в зехтин в 1 кг буркани, идеални за пълнеж или предястия.
... на растителни тонове. Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус. В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и за супи от смесени бобови култури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
Италия, Verona
...с Латекс от магарешко мляко, Екстракт от артишок, Биологично нерафинирано кокосово масло - Ултра деликатен гел за почистване на грим, подходящ дори за най-чувствителните кожи. В контакт с вода се превръща в кремообразна емулсия, която премахва грима и дълбоките замърсявания. ИПОАЛЕРГЕНЕН ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН 0% СИНТЕТИЧНИ КОНСЕРВАНТИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ: 10% БИОЛОГИЧНО ОТ ЦЯЛОТО 99,9...
Италия, Ventimiglia Di Sicilia
... плодов с послевкус на артишок, бадем и свежа трева. Този зехтин оставя балсамов и свеж вкус и е идеален за употреба в суров вид, в комбинация с рибни предястия, супи и червени меса. Екстра върджин зехтинът се използва също, вместо масло, и за сладкарски изделия в бисквити, сладкиши и торти.
Италия, San Vito Dei Normanni
... прави качеството и автентичността свои основни стълбове. От десетилетия нашият основен продукт е артишокът от Бриндизи, вкусен в натуралния си вид или консервиран в саламура или в масло. През годините решихме да се посветим с ентусиазъм и на други продукти: тиквички, патладжани, домати, гъби, маслини и други зеленчуци. Нашите консерви са плод на страстната работа на полето, на мъдростта на...
Италия, Castelvetrano
обработка, трансформация и опаковане на масло и маслини от маслиновото дърво Ночелара дел Беличе, маслини в буркани за голямо разпространение и в кофи за ресторантьорството, опаковки в пликове за туристически места, пастет от зелени маслини, черни маслини, подправени маслини, пастет от артишок, гъби и сушени домати, правим опаковане и на парчета артишок в буркани. Опаковаме и работим и за трети лица с етикет на клиента.
... маслините си, а тяхното смилане се извършва в рамките на 24 часа след това чрез механични процеси (студено извличане); този метод позволява получаването на екстра върджин масло с високо качество. На вид нашето масло, произведено изключително в района на Фарнезе, има смарагдозелен цвят с златисти отблясъци и излъчва плодов аромат, напомнящ на зряла маслина, току-що събрана. То се гордее с изразителен вкус, с нотки на артишок. При дегустация оставя приятно пикантно и горчиво послевкус с бадемови нюанси. Богато е на витамин E, полифеноли и други антиоксиданти.
Италия, Montesano Sulla Marcellana
... тяхната територия: сушени или пълнени домати, гриловани патладжани, кремове от тиква, артишок, броколи, пълнени маслини, пълнени чушки и люти чушки са само част от типичните продукти от Чиленто, трансформирани в буркани с масло.
Италия, dolcedo
... с частна марка. Сапуни с маслиново масло. Шампоан и душ гел, винаги с екстра върджин зехтин. Типични лигурийски сладкиши като амарети и генуезки панетоне. Маслини в саламура и без костилки в зехтин. Дървени предмети от маслина. Лавандулова есенция. Възможност за организиране на групи за екскурзии в нашата долина. Възможност за настаняване в приятелски агритуризми.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play