... декантация в подземна купчина.
Етикет на продукта
В 'Прикачените файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Комбинации
"Пинзимолио" е особено подходящ за подправяне на сурови зеленчуци (целина, копър, репички, артишок, моркови, домати) и е особено отличен за дип.
...Нарязани на резени артишок, 100% италиански.
Универсални в кухнята, те се адаптират към много рецепти. Започвайки от предястия, могат да се използват вмасло или за подправяне на лазаня или паста, но също така и за обогатяване на супи и бульони.
Те са много практични, тъй като вече са нарязани на резени, което ускорява времето за подготовка и ти оставя време да експериментираш с други рецепти...
...Следвайки най-добрите традиции, на една уважаваща себе си сицилианска маса не може да липсва автентична сицилианска предястие, богато на вкусове. В района на Катания това е основно ястие, съставено изцяло от натрошени зелени маслини Ночелара Етнеа, комбинирани с моркови, целина и други местни зеленчуци, подсилено с наличието на гъби, артишок и сушени домати, умело подправено с екстра върджин зехтин, риган и червен пипер. Със своя живописен вид и неповторим вкус, Сицилия вече е на масата.
...Гаета маслини, без костилки италиански маслини тип Гаета, гигантски италиански зелени маслини, папачеле (чушки) в 5 кг кофи. Скароли, фриарели, патладжани и артишокв зехтин в 1 кг буркани, идеални за пълнеж или предястия.
... на растителни тонове.
Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус.
В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и за супи от смесени бобови култури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
...с Латекс от магарешко мляко, Екстракт от артишок, Биологично нерафинирано кокосово масло - Ултра деликатен гел за почистване на грим, подходящ дори за най-чувствителните кожи. В контакт с вода се превръща в кремообразна емулсия, която премахва грима и дълбоките замърсявания.
ИПОАЛЕРГЕНЕН ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН
0% СИНТЕТИЧНИ КОНСЕРВАНТИ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ:
10% БИОЛОГИЧНО ОТ ЦЯЛОТО
99,9...
... плодов с послевкус на артишок, бадем и свежа трева.
Този зехтин оставя балсамов и свеж вкус и е идеален за употреба в суров вид, в комбинация с рибни предястия, супи и червени меса. Екстра върджин зехтинът се използва също, вместо масло, и за сладкарски изделия в бисквити, сладкиши и торти.
... прави качеството и автентичността свои основни стълбове.
От десетилетия нашият основен продукт е артишокът от Бриндизи, вкусен в натуралния си вид или консервиран в саламура или вмасло.
През годините решихме да се посветим с ентусиазъм и на други продукти: тиквички, патладжани, домати, гъби, маслини и други зеленчуци.
Нашите консерви са плод на страстната работа на полето, на мъдростта на...
обработка, трансформация и опаковане на масло и маслини от маслиновото дърво Ночелара дел Беличе, маслини в буркани за голямо разпространение и в кофи за ресторантьорството, опаковки в пликове за туристически места, пастет от зелени маслини, черни маслини, подправени маслини, пастет от артишок, гъби и сушени домати, правим опаковане и на парчета артишокв буркани. Опаковаме и работим и за трети лица с етикет на клиента.
... маслините си, а тяхното смилане се извършва в рамките на 24 часа след това чрез механични процеси (студено извличане); този метод позволява получаването на екстра върджин масло с високо качество. На вид нашето масло, произведено изключително в района на Фарнезе, има смарагдозелен цвят с златисти отблясъци и излъчва плодов аромат, напомнящ на зряла маслина, току-що събрана. То се гордее с изразителен вкус, с нотки на артишок. При дегустация оставя приятно пикантно и горчиво послевкус с бадемови нюанси. Богато е на витамин E, полифеноли и други антиоксиданти.
... тяхната територия: сушени или пълнени домати, гриловани патладжани, кремове от тиква, артишок, броколи, пълнени маслини, пълнени чушки и люти чушки са само част от типичните продукти от Чиленто, трансформирани в буркани с масло.
... с частна марка. Сапуни с маслиново масло. Шампоан и душ гел, винаги с екстра върджин зехтин. Типични лигурийски сладкиши като амарети и генуезки панетоне. Маслини в саламура и без костилки в зехтин. Дървени предмети от маслина. Лавандулова есенция. Възможност за организиране на групи за екскурзии в нашата долина. Възможност за настаняване в приятелски агритуризми.