...Артишоците buononaturale се отглеждат, прясно преработват и съхраняват в висококачествено органично зехтин според органичните стандарти. Тази хранителна храна е готова да бъде опитана като елегантна предястие или като закуска по време на happy hours (или предястия по италиански), но също така може лесно и креативно да се комбинира с други съставки за вкусни ястия. Те са представени в рециклируеми стъклени буркани.
Нетно тегло: 120g...
...Гриловани сърца от артишок Alla contadina 2.9 кг антипасти печен зеленчук регион PACA Марсилия Франция
По време на вашите аперитиви предложете на гостите си тези вкусни гриловани сърца от артишок. Можете да ги опитате в салатите си.
Съставки Артишок (55%), слънчогледово масло (37%), оцет, сол, захар, зехтин екстра върджин, магданоз, чесън, босилек. Антиоксидант аскорбинова киселина E300...
... Вирджин Екстра е получен от биологични маслини от сорта "Manzanilla Cacereña", сертифицирани маслини от Сиера де Гата, на север от провинция Касерес в Естремадура.
Зелен плод с голяма интензивност на аромата, балансирани горчивини и леко пикантен завършек, който подчертава естествената му сладост.
Аромати на банан, ябълка, киви, зелена доматка, свежа трева и артишок.
Използва се в суров вид, в комбинация с риба, меса (особено дивеч), карпачо, салати и за подчертаване на естествения вкус на вашите храни.
Само в стъклена бутилка 500ml...
... напрежението на добре узрелите танини. Финалът е свеж и елегантен с забележителна дължина.
Съчетание с храна: гриловано говеждо ребро, дивечово бедро с манатарки, патешки дроб в гювеч, агнешко с артишок, талиатели с гъби и фоа гра, турнедос с трюфелово масло.
Винификация: отлежаване в нови бъчви за 50% от обема, съхранявани в климатизирано избено помещение.
Око: плътен виолетов.
Съвет на енолога...
Гросист на провансалски специалитети от 25 години. Консерви и опаковки за търговия на дребно. Произведени в Прованс, без консерванти. Черна тапенада, зелена тапенада с босилек, кавиар от патладжан, деликатес от артишок, аншоа, песто с босилек от Прованс, деликатес от сушени домати, сардини с конфитирани лимони, тоионада със сушени домати, сушени домати вмасло. Средиземноморски специалитети...
Старо семейно мелниче, възстановено преди около тридесет години, когато в региона отново започнаха да се засаждат маслини. Триста малки местни производители допринасят за производството на много растително масло, с аромати на трева, зелени домати, артишок, без да забравяме нотка на сушени плодове и дори малко пикантност.