...Удължена и стилна част от фина тръстика. Има розов цвят, отличен вкус, дълбок аромат и нежна мазнина. Изработени ръчно парчета, с ниско съдържание на сол и с узряване между 24-28 месеца.
Процес на изработка: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене и отлежаване в изба.
Съставки: Плечо от свинско месо от жълъди и морска сол.
Условия за разпространение и...
...Девствена морска сол, извлечена от най-важния морски солник в Европа, Природен парк Бахия де Кадис. За разлика от другите соли, BioSalt има уникална и полезна стойност за здравето.
Има органична сертификация.
... до пурпурен.
Външен вид: Външно: Типичен, консистентен. При рязане: Консистентен, мраморен и характерен.
Вкус: Месо с деликатен вкус. Вътрешната мазнина е много ароматна и течна, разтапяща се в устата и наводняваща небцето с несравним вкус, пълен с нюанси, интензивен и дълготраен.
Аромат: Ароматен и деликатен.
Текстура: Фина и хомогенна. Малко влакнеста, без пастообразност или омекване.