Испания, Guijuelo-Salamanca
...Удължена и стилна част от фина тръстика. Има розов цвят, отличен вкус, дълбок аромат и нежна мазнина. Изработени ръчно парчета, с ниско съдържание на сол и с узряване между 24-28 месеца. Процес на изработка: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене и отлежаване в изба. Съставки: Плечо от свинско месо от жълъди и морска сол. Условия за разпространение и...
Испания, Guardamar Del Segura
Испания, El Puerto De Santa María
...Девствена морска сол, извлечена от най-важния морски солник в Европа, Природен парк Бахия де Кадис. За разлика от другите соли, BioSalt има уникална и полезна стойност за здравето. Има органична сертификация.
Испания, Alcobendas
... до пурпурен. Външен вид: Външно: Типичен, консистентен. При рязане: Консистентен, мраморен и характерен. Вкус: Месо с деликатен вкус. Вътрешната мазнина е много ароматна и течна, разтапяща се в устата и наводняваща небцето с несравним вкус, пълен с нюанси, интензивен и дълготраен. Аромат: Ароматен и деликатен. Текстура: Фина и хомогенна. Малко влакнеста, без пастообразност или омекване.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play