...отлежаване в хранилище, нарязване на нож и опаковане.
Съставки: Гурме шунка Злато и сол.
Нетно тегло: 100 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене, отлежаване в хранилище.
Съставки: Гурме шунка Злато и сол.
Нетно тегло: 100 гр.
...Най-висококачествен испански хамон, хранен с жълъди, 100% Иберико, нарязан на нож и вакуумиран.
Доставяме само B2B, повече информация тук:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Минимална поръчка: 25 кашона (1.000 бр.). Цена за 25 кашона: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство. Тегло на кашона: 6,55 кг.
Време за доставка: да се договори.
ТРАНСПОРТ: Охладен 5ºC.
... плаващи платформи (батеас) и от галисийските рибни пазари.
Постоянните подобрения в нашите системи за отглеждане ни позволиха да постигнем високи нива на качество и стойност в нашите морски дарове, които подлежат на строг санитарен контрол. Отглеждането в най-добрите зони на залива Ароуса ни позволява да получим морски дарове с висока производителност на месо и отличен вкус.
Нашият основен ангажимент е да предложим на нашите клиенти автентични галисийски морски дарове, които освен това трябва да предлагат оптимална производителност на месо.
В ARTEMA произвеждаме всякакви съдове и принадлежности за обществено хранене от дърво. Дървени чинии. Чинии за октопод. Дъски с дръжка и без дръжка в различни форми и размери. Дъска за сосове. Подложки. Ножза хляб. Хлебници. Чиния за ръка. Коктейлна чиния. Хаванче. Купи. Ролка тесто. Тестомесачка. Килими. Чук замесо. Чук за морски дарове. Индустриален чук. Държач за салфетки. Държач за руло...