...Това е маслото, получено от маслините, събрани на имота в началото на кампанията (ноември), докато маслината е в пълен вериж, преди да достигне зрялост и е събрано директно от дървото. Предлага по-мек органолептичен профил в сравнение с ранното, с характерна горчивина и пикантност, и винаги в категорията "Aceite Virgen Extra".
... пържени ястия.
Освен отличния си вкус, маслото Hojiblanca е известно с високото си съдържание на мононенаситени мастни киселини и естествени антиоксиданти, което го прави здравословен и полезен продукт за сърцето и кръвоносната система.
... мекота и блясък.
Богато на витамин C, маслото от царевичен зародиш подхранва и хидратира косата в дълбочина и притежава антиоксидантни свойства.
НАТУРАЛНИ ФИТОКОСМЕТИЧНИ АКТИВИ
Овесът, соята и пшеницата чрез хидролиза са оптимална алтернатива на животинските протеини. Създават бариерен ефект срещу възможни дразнения на скалпа. Неговите качества са защитни, биостимулиращи и възстановяващи...
...Полифенолите, които съдържа, правят маслото от студено пресовани зехтини с високо качество, което предлага 10 пъти повече антиоксиданти в сравнение с конвенционалните зехтини. Нашето масло е получено директно от маслинови дървета чрез механичен процес и студено извличане, без филтриране и с внимателно естествено декантиране, за да се запазят висококачествените полифеноли, извлечени от сорта...
... антибактериални свойства. Освен това, се използва в козметичната индустрия заради ползите си за кожата и косата.
За получаване намаслото от черен кимион се извършва процес на студено пресоване на семената на nigella sativa. Този метод запазва всички свойства намаслото и осигурява неговото качество.
Ботаническото наименование на черния кимион е nigella sativa, а INCI-то му е Nigella Sativa Seed Oil. Неговият CAS номер е 90064-32-7.
... ароматерапията като носещо масло е много ценена, тъй като усилва ефектите на етеричните масла.
В допълнение към ползите за кожата, маслото от бадеми е известно със своите защитни свойства на стомашно ниво. Приемано в малки количества, то образува защитен слой по стените на стомаха, помагайки за предотвратяване на раздразнения. Това масло е също отличен избор за козметични и фармацевтични продукти, благодарение на способността си да подхранва и омекотява кожата. Съхранението му е лесно, изисква само да се избягва контакт с въздуха и пряка светлина.
...Органичното масло от нар се получава чрез първоначално студено пресоване на семената на Punica granatum. Дърво, родом от азиатския континент. Най-голямото му качество е високото съдържание на омега 5, достигащо до 90%, компонент с множество хидратиращи свойства. В резултат на всичко това, способността му да регенерира епидермалната тъкан изпъква.
Маслото от нар е 100% натурален продукт от органично земеделие.
...Маслото от CBD Alchemy е масло с пълен спектър (т.е. включващо целия фитокомплекс, присъстващ естествено в растението, с ниво на THC под 0,2%), произведено според най-високите стандарти, изисквани от Европейската общност, и постоянно тествано в външни лаборатории, за да се гарантира максимално ниво накачество за потребителя. Концентрацията от 10% е отлична отправна точка за тези, които се запознават с света на CBD и желаят да подобрят общото си благосъстояние.
...Маслото от висша категория, известно също като зехтин екстра върджин, се получава директно от маслини чрез механични процедури, без намесата на химически продукти. Този тип масло се характеризира с високо качество, интензивен вкус и свеж аромат. То е богато на антиоксиданти и здравословни мастни киселини, което го прави идеален избор както за готвене, така и за подправяне. Процесът на извличане гарантира запазването на хранителните вещества и естествения вкус на маслините, предлагайки чист и отличен продукт.
... Галисийските заливи в марината Тази селекция включва нашата основна референция, анчоа от Кантабрия, произведена ръчно, омесена на ръка и представена в три различни формата. Едно и също качествона продукта и различни видове кутии, подходящи за всяка ситуация на консумация. Полуконсервата от анчоа трябва да се съхранява в хладилник до няколко минути преди дегустацията, при стайна температура, за да може маслото й...
... оставя блестяща.
100% натурално масло от камелия с високо качество. Произведено в Галисия (Испания).
Нашето масло от камелия се извлича чрез студено пресоване, без химически процедури, за да се получи нерафинирано масло и да се запазят всички ползи от семената на камелиите, като висока концентрация на олеинова, линолова и линоленова киселина, сквален, катехини, витамини A, B, D, E и минерали. Маслото, извлечено по този метод, съдържа по-висока концентрация на антиоксиданти в сравнение с маслата, извлечени по други методи.
Масло от камелия японска с BIO и ВЕГАН сертификат.
...Масло от студено пресован зехтин с високо качество, признато международно с множество награди.
Маслото от студено пресован зехтин с високо качество 900 ORIGEN е купаж от сортовете пиквал, пикудо и хойбланка, получено от маслини, отглеждани на идеална надморска височина и климатични условия, събрани в оптималния момент на зрялост, което придава на сока му този вкус и аромат на прясно нарязана трева и домат, толкова ценен за небцето.
...Без оцветители или консерванти. С ниско съдържание на сол и без добавена захар. Kitu Snack притежава следните сертификати за качество: Кошер, V-Label (веган), Без глутен, NON GMO (без ГМО). Освен това всички продукти Kitu са свободни от 14-те основни алергена.
...Испания, Обединеното кралство... Година след година търсим най-добро качествонамаслото, за да поставим нашата мелница на върха на най-добрите мелници в света. Търсим дистрибуционна мрежа, за да продаваме нашия висококачествен екстра върджин зехтин в Обединеното кралство и из цяла Европа.
... пресоване (под 27ºC) предлага органолептични характеристики с високо качество и е методът, който най-добре запазва хранителните стойности намаслото, което го прави по-благоприятно. Този по-трудоемък метод е този, който използваме в Valdelaseras и е този, който извлича същността на маслината. В нашия случай това е ангажимент към нашите клиенти. Всички наши сортове са от зехтин екстра върджин, като...
... събрани в групи. Те са черни, когато узреят, и нямат лентицели по кожата на плода. Сортът е самоопрашващ се. Плодовете му не узряват едновременно и имат средна устойчивост на отделяне. Кооперацията Арбекуина е един от производителите на масло от Арбекуина с защитено наименование за произход „Масло Лес Гаригес“, контролирано от Регулаторния съвет на DOP Лес Гаригес, базиран в Лейда. Това е първото наименование за произход на масло, признато на испанската територия (1975), сертифицирано през 1996 г. от Европейския съюз като PDO, признавайки отличното качествона каталонското маслиново масло.
... иновационни технологии. Освен това, едно от нашите съоръжения е фокусирано върху маслото от маслинови остатъци и е оборудвано с огромен екстракционен завод. Работейки с 5 континента по света, успяхме да получим най-подробните и изискващи международни сертификати за качествона храните, включително; сертификат за международен стандарт IFS, кошер сертификат, сертификат за европейско екологично производство, Халал, HACCP…...
... НЕДОСТИЖИМИ цени, дори под цената на зехтина на произход. Затова искаме да прекъснем тази токсична търговия и да донесем нашето ценно Течно Злато директно на масата на всяко семейство. Само така ще премахнем посредниците и ще гарантираме справедлива цена. Да купиш най-добрия зехтин не е лесно. Цената намаслото може да ни помогне, тъй като под 8-9 евро за бутилка от 500 мл означава, че вероятно не е...
Алмазара Валле дел Ирегуа С.Л. е основана през 2008 година. Основната дейност на компанията е отглеждането на маслини от сорт Арбекина, сертифицирани като екологични с произход от Ла Риоха, и производството на зехтин екстра върджин от първо качество. Имаме НАГРАДИ от конкурси, в които участват най-добрите испански екологични зехтини и от основните производствени страни в Европа, получавайки...
... вземе предвид химическият му състав, за да постигнем продукт с високо качество. Резултат от тази работа е нашата гама продукти Албарес и Премиум. Получени от традиционни насаждения на сорта маслина арбекина, те се характеризират с аромати на билки, домати и ябълки. На вкус се отличават с баланс и текстура, завършвайки с леко пикантно усещане, характерно за сорта арбекина.
...-голямата част от текущия пазар, маслото от нашия регион със сигурност ще се открои. Опаковката е внимателно обмислена, за да предаде добър вкус, без да бъде претенциозна. Що се отнася до вкуса му, той е специално избран, за да бъде достатъчно мек, за да привлече хора, които не са свикнали на силни вкусове, но е плодово и ядково, така че наистина има характерен вкус. И за да очарова новаците, които все още не знаят колко добър е нашият зехтин, Европейското PDO сертифицира нашето качество по обективен начин, който е лесен за разбиране от всички.
... непокътнати всички свои сензорни характеристики и свойства за здравето. Счита се за сок от маслини без добавки или консерванти и има киселинност под 0,8%. Представя приятни и идентифицируеми сензорни характеристики. Маслото от зехтин Extra Virgin, OLIVARO INTENSO С НАИМЕНОВАНИЕ ЗА ПРОИЗХОД BAENA, е синоним накачество, запазва непокътнати всички свои сензорни характеристики и свойства за здравето...
... маслинови дървета в района на Белчите. Работим с две сортове маслини - Арбекина и Емпелтре, местен сорт от Бахо Арагон. Качеството на нашите масла е признато както от Произхода, така и от национални и международни конкурси за качество: Награда за отлично представяне намаслото FERIA OLEOMAQ 2019, избрани в ТОП 100 на най-добрите зехтини екстра върджин в света 2018 от публикацията в сектора EVOOLEUM, Grand Prestige Gold на наградите TerraOlivo в Израел през 2018, Най-добра маслобойна 2017 от Арагонската академия по гастрономия, за да споменем само някои...