...100% екологично студено пресовано зехтин, произведен без добавки или пестициди. Идеален за готвачи и любители на гурме кухнята. С мощен вкус, този AOVE подобрява всяка рецепта, от маринати и мариноване до готови ястия. Отглеждан под строги екологични стандарти и извлечен на студено, за да запази своите естествени качества, това масло предлага перфектен баланс между вкус и здраве, идеално за ресторанти и професионални кухни, които ценят автентичността и качеството.
...Иберийска свиня над 10 месеца. Това е част от "Cabecero", разположена под "Paleta" и над "Costilla". Частта тежи между 250 и 400 г.
"Abanico" от иберийска свиня е сочен и с голям вкус, извлечен от "cabecero" на иберийската свиня, специфично разположен под "paleta" и над "costilla". Тази част, която тежи между 250 и 400 грама, се отличава с нежна текстура и балансирано съдържание на мазнини, което...
Финка Ла Граманоса произвежда и контролира целия процес на маслото, от собствените полета до клиента. Имаме 240 хектара маслинови дървета в Барселона и Тарагона. Нашето екстра върджин зехтин се събира в началото на октомври, извлечен е на студено (под 25ºC) и ни дава много зелен, горчив и пикантен вкус. Зелен бадем, свежа трева, домат, маруля и артишок са най-изразителните вкусове на нашия екстра...
... предоставяйки качествени решения на техните изисквания. Разполагаме с широка гама от опции за доставка, както опаковани, така и на едро: нишки шафран, смлян шафран, натурален екстракт от шафран, разтворим прах (натурална и здравословна алтернатива на традиционния шафран) под международен патент PCT, хранителен оцветител (жълт / оранжев) 100% натурален, извлечен от нишки шафран под международна патентна заявка PCT и 100% натурален подправка (смес от шафран).