...само най-изключителните парчета се класифицират като Alta Gastronomía. Търпение и обилно време за отлежаване в изби, отворени към вятъра на Сиера, завършващи с най-добрата шунка от свине, хранени с жълъди, която вашето небце може да запомни.
...избираме най-добрите задни крайници заради формата и разпределението на мазнините, които след това се подлагат на сол. По време на процеса на сушене и узряване, те се проверяват и класифицират с онзи специален грижа, която характеризира нашия шунка Sybarish. Бавният ход на времето в нашите хранилища им придава специални характеристики и хранителни свойства, които ги правят не само подходящи за човешка консумация, но и едно от най-големите удоволствия, които нашата гастрономия може да предложи днес. Особено посветено на най-взискателните небца.
... средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Процес на осоляване
В Иберико Брисa, всички парчета се покриват със сол за морска риба, за да се улесни дехидратацията и съхранението им, като по този начин се допринася за развитието на типичния цвят и аромати на узрелите продукти. Те остават в солницата един ден за всеки килограм тегло на свежото...
...Иберийски колбаси от 100% белота и сирена онлайн на най-добра цена, произведени ръчно с най-добрите суровини. Ние сме 100% испанска компания с офис в Кордоба. Нашите усилия са насочени към селекция на най-добрите парчета иберийска шунка и осигуряване на отлична клиентска опит с покупката им. Основната цел е търговията чрез интернет в цяла Европа с най-добрата иберийска шунка, произвеждана в Испания...
... иберийската шунка, одобрена на 10 януари 2014 г., прави следната класификация:
По отношение на породата:
Шунка 100% Иберико: Произлиза от свиня, потомък на родители 100% иберийци, вписани в книгата на породата.
% Иберико: В този случай трябва да бъде придружено от % на кръстосване с порода Дурок. Например: "75% иберико" би било резултат от майка 100% иберийска и баща, произлязъл от майка 100% иберийска и...