...Парче, произхождащо от иберийски свине, хранени в планината в продължение на 3-4 месеца с жълъди, билки и остатъци от реколтата. Изработва се ръчно с Паприка D.O. от Ла Вера (Касерес), също подправено с натурални подправки и без никакви консерванти, сол, чесън и риган. Забелязва се неговият изключителен мирис и аромат.
Съставки: Лом от свинско месо от иберийски жълъд, сол, натурален аромат...
...Ако търсите да купите подправени маслини, представяме ви нашата маслина Machacamoya за хотелиерството в кофа от 4.5 кг, подправена с ароматни билки, червен пипер, чесън и оцет. Лесно се запомня с типичния си горчив вкус и винаги е идеалният спътник на бира и чаши вино в баровете.
...ОРИГИНА: клане на прасето, което се извършва в северната част на Арагон.
ИНГРЕДИЕНТИ: постни части от прасето и бекон.
ФОРМА: форма на подкова.
ВКУС: вкусен, леко ароматизиран с билки.
ПРЕДСТАВЯНЕ: парчета с размер 28/30; опаковани в естествена черва.
ОПАКОВКА: в контролирана атмосфера.
СРОК НА ГОДНОСТ: 6 месеца; дата, посочена на опаковката.
ПРИГОТВЯНЕ: нарязан на тънки, леко заоблени филийки.
ДА СЕ СЪЧЕТАЕ С: с препечен хляб, ароматизиран с домат или чесън, или алтернативно без подправки.
ДА СЕ СЪХРАНЯВА: на хладно и сухо място.
... изживеят най-доброто изживяване за небцето с най-традиционните продукти на земята. Разполагаме с обща капацитет за съхранение над 15.000.000 литра и дневно производство от 100.000 бутилки, готови сме да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Продуктите, които произвеждаме, са следните: Оцети от бяло и червено вино. Ароматизирани оцети (естрагон, чесън, фини билки). Оцети от плодове. Оцети от алкохол. Специални оцети. Балсамови кремове. Зехтин екстра върджин. Бели и червени вина. Концентриран сок.