Diafood GmbH е водеща компания в преработката на растителни суровини, специализирана в производството на висококачествени сушени зеленчуци, ароматни растения и био-продукти. С над 35 години опит, Diafood е изградил отлична репутация благодарение на качеството и устойчивостта. Компанията работи изключително с сертифицирани доставчици, които отговарят на строги био-качествени стандарти.
Особен акце...
...Куркумата, извлечена от ризомите на растението куркума, е естествено златисто-жълто пигмент, широко признато за своите кулинарни, козметични и медицински приложения. Известна със своя ярък цвят, куркумата е основна съставка в различни кухни, особено в азиатските ястия, където добавя топъл, земен вкус.
EC номер: 283-882-1
Молекулна формула: C15H22O
CAS номер: 84775-52-0...
... куркума придават на кърито дълбок и земен вкус, докато сладките подправки, като канела и карамфил, добавят блясък. Лесна за употреба, тази смес ще ви позволи да получите наденички с ярко жълт цвят, ароматни и вкусни.
Референтен номер: ART0011...
... или да се вари твърде дълго, в противен случай ястието става твърде горчиво.
Съставки: Куркума
Забележка за алергени: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина.
Съдържание: 50 г в метална кутия...
...Благодарение на своята несъмнена вкусова добавка, наподобяваща шафран, с земен привкус и деликатна нотка на горчивина, нашият куркума на прах бързо ще се превърне в незаменима подправка във вашата кухня.
Намерете нашия 100% натурален куркума, опакован в херметически затворени, повторно затварящи се торби:
Куркумата от Мадагаскар, известна също като "шафран от Индия", е растение с хиляда и една...
...Спагети № 3, приготвени от семолина с добавка на куркума, са класически и универсален избор за паста. Тези дълги, тънки нишки спагети предлагат приятно усещане и нотка на ярък цвят. Изработени от семолина и обогатени с куркума, те придават деликатен земен вкус и визуално привлекателен елемент на вашите паста ястия. Независимо дали са подправени с богата доматена сос, запържени в зехтин с чесън...
...Куркумата има земен, леко горчив и топъл вкус, тази подправка е една от най-използваните в кухнята.
Използвания на куркума в кухнята:
Тя е отлична с птиче месо, ориз, ориенталски ястия и може да се използва и като естествена хранителна добавка.
Ползите от куркума:
Антиоксидантна, противовъзпалителна, тя улеснява храносмилането.
Отличен източник на желязо, магнезий, протеини, манган, минерали, витамини (A, C, E, B1, B2, B3 и B6), мед и др.