...
Ябълките се смилат, за да се получи течност, която се смесва с мая, за да започне процесът на алкохолна ферментация. Захарите се превръщат в алкохол. В същото време оцетнокиселите бактерии осигуряват превръщането на полученото алкохол в оцет. В крайния ябълков оцет не остава алкохол.
Здравословни свойства на Ябълковия оцет и приложения
Ябълковият оцет може да се използва по различни начини, както вътрешно, така и външно. Освен че е вкусно допълнение към салата или зеленчуци, той е и полезен за тялото. Ябълковият оцет може да помогне на кожата да остане еластична…...
Фузари вече над 60 години разпространява на едро вина, ликьори и напитки на хиляди заведения в провинциите Бреша, Кремона, Мантова, Верона и Тренто. Нашите клиенти го казват: ние сме точни, прецизни и управляваме уникален асортимент, над 7000 италиански и международни артикула, внимателно подбрани. Никога не спираме да търсим. Затова много от продуктите, предлагани в най-модерните заведения в град...
... ферментирано в 1.500 л. неръждаеми съдове.
Малолактична ферментация в нови френски дъбови бъчви. Отлежавало на собствените си утайки за 25 месеца.
Няма или много малко батонаж се практикува в нашата изба, тъй като защитата срещу окисляване настъпва естествено с приблизително 5 см утайка във всяка бъчва.
ОПИСАНИЕ НА ВКУСА
Тирамису - нотки на кафе, сметана и какао. Смел, с добре структурирано и закръглено...
Партньори за услуги в селското стопанство или в общинския сектор. Жътва на царевица, жътва на трева, пресоване на слама, разпръскване на тор или остатъци от ферментация, зимни услуги и др.