Добре дошли в PARSMEGA, вашият първи адрес за най-новите технологични решения в голямото селскостопанско производство. Нашият специализиран отдел за научноизследователска и развойна дейност води иновациите в областта на зърнените силози, зърносушилните, мелниците, мелничните системи, машините за производство на паста и индустриалните охладителни системи. Като жизненоважна част от семейството на PA...
CSI е специализирана в проучването, производството, сглобяването и пускането в експлоатация на инсталации IR (Инфрачервени) електрически или газови, UV (Ултравиолетови), EB (ЕЛЕКТРОНЕН ЛЪЧ). Ние предлагаме също така подобрения на съществуващо оборудване.
Ние предлагаме нашите услуги основно за следните сектори: автомобилна боя, ХРАНИ, COIL COATING, АДХЕЗИВИ, ТЕХНИЧЕН БЕТОН.
В АВТОМОБИЛНАТА индустр...
...Омичното нагряване е щадящ, непрекъснат процес за загряване на продукти, специално за парчета продукти като плодове, зеленчуци, подправки и други хранителни стоки. Загряването се извършва чрез електрически ток, като продуктът служи като електрическо съпротивление. В сравнение с конвенционалните методи на готвене, продуктът не се нагрява чрез гореща повърхност, а равномерно през целия напречен...
... рефракторен цимент и нагревателите с диаметър 14 мм гарантират хомогенно разпределение на топлината.
Фурна за сладкарски материали
Размери (ШxДxВ): 1800x3075x2250мм
Размери на камерите: 1200x2400мм
Повърхност за готвене: 11.5 м²
Мощност на нагряване: 58 Kw
Електрическо свързване: 17.4 kw
Позиция на горелката: Предна част в долната част...
... ТЕМПЕРАТУРА МЕЖДУ 50° И 80°. ПО ТОЗИ НАЧИН ПРОДУКТИТЕ ЩЕ ЗАПАЗЯТ ВСИЧКИ СВОИ ОРГАНОЛЕПТИЧНИ И НУТРИЦИОННИ СВОЙСТВА. КАПАЦИТЕТ: ОТ 30 ДО 300Л. ТИП НА ОТОПЛЕНИЕ: ПАРА (ЗА МОДЕЛИ ОТ 50 Л И НАГОРЕ) ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКО (САМО ДО МОДЕЛА ОТ 100 Л).
ЛИНИЯТА CUOCIMIX Е ИЗГРАДЕНА С НАКЛОНЕН ДЪНО ИЛИ СИСТЕМА ЗА РЪЧЕН ИЛИ АВТОМАТИЗИРАН НАКЛОН ЗА ЛЕСНО ИЗПРАЖНЯВАНЕ НА ПРОДУКТА И ПОЧИСТВАНЕ НА ВАНАТА. НАЛИЧНА Е И ВЕРСИЯ С ОТВОРЕНА СТРАНА.
Разположена в Бретан, AXION BAKERY CORPORATION е специализирана в продажбата на професионално оборудване и консумативи, предназначени за хлебарници, сладкарници, кетъринг, ресторанти и индустрии.
От 30 години AXION BAKERY CORPORATION продава оборудване за хлебарство и сладкарство, както и оборудване за големи кухни за ресторанти. Ние предлагаме също концепции за внедряване на хлебарници. Оборудван...
...
- Вътрешният дизайн осигурява лесно почистване
- Осветителната система осигурява ясна видимост на храните
- Водна връзка позволява готвене на храни с влага
- Отводът за дим е контролируем
- Удобен интерфейс за управление
- Функция "включи и работи" за бързо и ефективно използване
- Системата за мотори и вентилатори е произведена в ЕС...
...Парогенератор.
Готварска камера, фасада и външни панели от неръждаема стомана.
Фурна (вградена между 3 стени).
Интегрирано електрическо табло, вградена в фасадата под контролния панел.
Капак, оборудван с екстрактор.
Доставка до континентална Франция включена в цената. Фурната се доставя сглобена.
Мощност 24 kW инсталирана, средна консумация 12 kW 380 V.
Размери: Ш 95 см x Д 150 см x В 210 см...
...Миксер с електрическо отопление за карамел и конфитюри - CBTE070 - Миксер-готвач с полезен обем от 70 литра, за готвене до 220°C, за производство на карамел, конфитюри и приготвяне на кремове.
Обзаведен с миксираща ръка с остриета на променлива скорост и способна да се върти в двете посоки, електрически накланяща се купа, двойна система за температурни сонди, сензорен екран.
Конструкция изцяло...
Франция Колективите, базирана близо до Ним, е компания, специализирана в градския мебел и мебелите за общини и предприятия. Нашият екип разполага с над 10 години опит в работата с общини, общински съвети, публични и частни администрации, асоциации, училища, гимназии, домове за стари хора и компании за строителство и озеленяване. Предлагаме пълен асортимент за оформяне на вашите външни пространства...
... отопление за панаир и други хранителни професии,
Производство по поръчка на нагреватели за крошки.
Нагреватели за производство на чичи,
Нагревател за готвене на чурос, понички
Производство по поръчка на нагреватели за фритюрници,
Кутия за регулиране с еднофазен или трифазен режим с
термостат, термостат за безопасност, индикатор + кабел...
...Идеални машини за лаборатории или малки производства.
Идеални машини за лаборатории или малки производства.
Проектирана както за масаж, така и за солене на
меса като: шунки за готвене, бели меса и др.
Освен това е възможно да се използва благодарение на включените аксесоари за смесване на подправки и/или билки.
Електрическо оборудване с управление и електронно регулиране на скоростта и настройка на времевите цикли на работа чрез PLC.
Серия ME-V с възможност за вакуум.
... горелката
Опции:
Странични решетки (до 2 решетки)
Вие ли сте пътешественик? Няма проблем, GRILL AROUND и неговата количка ще ви следват навсякъде. Компактна, оригинална и ергономична, вашият GRILL AROUND бързо ще стане незаменим. Големите му колела го правят лесен за преместване в малка градина или на тераса. Идеален за пикници, тъй като няма остатъци за изхвърляне, готвенето е здравословно и просто: работи с пелети и без електрическо допълнение.
Размери:
Размер на плочата за готвене 410 x420 mm
Капацитет: 6-8 души
Автономност: около 1 час
Резервоар: около 1,4 кг
Мощност: 6000W...
... карамелизирани бадеми:
- 1 кг бадеми;
- 850 гр захар;
- 250 мл вода.
По желание може да се добави и ванилия или канела
Размери на машината 70x45x70 см
Размери на опаковката 80x60x95 см
Маса на машината 23 кг
Маса с опаковка 27 кг
Максимален капацитет на готвене на продукта 2 кг
Време за готвене за максимално натоварване мин 25
Номинална електрическа мощност W 3400
Номинално електрическо напрежение 230 V
Честота Hz 50...
... в ресторантска кухня за миене на ръце, плодове и зеленчуци, за готвене и също така за директно консумиране на водата, която излиза. Обработената от тази система за филтрация вода е подходяща и за почистване в хотел, търговски обект или в дома.
Цялата система с 5-те си филтъра е способна да пречиства около 3780 литра на ден.
Препоръчва се филтрите да се сменят редовно, за да се получи наистина...
... като готвач с водна баня или сосиер с водна баня, е идеалният инструмент за нежно и бавно готвене и ще предотврати изсъхването на вашите храни.
Можете да съхранявате директно вашите приготвяния в неръждаемия резервоар или да добавите вода и да поставите резервоар GN1/1 с дълбочина 100 мм за готвене на водна баня.
Капацитет: GN 1/1, 150 мм дълбочина
Мощност: 1200 W / 230 V
Температурен диапазон: 0 до 90°C
Размери: Д 340 x Ш 590 x В 240 мм
Тегло: 7.5 кг...
...Здравословна и разнообразна кухня на уред с изчистени линии, е възможна с плочата Design.
Разработен на базата на нашия професионален опит, този устойчив уред с вечен дизайн ще ви позволи да се насладите напълно на вашите ястия, както на закрито, така и на открито.
Референтен номер
GECIG2AO
Размери
76 x 44 x 25 см
Повърхност за готвене
65 x 40 см
Мощност
2 x 1800 W
Напрежение
220-240 V
Тегло
23 кг...
... качествено предимство, но също така е важно с оглед на известните микробиологични опасности. Допълнителното готвене е конструктивно изключено. Благодарение на иновативното електрическо регенериране на борда, сложното регенериране на менюта в кухнята отпада!
...Професионална комбинирана фурна конвекция/пара
марка UNOX модел XEVC 0311-E1R ONE
"УПОТРЕБЯВАНА за демонстрация в магазина"
Линия Chef Top Mind Maps
Капацитет 3 тави размер GN 1/1
разстояние между решетките мм. 67
Електрическо захранване монофазно/трифазно
Мощност 5 кВт.
Готвене с конвекция
готвене на пара
температура 35/260°C
Програмиране на готвене напреднало и автоматично
Сонда за сърцевина...
Компания, специализирана в производството на професионални барбекюта от 2010 г., по поръчка и по индивидуални размери, защото вашето барбекю трябва да отразява вас! - Готвене на дървени въглища хоризонтално или вертикално, на газ с керамичен радиант или вулканичен камък, електрическо... със сигурност има барбекю, което отговаря на вашите изисквания! Специалисти в готвенето на пиле по метода...
...Разположена в Изер, в подножието на масива Шартрьоз, фабриката Шарве покрива почти 10 000 м².
Със среден брой от 135 души, Шарве обединява умения, които са толкова разнообразни, колкото и допълващи се. Сред тях: котелостроене, полиране, обработка на метали, сглобяване, електрическо оборудване, разработка на прототипи, CAD и др.
Специалист в "хоризонталното готвене", Шарве си е изградил...
... последващата сертификация на Emmegrill® Electric, нашето първо професионално електрическо барбекю. Сертифицирани сме по ISO 9001:2008 от 2011 г. за сектора на леката неръждаема стомана и проектирането и продажбата на уреди за готвене за колективна употреба.
...Вода и отопление
За изграждане/замяна на водопроводи, канализация или отоплителни инсталации. Замяна/поддръжка на котли Remeha. Хидравлично регулиране на отоплителната инсталация. Замяна/монтаж на радиатори. Подово отопление.
Електротехника
Замяна/разширяване на електрическото табло. Монтаж на контактни розетки. Проверка на електрическата инсталация.
Електрическоготвене
Монтаж на нова...