... ТЕМПЕРАТУРА МЕЖДУ 50° И 80°. ПО ТОЗИ НАЧИН ПРОДУКТИТЕ ЩЕ ЗАПАЗЯТ ВСИЧКИ СВОИ ОРГАНОЛЕПТИЧНИ И НУТРИЦИОННИ СВОЙСТВА. КАПАЦИТЕТ: ОТ 30 ДО 300Л. ТИП НА ОТОПЛЕНИЕ: ПАРА (ЗА МОДЕЛИ ОТ 50 Л И НАГОРЕ) ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКО (САМО ДО МОДЕЛА ОТ 100 Л).
ЛИНИЯТА CUOCIMIX Е ИЗГРАДЕНА С НАКЛОНЕН ДЪНО ИЛИ СИСТЕМА ЗА РЪЧЕН ИЛИ АВТОМАТИЗИРАН НАКЛОН ЗА ЛЕСНО ИЗПРАЖНЯВАНЕ НА ПРОДУКТА И ПОЧИСТВАНЕ НА ВАНАТА. НАЛИЧНА Е И ВЕРСИЯ С ОТВОРЕНА СТРАНА.
...Идеални машини за лаборатории или малки производства.
Идеални машини за лаборатории или малки производства.
Проектирана както за масаж, така и за солене на
меса като: шунки за готвене, бели меса и др.
Освен това е възможно да се използва благодарение на включените аксесоари за смесване на подправки и/или билки.
Електрическо оборудване с управление и електронно регулиране на скоростта и настройка на времевите цикли на работа чрез PLC.
Серия ME-V с възможност за вакуум.
... карамелизирани бадеми:
- 1 кг бадеми;
- 850 гр захар;
- 250 мл вода.
По желание може да се добави и ванилия или канела
Размери на машината 70x45x70 см
Размери на опаковката 80x60x95 см
Маса на машината 23 кг
Маса с опаковка 27 кг
Максимален капацитет на готвене на продукта 2 кг
Време за готвене за максимално натоварване мин 25
Номинална електрическа мощност W 3400
Номинално електрическо напрежение 230 V
Честота Hz 50...
...Професионална комбинирана фурна конвекция/пара
марка UNOX модел XEVC 0311-E1R ONE
"УПОТРЕБЯВАНА за демонстрация в магазина"
Линия Chef Top Mind Maps
Капацитет 3 тави размер GN 1/1
разстояние между решетките мм. 67
Електрическо захранване монофазно/трифазно
Мощност 5 кВт.
Готвене с конвекция
готвене на пара
температура 35/260°C
Програмиране на готвене напреднало и автоматично
Сонда за сърцевина...
... последващата сертификация на Emmegrill® Electric, нашето първо професионално електрическо барбекю. Сертифицирани сме по ISO 9001:2008 от 2011 г. за сектора на леката неръждаема стомана и проектирането и продажбата на уреди за готвене за колективна употреба.