Италия, Mesoraca
...Саламиното е един от най-популярните колбаси в Италия. Ние решихме да създадем калабрийска версия, която се отличава с яркочервения си цвят и пикантност. То се получава строго от рамото и корема на свинята, към които се добавя свинска мас, всичко нарязано на ситно отделно и след това смесено заедно с добавка на типични калабрийски подправки: черен пипер, чили и див копър. Смеската се пълни в...
Франция, Malataverne
... AOC (Appellation d'Origine Contrôlée), както и европейския етикет AOP (Appellation d'Origine Protégée). Ето предложение за меню, чиито ястия ще се съчетаят перфектно с Грав Руж: Апетитки: - Гратон от Лормон - Трикандили - Великденски пастет - Пастет от див заек по модата на Жизор - Салам с рокфор Предястия: - Пържени манатарки от Бордо - Омлет с манатарки - Полу-сварени яйца Масена - Разбити яйца на горски стил - Поширани яйца без притеснение Основни ястия:...
Италия, Marciano Della Chiana
... аромат. Древните корени на този колбас се намират в тосканския регион, където още през средновековието се е използвал див копър, за да замести черния пипер, който по онова време е бил много по-скъп и труден за намиране. Терминът Finocchiona също така е записан в различни италиански речници и енциклопедии от 1875 г. Сред тях е и известният Treccani, който го свързва с определението за типичен тоскански деликатес.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play