...Органичният кремино от джандуя принадлежи към линия, която включва и органичен тъмен джандуя с цели лешници, органичен тъмен джандуя с бадеми от Пулия и органичен млечен джандуя с цели лешници.
Добре дошли в света на шоколадерията Chocolatstehle, вашият гурмански партньор за нуждите ви от шоколад с високо качество. Ние сме специализирани в ръчното производство на шоколади от висок клас за професионалисти.
Работим с внимателно подбрани суровини, произхождащи от устойчиво земеделие, за да ви гарантираме изключителни продукти. Ние сме ангажирани да спазваме шоколадовите традиции, докато ин...
...Бонбониера с шоколад, пълнена с асортимент от фини шоколади - бял, черен и млечен.
Състои се от ганаш и пралине.
Срок на годност: 4 месеца
Съставки: Черен шоколад 66%, Млечен шоколад 38%, Бял шоколад 30% (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, емулгатор: рапично лецитин), рапично лецитин, ванилия бърбон, джандуя, карамел, фюлетин (пшенично брашно, растителна мазнина (кокос), рапично...
...Cod. PRA 19
U/M Kg
КУТИЯ за 2 Kg
Описание
Мека крема Джандуя, обвита в покритие от 58% чист черен шоколад и декорирана с нишки от 32% млечен шоколад.
...Maison Lesage
Лешници от Пиемонт, печени, карамелизирани и обвити в пралине Джандуя, за да се наслаждавате без ограничения.
Съставки: ЛЕШНИЦИ от Пиемонт, захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова паста, естествен аромат на ванилия Борбон, емулгатор соев лецитин.
...слънчогледово масло, мляко на прах и ечемичен малц.
Тази крêп дентел е идеална за създаване на основи за хрупкави и хрупкави десерти (смесена с пралина, джандуя, шоколад за покритие, паста от шамфъстък, паста от лешници и други).
Разточете с точилка между две листа хартия за печене или силиконов килим, изрежете с помощта на метални формички или ножове.
Опаковка: 300 г
Съвети от шефове:
За да направите вашата блестяща крêп дентел водонепропусклива, добавете 5% разтопено какаово масло.
Референтен номер: D200523
В наличност: 11 продукта
Размери: 300 г...
...Вкусни златни шоколади, направени с легендарния лешник 'Тонда Джентиле' от Пиемонт.
През 1806 г. император Наполеон Бонапарт блокира износа от Англия, а какаото, което беше сред тези износи, стана много трудно за намиране и скъп продукт.
Поради тази причина, пекарите от град Торино трябваше да намерят алтернатива, за да продължат да произвеждат своите продукти, затова решиха да смесват останалото какао с вид лешник, наречен 'Ночола Тонда Джентиле Трилобата', създавайки по този начин нов вкусен продукт, наречен 'Джандуя'.
Понякога е нужно да имаш смелостта да вярваш в мечтите си и да следваш инстинктите си! Алдо Предари е собственик на сладкарницата Dolce amorsi.
След години, прекарани в индустриалния сектор, той решава да поеме по нов път: този, който води към красотата на вкуса и сладкарството.
Той наема висококвалифициран екип, където различни умения се съчетават в създаването на специфични продуктови линии. П...
Нашите продукти са изработени в най-чистата традиция, без оцветители и консерванти. Непрекъснато търсим най-добрите суровини, за да задоволим любителите на истинския шоколад. Около седемдесет вида пралини: маслен крем, пралине, марципан, ганаш, ликьор,... 10 пръчки, изработени от нас: Пралине Фондант, Пралине Мляко, Пралине Бяло, Ванилия, Малини, Портокал, Марципан, Кокосов Брун, Джандуя, Парфе...
... майстор шоколадие, дават живот на вкусни пралини, ганаши, джандуя… Ароматите на подправки, цитрусови кори, етерични масла, солено масло, карамел, захаросани плодове и други съставки разпалват нашите страсти… Ние се влюбваме в хрупкавостта на лешниковите парченца, разтапяме се за нежността на марципана с мандарина, деликатността на плодовите пюрета, приготвени в меден съд, и плътните нотки на арабика, които подчертават ганаша с мляко. Така той изгражда своята колекция от пралини и макарони.
...лимончело, джандуя, нуга и др.), покрити с шоколад с минимум 62% какао. - срок на годност 12 месеца.
• ТАРТУФИ - от тъмен шоколад и лешници, поръсени с какао. - срок на годност 12 месеца.
• CROSTATA DI MELIGA (царевица) - Вкусна торта с царевично брашно, която е хрупкава и мека, пълнена с конфитюр. - срок на годност 5 месеца.
• PASTE DI MELIGA (царевица) - изискан бисквит от традицията на...
...Лаборатория за сладкарство, строго ръчна, която е създала и регистрирала в Патентното ведомство на Кийети сладкиша "Торта на вълка ...от Преторо", на основата на черен шоколад, червено вино Монтепулчано д'Абруцо, шоколадджандуя и ром. Срок на годност на продукта 5 месеца, съхранение при стайна температура максимум 25°. Сладкишът е опакован в елегантна кафява кутия с златисто отпечатано лого...