Добре дошли в света на шоколадерията Chocolatstehle, вашият гурмански партньор за нуждите ви от шоколад с високо качество. Ние сме специализирани в ръчното производство на шоколади от висок клас за професионалисти.
Работим с внимателно подбрани суровини, произхождащи от устойчиво земеделие, за да ви гарантираме изключителни продукти. Ние сме ангажирани да спазваме шоколадовите традиции, докато ин...
...Бонбониера с шоколад, пълнена с асортимент от фини шоколади - бял, черен и млечен.
Състои се от ганаш и пралине.
Срок на годност: 4 месеца
Съставки: Черен шоколад 66%, Млечен шоколад 38%, Бял шоколад 30% (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, емулгатор: рапично лецитин), рапично лецитин, ванилия бърбон, джандуя, карамел, фюлетин (пшенично брашно, растителна мазнина (кокос), рапично...
...Maison Lesage
Лешници от Пиемонт, печени, карамелизирани и обвити в пралине Джандуя, за да се наслаждавате без ограничения.
Съставки: ЛЕШНИЦИ от Пиемонт, захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова паста, естествен аромат на ванилия Борбон, емулгатор соев лецитин.
...слънчогледово масло, мляко на прах и ечемичен малц.
Тази крêп дентел е идеална за създаване на основи за хрупкави и хрупкави десерти (смесена с пралина, джандуя, шоколад за покритие, паста от шамфъстък, паста от лешници и други).
Разточете с точилка между две листа хартия за печене или силиконов килим, изрежете с помощта на метални формички или ножове.
Опаковка: 300 г
Съвети от шефове:
За да направите вашата блестяща крêп дентел водонепропусклива, добавете 5% разтопено какаово масло.
Референтен номер: D200523
В наличност: 11 продукта
Размери: 300 г...
...Вкусни златни шоколади, направени с легендарния лешник 'Тонда Джентиле' от Пиемонт.
През 1806 г. император Наполеон Бонапарт блокира износа от Англия, а какаото, което беше сред тези износи, стана много трудно за намиране и скъп продукт.
Поради тази причина, пекарите от град Торино трябваше да намерят алтернатива, за да продължат да произвеждат своите продукти, затова решиха да смесват останалото какао с вид лешник, наречен 'Ночола Тонда Джентиле Трилобата', създавайки по този начин нов вкусен продукт, наречен 'Джандуя'.