...Nutella е иконичен продукт на Ferrero, известен със своята кремообразна паста на основата на лешници и какао. Въведена за първи път през 1964 г., Nutella стана символ на сладост и вкус в световен мащаб, ценена както за закуска, така и за закуски и десерти. Нейната рецепта включва уникална комбинация от печени лешници, какао и подбрани съставки, поддържайки баланс между кремообразност и интензивен...
... добавят към закуски, смеси от мюсли или гранола, да се комбинират в вкусен десерт, смес от плодове и ядки, мюсли бар и дори да се използват като гарнитура за йогурт и сладолед, да се преработят в хранителен ядков крем и да се смесват с вашите сутрешни смутита за допълнителен вкус!
Лешници - Варианти: Накълцани...
...СЪСТАВКИ: шоколад (какаова маса, захар, какаово масло, емулгатор: соев лецитин, натурален ванилов аромат), лешници 6%. Съдържа лешници. Може да съдържа мляко и други ядки.
...Овесени ядки, покрити с пюре и парченца лешници
Цели зърна
Богати на фибри
Бавно печено във фурна
Хрупкави и вкусни
Веганска рецепта
Кратък списък с ингредиенти
Начин на употреба
Да се изсипе в купа с мляко/растителна напитка или да се използва като топинг върху извара или десерт.
Ингредиенти
Овесени ядки* 57,5%, лешници* 14% (пюре*, парченца*), нерафинирана кафява захар*, кокосово масло...
...Често се казва, че най-простите неща са най-добрите, така че защо да не се оставите да бъдете изкушени от този класически десерт, 3 шоколада – лешници. Черен, млечен и бял шоколад, както и щедри цели лешници, всичко това в хрупкава текстура отстрани и мека сърцевина на бисквитката.
Макси бисквитка с Макси Вкус, за да се насладите на малките прости удоволствия в живота.
Енергия: 2083 кДж / 498 ккал
Мазнини: 26 г
От които наситени мазнини: 15 г
Въглехидрати: 60 г
От които захари: 34 г
Протеини: 6,1 г
Сол: 0,92 г...
...Канистрели бисквити корсикански с парченца лешници и мандарина
Друга новост от нашата нова гама с тази вкусна рецепта за традиционни корсикански бисквити с форма на резенчета с лешници и мандарина. Нашите малки сладкиши, емблематични за острова на красотата, могат да се наслаждават по всяко време на деня, било то за закуска, следобедна закуска или десерт. Нашите канистрели ще ви зарадват с вкуса...
...Формат: 460мл белгийски шоколадов сладолед (13%, съдържа минимум 50% сухо вещество от какао) с сос от лешникова паста (1%) и парченца карамелизирани печени лешници (6%). Позволете си да се насладите на нашия белгийски шоколадов сладолед с лешници: вкусен белгийски шоколадов сладолед, обогатен с шоколадово-лешников сос и парченца карамелизирани лешници. Гурме замразен десерт, без оцветители и изкуствени аромати, за максимално удоволствие.
... капацитет около 2 кг. Контейнер и колона от инокс. 230V - 50 Hz. Мощност 170 W.
Рецепта за шоколадово фондю: За вашето фондю ви съветваме да използвате шоколад за покритие. За да получите по-фин и кремообразен шоколад, използвайте шоколад с съдържание на какаово масло над 39%. За оригинално шоколадово фондю, предложете чинии с натрошени лешници, пуканки... за потапяне на плодовете след покритие с шоколад, за да добавите хрупкава нотка.
Добре почиствайте след всяка употреба.
Референтен номер: FC20
В наличност: 55 продукта
Размери: Ø 210 мм X В. 420 мм...
...Виното: Семейство Фурни отново ни радва с този голям формат на тяхното Шампанско Розе 1er Cru! Цветът е с красива интензивност, а великолепна ароматна палитра избухва в устата: изразителни малини и червени плодове, както и нотки на бриош и лешници определят красивия характер на това високо ниво Шампанско. Наслада, която може да се оценява както на аперитив, така и на масата, особено с десертот...
... микроелемент подпомага функционирането на мускулната и нервната система и помага за поддържане на нормално кръвно налягане.
Съдържание на въглехидрати под формата на органична тръстикова захар: тази рафинирана захар съдържа минерални соли.
Няколко вкуса за напитки (какао, кафе [соя], червени плодове [соя], шоколад [100% грахов протеин], ванилов десерт [соя], десерт с какао и лешници [соя и лешници] и...
... най-деликатните и изискани вкусове.
НАГРАДА: 2007 г. (Dolci Torino) Най-добър десерт за придружаване, 2013 г. (TuttoFood Milano) 1-ва награда за екологична устойчивост, 2018 г. (Chocolate awards med. Firenze) сребърен медал за фин шоколад.
Произвеждаме: без глутен, без захар, органично, нутрацевтично, веган и вегетарианско, с енергия от слънцето и екологично устойчиво.