...Супата от гъби на прах е здравословно и вкусно бързо ястие. Нужно е само да добавите чаша вряща вода към натуралните съставки и след 5-7 минути ще се насладите на вкусно първо ястие.
Гъбената крем супа съдържа висококачествен протеин, обогатен с витамини D, E, PP и C. Поради високото съдържание на хранителни вещества, ястието може да бъде включено в диетата на пътуващите (разрешено е да се...
...Трюфелът е народното наименование, дадено на годния за консумация плод на няколко вида гъби аскомицети, които образуват ектомикоризни. Той има форма, която е повече или по-малко глобулна. Гъбата може да произведе няколко трюфела. Някои видове имат малко вкус, докато други са особено ценени и търсени от древността. Трюфелите, независимо дали са израснали спонтанно или са от селскостопанско...
... напрежението на добре узрелите танини. Финалът е свеж и елегантен с забележителна дължина.
Съчетание с храна: гриловано говеждо ребро, дивечово бедро с манатарки, патешки дроб в гювеч, агнешко с артишок, талиатели с гъби и фоа гра, турнедос с трюфелово масло.
Винификация: отлежаване в нови бъчви за 50% от обема, съхранявани в климатизирано избено помещение.
Око: плътен виолетов.
Съвет на енолога...
...Интензивно и комплексно Кахор
Това дълбоко оцветено вино е изразително и хармонично; неговият сложен нос напомня на касис, подправки и запечен плод. Месесто и мощно в устата, неговото кадифено качество е доказателство за перфектното овладяване на техниките за отлежаване в дъб. Ароматите на черни плодове, лакрица и шоколад допълват пълното изразяване на виното.
Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на 15-16°.
Предложено съчетание: дивечов foie gras, трюфели, горски гъби, турнедос, агне на мляко.
...деликатно подправени с меки подправки и ванилия. Устата е плътна, кръгла и обемна, оставяйки усещане за апетитен плод, който продължава в дълъг подправен финал.
Съчетания храна-вино Сервиране: Риба в сос, бланкет от телешко, гъби
Съхранение Специфика 8-10°C
Да се пие веднага или в рамките на 5 години
Името на купажа, Резерв дю Приоре, се отнася до стария приор и до капелата Нотр Дам, която граничи с лозята на имота.
... прави качеството и автентичността свои основни стълбове.
От десетилетия нашият основен продукт е артишокът от Бриндизи, вкусен в натуралния си вид или консервиран в саламура или в масло.
През годините решихме да се посветим с ентусиазъм и на други продукти: тиквички, патладжани, домати, гъби, маслини и други зеленчуци.
Нашите консерви са плод на страстната работа на полето, на мъдростта на...
... замразени горски плодове (къпини, боровинки, шипки, ягоди) 3. Гъби (боровинки, манатарки) 4. Сушени плодове (кайсии, сливи) 5. Дълбоко замразени зеленчуци (чушки, карфиол, броколи, зелени фасул) 6. Готови продукти (мармалади, сокове… 100% плод или с малък % захар) - ЛОГИСТИКА: 1. Ефективна организация и управление на доставките (обикновено използваме автомобилен, морски и въздушен транспорт) 2. Осигуряване на помощ при митнически процедури в Сърбия и в повечето държави от ЕС...