Испания, Guijuelo-Salamanca
...рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад. Съставки: Иберийска палета Белота, сол Тегло: 1,400 кг Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад. Тегло: 1,400 кг Съставки: Иберийска палета Белота, сол...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play