...Прах от бял аспержи е фино смлян продукт, направен от дехидратирани бели аспержи. Той запазва деликатния вкус и хранителните ползи на пресните аспержи, което го прави идеален за супи, сосове и подправки.
...антиоксидант, който помага за защита на клетките от увреждане.
Това масло обикновено се използва за пържене, запържване и бързо готвене, тъй като може да издържа на високи температури, без да се разлага. Неговият ядков аромат и вкус го правят универсален избор както за солени, така и за сладки ястия. Маслото от фъстъци се използва също и в производството на маргарин, дресинги за салати и козметика.
...Ние сме търговци на едро на солени свински крака в саламура. Изнасяме солени свински крака в саламура в цяла Европа и Африка. Нашите продукти са с най-високо качество и се съхраняват при строги условия, за да се гарантира свежест и вкус. Нашите клиенти ценят постоянно високото качество и бързата доставка на нашите продукти.
... паста и салатни сосове, с риба и месо, в простия доматен сос, в болонезе - нашият сушен босилек превръща всяко ястие в кулинарно изживяване.
Но не забравяйте - босилековата подправка трябва да се добавя по-късно при готвене, само тогава етеричните масла, съдържащи се в него, ще се развият най-добре.
СЪСТАВКИ
Сушен босилек
Съдържание: 10,00 г
Артикулен номер: 206522...
...От бебешки зърнени храни до съставкиза супи и още...
Вече много години технологията на екструзия при готвене се използва в производството на множество инстантни зърнени продукти, включително зърнени храни за хранене на малки деца. Полезността на технологията на екструзия като процес за инстантизиране е доказана без никакво съмнение. Технологията на екструзия не само че е икономически изгодна в...
... изделия, за да осигури постоянно високо ниво на качество.
Артикулен номер: 7367
Калоричност/Енергия: 1430 kJ / 337 kcal
Мазнини: 1 g
от които наситени мастни киселини: 0.2 g
Въглехидрати: 73.6 g
от които захари: 2.5 g
Протеини: 6.4 g
Сол: 0.027 g
Тегло: 200 g
Алергени: няма
Време заготвене: около 20-25 минути
Марка: Dr. Ana Collection
Производител: AnaVita-Naturkost GmbH...
... от устойчив произход.
Съвместното готвене през уикенда с семейство и приятели или обилни менюта за специални празници. Часове разговори и късни десерти. Кой не се наслаждава на това? С две думи: готвенето означава любов. Но какво става с миризмите и дима, които се образуват по време на готвенето? Ако молекулите на миризмата и мазнината не бъдат внимателно и навреме отстранени, те могат да се натрупат по повърхностите на кухнята, както и на пода. Нужна е иновативна пречистване на въздуха.
...От около 2014 година готвя само с био продукти по здравословни причини. От около 1990 година съм запален готвач, който готви интуитивно… т.е. познавам отделните съставки по вкус, съставям в главата си ястията/менютата, след което отивам на целенасочени покупки и просто готвя според моите представи – рядко моите „съ-ядящи“ не са впечатлени от кулинарните резултати – с този проект искам от декември 2016 година да призова и други хора активно да се включат в грижата за своето здраве.
Толкова е лесно да готвиш здравословно, за да приготвиш здравословна био храна!!
...Натуралната Power ягода от Азия. Фин сладникав вкус. Заготвене, печене и закуски.
Годжи бери (Lycium barbarum) са плодови и многофункционални "суперхрани". Годжи бери, известни също като вълчите плодове или щастливи плодове, са плодовете на бодливия храст, който е роден от Югоизточна Европа до Азия. В високопланинските райони на Китай и Тибет те могат да узреят отлично. На височина до 3,000...
...Внимателно произведеното слънчогледово масло е отличен хранителен продукт благодарение на високото си съдържание на ненаситени мастни киселини (линолова киселина) и високото съдържание на витамин Е.
Заготвене обаче е подходящо само високото олеиново слънчогледово масло, тъй като то има висок процент олеинова киселина.
INCI: Helianthus Annuus Hybrid Oil
Съставки: C16:0 Пальмитинова киселина 2,0...
...500g":"250 г, 500 г","Nährwertangabe per 100g":"Хранителна информация на 100 г","Salz 0,03 g":"Сол 0,03 г","• frei von Lactose, Cholesterin, Milch & Soja":"• Без лактоза, холестерол, мляко и соя","Eigenschaften:":"Характеристики:","• perfekt zum Kochen, Backen und speziell für Desserts wie Tiramisu":"• Перфектен заготвене, печене и специално за десерти като Тирамису","• Verwendbar wie...
...За здравословно и балансирано хранене – за приготвяне на риба, месо, зеленчуци, …
>> отделно цифрово управление за всяка страна
>> голямо, лесно четимо LCD дисплей
>> лесно здравословно готвене – 50% повече здравословни съставки остават запазени
>> 60 минути таймер
>> лесно почистване – всички съдове са подходящи за съдомиялна
>> 12 литра капацитет (4 x 3 литра)
>> подходящ и за варене на яйца
>> защита от изсъхване – безопасно изключване с акустичен сигнал
>> голям воден резервоар – може да се допълва и по време на работа
>> 230V~1500W...
...тъй като сукралозата е 600 пъти по-сладка от захарта. Тя е подходяща за всички храни и напитки. Също така в продукти за диабетици.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Маркировка на храните: E 955
Производство: Изходният продукт за сукралоза е захар и други съставки, които се синтезират заедно.
... протеинова добавка за спортисти.
Хармонизираното брашно съдържа ценни съставки, като протеини, фибри, витамини и омега-3 и омега-6 мастни киселини, които са особено полезни и лесно усвоими за човешкия организъм.
...“ екипът на GUSTO FOODS е работил върху най-добрите и икономични решения. Резултатът са вкусни рецепти, които сега произвеждаме с надеждно високо качество, висококачествени съставки и най-вече без добавки.
„С нашите продукти подчертаваме невероятното разнообразие от храни и акцентираме на различните вкусове в Европа. Резултатът е впечатляващ! Днес можем да ви предложим убедителни продукти, които ще...
... търговския сектор: Ние запазваме качеството на храната до момента на консумация и осигуряваме здравословно хранене за човека.
За целта покриваме цялата верига на готвенето: От правилното съхранение на пресни съставки в охладителни системи, през подготовката на водната точка, правилното приготвяне, до транспорта и сервиране. Само така можем да гарантираме, че температурата и хигиената на храните са...