...желязо и фосфор. Затова му се приписват противовъзпалителни свойства и се препоръчва за хора с сърдечни заболявания и диабет.
ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРОДУКТА БРАЗИЛСКИ ОРЕХ НА ПРАХ
Прахът от бразилски орех може да се използва в сладкарството, печенето (замества 15% от пшеничното брашно), при производството на хляб или като сгъстител. Може също да се добавя към напитки, за приготвяне на кремове и пюрета.
МИН. КОЛИЧЕСТВО: 20 кг...
... продуктово портфолио за сектора на печивата обхваща:
• Фини печива
• Средства за стабилизация на сметана
• Студени кремове
• Сладки пълнежи
• Смеси за печене на торти, мъфини и бисквити
• Чийзкейк
• Закуски
• Подправени пълнежи
• Закуски на топки
• Бисквити...
... около 60-70% масло. Маслото е твърдо при температура под 22°C и затова се нарича и бабасу восък или бабасу мазнина. То има високо съдържание на лауринова киселина и придава меко усещане на кожата. При контакт с кожата се разтапя.
Използване:
Фарма:
* Облекчава кожни проблеми
Храни:
* Съставка в сладки и печива
* Производство на маргарин
Козметика:
* Защита на кожата
* Производство на кремове и...
...Калифорнийски лимон Hela 400 г
Hela California Sun Lemon впечатлява с интензивен, свеж вкус на лимон и джинджифил. Многообразието от приложения на продукта в кухнята е почти безкрайно. Подходящ е за сладки творения като кремове, извара, сметанови и йогуртени ястия от всякакъв вид. Освен това, той придава прекрасна свежест на разбита сметана, плодови супи, студени ястия, смутита, торти и сладкиши...
... вкус отлично допълва салати, сосове и бързо приготвени ястия. Също така, то обогатява сладките печива, креповете, плодовите йогурти и десертите. Използвайте нашето био лешниково масло за шоколад или кремове с лешниково-нугатен вкус и създайте сладки мечти.
Нашето био лешниково масло има жълт цвят и характерен, орехов аромат.
Жътвата се извършва в зависимост от района на отглеждане от август до октомври. Обикновено се жъне след разстилане на платна чрез разклащане. След това реколтата се суши на проветриво и с ниска влажност място.