...Нашият къри сос е екзотично подправен сос. Той съчетава индийски подправки с европейска кулинарна традиция.
Има различни начини за приготвяне на къри сосове, но типичната подправка винаги е къри смес, която му придава жълтеникавия цвят.
Къри сосът е подходящ за запържени рибни и месни ястия като филета, шницели от телешко или свинско, а също и за птиче месо, морски дарове и яйца. Ако добавите...
...Семената от копър, научно известни като Foeniculum vulgare, са малки, овални семена, произлизащи от растението копър. Те имат отличителен вкус, наподобяващ лакрица, и често се използват като подправка в различни кухни по света. Семената от копър са силно ароматни и имат леко сладък вкус. Те се използват както в солени, така и в сладки ястия, включително хляб, супи, къри и десерти. Освен...
...Състав на подправка за къри
Тази специална подправка е 100% натурална, без добавки.
Съставки:
кориандър*, куркума*, семена от горчица*, сурова тръстикова захар*, морска сол фина, семена от сминдух*, лук*, чесън*, джинджифил*, кимион*, чили*
Тази смес има типичен аромат на къри и вкусът е мек.
Приложения на подправката за къри
Пригответе най-вкусното къри с тази вкусна подправка.
Препоръчано добавяне
Добавете подправката след появата и вкуса.
...Силна груба подправка, за мелене
Подправка по собствена рецепта и производство от най-добрите подправки!
Силен аромат, лека пикантност
Тайната смес за специален вкус
Съставките за тази изискана смес са всичко подбрани, отлични подправки с най-добро качество и аромат. Прясно смлените подправки винаги дават повече аромат от смлените подправки. Как е тогава при цяла подправка, която се смели на...
... ГОРЧИЦА и СУСАМ)
Използване: гриловано месо, хляб, зеленчуци, дип, сосове, маринати, яхнии
Сега използвайте нашата "Чакалака подправка" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
...Къри 99 Подправка, 650 г
Ароматът на джинджифил, куркума и кимион придружава това прекрасно творение на Hela Curry и му придава вкусна ароматна пикантност. Без къри в индийската кухня почти нищо не е завършено. Къри 99 обогатява всички видове къри ястия и им придава чудесен слънчев цвят.
Hela. Ние сме вашият компетентен партньор за вкус и съвременни функционални системи за преработка на месо...
...Традиционен кокосово-фъстъчен сос (Maphraw Thaw), прекрасно пикантен, кремообразен и пълен с вкус на фъстъци. Той е толкова фантастичен и универсален, че не може да липсва в никаква кухня.
Препоръка за приготвяне:
Кокосово-фъстъчният сос е перфектен за ястия с ориз, паста или зеленчуци, като дресинг за свежи салати и купи, като подправка-марината в супи и къри, идеален е като сос за сате, като...
...Придайте на вашите ястия уникален вкус с нашия кимион от Kitchen Yoga. Този висококачествен, ароматен кимион внася автентични, земни вкусови нюанси във вашата кухня. Идеален за къри, яхнии и много други ястия, той осигурява интензивно вкусово изживяване.
Специални характеристики:
Автентичен и натурален: Чист и без добавки.
Многофункционален: Перфектен за индийска, ориенталска и средиземноморска кухня.
Изпитайте магическата подправка на Ориента във всяко ястие с Kitchen Yoga.
...Къри тайска смес от подправки за месо, риба и зеленчуци
Типичният аромат на Тайланд, събран в специално къри. С кокос, лайм и допълнителен удар от чили.
Перфектно за зеленчукови къри с или без месо или риба. Също така е страхотно за подправка на скариди.
Както винаги, ръчно изработено с най-добрите съставки от собствено производство.
Премиум подправки, както винаги без глутен, веган, без изкуствени добавки или аромати.
100% чиста природа...
... до 14 дни, студено, с бук. Освен това солта се обръща на всеки час по време на процеса на пушене. Резултатът от тази работа е нашата Smoky Salt с уникалния си, интензивен вкус. Smoky Salt - не е обикновена димна сол: Smoky Salt е вид димна сол, която е много трудна за намиране на пазара. Причината за това е много дългият процес на пушене и съставките, които се състоят единствено от морска сол и дим от бук. При най-продаваните димни соли обаче се използват изкуствени аромати, за да се имитира вкусът на пушено. Също така е обичайно да се добавят паприка, захар, черен пипер, къри и други подправки.