Германия, Marbach
Комбинацията от занаятчийски умения и експертиза при производството и преработката на растителни масла прави компанията важен и надежден партньор за хранителната и козметичната индустрия, както и за фармацевтичната и фуражната индустрия. През 1899 г. Карл Гайгер основава маслопреработвателницата в Марбах на Некар, която през 2015 г. е продадена на швейцарската група Хохдорф. Маслопреработвателниц...
Германия, Hauenstein
...висококачествена органична качество, меко-орехово масло, студено пресовано Нашето висококачествено органично масло от кашу се пресова нежно от най-добрите кашу. Има мек орехов вкус.
Германия, Eresing
... съставки да се утаят. Те след това се отделят чрез филтриране. Пресовите остатъци, които се продават като бадемова трица, все още съдържат до 10 % мазно масло. От 1 т обелени бадеми се получават около 400 л бадемово масло. Области на приложение Храни: * Висококачествено масло за салати * Поради бадемовия си аромат е подходящо за приготвяне на десерти Фарма: * Използва се като съставка в мазила...
Германия, Garstedt
...Полученото по този начин висококачествено кокосово масло се филтрира и бутилира. Това студено пресовано, натурално кокосово масло не е рафинирано, избелено, дезодорирано или хидрогенирано и затова е с най-високо качество. Кокосовото масло се състои от средноверижни мастни киселини. Те, за разлика от дълговерижните ненаситени мастни киселини, са по-лесно смилаеми и следователно по-добре усвоими. Освен това, средноверижните мастни киселини се използват от организма за производство на енергия. В разумни количества кокосовото масло може да подпомогне активното управление на теглото.
Германия, Niederkrüchten
... съвместимост с кожата. Богато е на мононенаситени мастни киселини и е без трансмазнини. Маслото от кайсиеви ядки е много устойчиво на температура и може да се използва и като масло за пържене. Допълнителна информация: Маслото от кайсиеви ядки е висококачествено растително масло, получавано от ядките на кайсията. Вътрешната мека ядка, т.е. бадемът, съдържа до 35% ценна мазнина. Кайсията се състои на 65% от ненаситени мастни киселини. Те се извлекуват в предпродукцията чрез метода на студеното пресоване. Първоначално кайсиите произхождат от Азия. Там те са били култивирани преди 5000 години...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play