...Идеалната комбинация от нарязване и претегляне: Ергономичен, лесен за почистване, лесен за работа, енергийно спестяващ.
Идеален за всички ръчни нарязващи задачи, като вареншунка, варени и печени колбаси, нарязан кашкавал или дълготрайни стоки като салам и въздушно сушена шунка. Освен това е икономия на пространство, ако се изисква метрологично одобрено претегляне за търговската маса и ръчно...
... запечен, пържен, сочен, варен, печен и пикантен. Ароматите се произвеждат в съответствие с актуалните директиви на ЕС (включително Регламента за ароматизаторите 1334-2008).
Възможни вкусови профили:
Пиле и пуйка
Говеждо и пикантно месо
Свинско, шунка и бекон
Агне
Чехия: Чехия
20 кг: 20 кг...
... се образуват по време на фазата на охлаждане. Този тип филм притежава както отлични възстановителни свойства, така и адхезия на месото и е идеален за производство на вареншунка. Температурната му поносимост позволява готвене при температури над 76°C – дори до 12 часа.
Характеристики на AVS:
- Отлична адхезия на месото
- Намалено отделяне на желе по време на готвене
- Средна бариера срещу кислород...
...Продуктовата гама FONDOLAC на MEGGLE предлага отлични функционални свойства за емулгиране, стабилизиране и подобряване на вкуса за солени продукти като вареншунка, сосове, деликатеси и колбаси.
Чрез спрей сушене на частично делактизиран суроватъчен протеин, MEGGLE произвежда частично делактизиран суроватъчен прах с сравнително високо съдържание на протеин.
Характеристики и предимства...
Ние предлагаме решения за подобряване на цветопредаване и свързване при вареншунка, оптимизиране на трайността и външния вид при варени колбаси, стабилизиране и подобряване на вкуса на сухи колбаси, удължаване на свежестта на салати, сосове, готови ястия и риба. Изразената ориентация към клиента, индивидуалните решения, задълбоченото ноу-хау, надеждността, креативността, гъвкавостта, бързината и...