Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
...В устата, атаката е пълна, танините са кръгли и копринени. Цялостта е с прекрасно равновесие и финал, който продължава много приятно. СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО Сервирайте на 13°C за чисто удоволствие или с плато от колбаси и козе сирене. Регион: Божоле Сорт: Гаме Нуар – стари лози над 40 години...
Съответстващи продукти
Божоле
Божоле
Други Продукти
Givry 1er Cru Clos Jus
Givry 1er Cru Clos Jus
Франция, Saint-Vérand
...9 000 растения/ха, за да се контролира вегетацията на сорта. Рязане: чашовидно, много късо, позволява да се контролира добивът. Винификация: Беритба: ръчна. Метод: традиционен Божоле, полусъгни, с цели гроздове. Мацерация: 6 до 10 дни. Отлежаване: в съд. Дегустация: Червено бигаро с красиви виолетови отблясъци, този купаж освобождава сложни аромати на червени плодове и касис, придружени от нюанси на бадем. След ясна атака, виното запълва цялата уста.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play