... петна и хармонизирането на пигментацията на кожата, което води до по-чист и по-сияен тен. Напълнен с мощни антиоксиданти, екстрактът от копър защитава кожата от вредни свободни радикали и забавя процеса на стареене. С редовно приложение, той revitalizира и осветява кожата, предлагайки лъчезарен и подмладен вид. Включете този екстракт в ежедневната си рутина за грижа за кожата за неговите отличителни...
...Прекрасният свеж лимонен сос с копър и лимон е вкусен с пържена, панировка, грилована или печена риба. Лимоновият аромат перфектно се комбинира с копъра и прави рибата деликатес.
Можете да използвате соса с всякакъв вид риба, например червен барбун, морски хек или скариди, но също така да овкусите деликатно зеленчуци или картофени салати с него.
Съдържание: 20,00 г
Артикулен номер: 500019
Енергия: 1640 кДж/390 ккал
Мазнини: 11,1 г
от които наситени: 5,9 г
Въглехидрати: 61,0 г
от които захари: 4,8 г
Протеини: 10,1 г
Сол: 4,2 г...
...Фенелът е вид растение от рода Foeniculum. Използва се като зеленчук, но може да се използва и за семената си. Това ще ви позволи да подправяте ястията си с месо или риба.
Категории: Агрохранителни продукти Подправки и ароматни билки Ароматни билки
Нетно тегло: 100 г
Брой пакетчета в колет: 20
Нетно тегло на колета: 2000 г
Брой колети на палета: 156...
... става въпрос за кореноплоден вид, но това е илюзия. Фенелът е билков вид с нишковидни разклонения в листата. Тези разклонения са източник на подправките. Семената на растението се използват като подправка.
Откъде идва фенелът?
Фенелът първоначално произхожда от Азия, но от средновековието е известен на европейските пазари. Днес фенелът се използва редовно в различни кухни. Биологичният фенел от VehGro има изключителен анасонов вкус, който присъства в много ястия ...
... пикантен. След няколко секунди, аромат на топъл маслен кроасан идва да балансира растителните нотки. При още по-голямо отваряне, той се съпровожда от лека киселинност, която напомня на кожата на свежо отворен зелен банан.
В устата, румът е изненадващо мек за своите 55% и с великолепна текстура. Намират се сладкарските качества от носа и леко анасоновите растителни нотки напомнят на див копър и препечен авокадо.
...ЛИСТА ОТ КОПЪР
(ANETHUM GRAVEOLENS L.)
Подправка с характерен пикантен вкус, използвана в производството на подправъчни смеси и сосове. Използва се също и като подправка за риба. Листата са налични в сушен, нарязан и смлян вид, стерилизирани по желание на клиента.
Оферта:
– сушен копър, нарязан.
– смлян копър
– стерилизиран копър
Опаковане:
– хартиена чанта с фолиен вложка 5-10 кг...
...Царевица, известна също като царевица, е зърнена култура, която е била опитомена за първи път от местните народи в южно Мексико преди около 10 000 години.
Влажност: 14%
Чистота: 98-99% мин
Счупено: 5% макс
Външен вид: светло жълто
Жътва: нова реколта
Натоварване: 28 MT в 40’DV...
... вина са леки, приятни, но често им липсва киселинност и малко финес. Ароматите (понякога нотки на копър) също са слабо интензивни.
Културни и агрономически способности
Макебу Б е продуктивен, енергичен сорт с изправен растеж, който трябва да бъде подрязван кратко. Той е чувствителен на вятър. Трябва също да се избягва засаждането му на хладни и влажни места, както и в твърде сухи почви, където е подложен на падане на листата и ранно опадане.
Елементи на описание
Идентификация...
...Изработен по традиционен метод и с подбрани гроздове от стари лозя. Бяло вино с ярък вид, жълто-соломенно с зеленикави оттенъци, характерни за младостта си. В аромата се открива сложен плодов букет, с акценти на трева и копър, както и на зелена ябълка и прасковена кора. Преобладава много дълъг и вкусен послевкус, който приканва към нова глътка.
Доставки до Пиренейския полуостров. Безплатна доставка при поръчки над 60€.
... идентични характеристики, особено по отношение на Омега 3, като предлага по-фин и деликатен вкус.
Този продукт може да се използва на кубчета или според вашите желания, като например върху блини, в салата или просто с лимонов сок и копър. (наличен в 2 нетни тегла 100g или 200g)
Срок на годност 3 седмици след опаковане.
Референтен номер: PTTRUFTSA100
Състав: Филета от пъстърва, сол
Отглеждане: Пъстърва от Дордон
Вид: дъговидна пъстърва (Oncorhynchus mykiss)
Съхранение: 3 седмици след опаковане, хладилник от 0 до 4°C
Тегло: 200g...
...Класическа подправка за силен, лесно смилаем хляб, едро, цели зърна
Смес от подправки по собствена рецепта и производство от най-добрите подправки!
За подправяне на силни хлябове и хлебчета от всякакъв вид.
Съставки: кориандрови семена, анасон, копър, кимион, черен кимион, семена от сминдух, пипер Теличери
Без захар, сол, консерванти и без изкуствени аромати
Подправка за хляб – Подобрителят на...
Добро утро,
Бихме искали да се представим като малко голямо семейство, което работи и отглежда земята в региона Мурсия от повече от 15 години, но от 2012 г. сме поели по пътя на организиране на работа и даване на живот на един вид от семейството на зеленчуците - ароматни билки като кориандър, мента, спанак, магданоз, копър, манголд и понякога също така отглеждаме, грижим се и берем разнообразие...