...Богати на протеини: 20%
Богати на фибри
Бързи за приготвяне: 5 мин
1 единствена съставка за добавяне: мляко или растителна напитка
100% растителни
Идеални за протеиново и вкусно закуска
Инструкции
За 100 г смес за палачинки = 4 палачинки
В съд изсипете 100 г смес за палачинки и 120 мл мляко или растителна напитка. Разбъркайте с помощта на бъркалка, докато получите гладко тесто. Загрейте леко...
... популярност, производството на киноа нараства всяка година, но не достатъчно, за да отговори на търсенето. Цената на киноа затова е повече от утроена през последните 15 години.
Хранителни стойности на киноа
Киноа е богата на следните хранителни стойности: протеини, хранителни влакна, различни витамини от група B, магнезий, фосфор и манган.
Многофункционална употреба
Брашното от киноа може да се използва в много различни ястия. То е изключително подходящо за печене на хляб, сладкиши и други вкусни печива. Например, направете тесто за торти, вафли и палачинки. При печене или готвене ...
...Кръгло замразено тесто с чисто масло, готово за разточване. В зависимост от рецептите, не се колебайте да извършите предварително печене.
Тегло: 6x250g...
Кооперативът Coprobel обединява 25 страстни птицевъди, които от над 20 години отглеждат и предлагат изключително качествено, вкусно, био и справедливо пиле от свободно отглеждане, Coq des Prés. Пилето се предлага цяло или нарязано, прясно или замразено и в различни видове опаковки, адаптирани към нуждите на клиентите.
Кооператорите предлагат също своите био яйца, Œuf des Prés, и асортимент от био...
... тесто с 3 зърнени култури (пшеница, царевица, овес) за закуска Ka'ré менте шоколад! Нова рецепта за шоколадов крем: без палмово масло!
Съставки:
Зърнени храни* (ориз*, царевица*), шоколадов крем*, тръстикова захар*, оризови трици*, обезмаслено какао на прах*, сол.
* 100% от аграрните съставки са от биологично земеделие
Произход: ЕС и извън ЕС
Алергени: Глутен и ядки. Възможни следи от соя, сусам, мляко и фъстъци
Опаковка: пакет от 375 г
Препоръки за употреба: Да се консумира с мляко, йогурт, компот... или самостоятелно...
... образува гумена свързваща структура, подобна на рожковото брашно или гуарово брашно. Освен това, LeinPRO Organic FM е изключително силен емулгатор. Затова е подходящ като заместител на яйца в майонеза и като заместител на цели яйца и яйчен прах в печива като бриош, бисквитно тесто и мъфини. Във вегански заместители на месо, свързването на LeinPRO в сътрудничество с нашия FavaPRO 25 прави използването на метилцелулоза излишно и ненужно.
На склад: Германия
Произведено в: Германия
Чанта: 25кг
Палета: 600кг...
...Суровият хляб е един от най-старите видове тесто в света. Още преди 4000 години египтяните ферментирали зърнена каша в суров хляб за приготвяне на пухкави питки.
Lecker’s Bio Vollkorn Sauerteig придава на всички смесени и пълнозърнести хлябове отлична структура и пълен, свеж вкус. И това не е случайно.
• 100% ръжено пълнозърнесто брашно от контролирано биологично земеделие
Съставки: Bioland РЪЖЕНО пълнозърнесто брашно*
*= от контролирано екологично производство
Алергени: Глутен
Вегетарианско: Да
Веган: Да...