Словакия, Košice
...вдъхновено от Италия. Изработено с най-добрите съставки, Milkyland mozzarella original е свидетелство за качество и традиция. То е направено от прясно мляко, осигурявайки богат вкус и гладка консистенция. Това сирене не само е кулинарно удоволствие, но също така е хранителен вариант, богат на основни хранителни вещества като калций и протеин. Независимо дали приготвяте гурме ястие или просто закуска, Milkyland mozzarella original е универсален и вкусен избор.
Полша, Brzozów
... и пластмасови), които се придобиват и смесват с приготвено ястие. В хранителната индустрия куркумата се използва за оцветяване на масло, майонеза, паста и сирене. Супи с крем и омлети. Подходяща е за ястия с бобови растения (боб, нахут, леща, соя). Незаменима съставка за всички ястия с къри и други индийски ястия. Красивият жълт цвят ще им придаде прекрасен жълт оттенък. Популярни здравословни ползи.
Италия, Radicofani
...Био Розо е пресен сирене, направено от биологично мляко. Обработката следва естествено всички указания, дадени от сертифициращия орган, който контролира всички етапи на производствения цикъл до окончателната търговия на продукта. Обработеното мляко е строго от чисто овче мляко. Био Розо, с 15/20 дни зрялост, се обработва с коричка от биологичен доматен концентрат, представлява продукт с форма на купа, с тегло около 1.500 кг.
Франция, Cournon D'auvergne
...Цуккини*(66%), козе сирене от ферма*(10%), слънчогледово масло*, лук*, мед*(4%), соев сос*(вода, соеви зърна*, сол, алкохол*, коджи), балсамов оцет*(вино*, сварен гроздов сок*), оризово брашно*, сол. *Съставки от биологично земеделие - Алергени Препоръки за употреба Идеален за намазване върху филийки хляб с стафиди или орехи. Можете също така да добавите към вашите филийки други съставки като...
Белгия, Nivelles
... изключителността в млечните продукти, предавана през три поколения. Биологичната сирене фабрика във Вилсалм ви осигурява строгост и грижа за потребителя, произтичащи от дългогодишен опит, и доверително партньорство с една от най-добрите референции в света на храните в Белгия. Открийте нашите творения, помолете ни да създадем!
Франция, Aix En Provence
...САРИЕТА - Сатурея Вкус с леко пиперлив оттенък, който напомня едновременно на мента и мащерка. Наричана също и магарешки пипер. Растение Сариета - Сатурея. Кулинария Сосове, дивеч, прясно козе и овче сирене, бобови култури, фасул, тикви и тиквички, грах. Форма / Количество БИО СУХИ ПОДПРАВКИ / 40г - 220г. Произход Франция - 100% биологично растение. Ползи Стимулира храносмилането...
Франция, Champier
Компанията Les Palmiers d’Anis е базирана във Франция, в региона Рона-Алпи, между Лион и Гренобъл, и е вносител/дистрибутор на биологични фурми Deglet Nour. Доставчик САМО на ГОЛЕМИ ОБЕМИ, ние изнасяме по целия свят. Запитайте безплатна оферта по имейл. (Частни лица да се въздържат!). Предлагаме няколко категории и опаковки: Биологични фурми на клони / Насипно / Без костилки или Нарязани. Les Palm...
Франция, Essey-Les-Nancy
...La Doucelette кокосово мляко е карибска сладост с кокосово мляко и захар от тръстика. Разтапяща се сладост в устата. * Съставки от биологично земеделие Опаковка от около 100 г. Дръжте на сухо, защитено от топлина и светлина. Съставки: захар от тръстика, кокосово мляко, мляко Средни хранителни стойности за 100 г: 1719,6 KJ / 411 Kcal мазнини: 8 г наситени мастни киселини: 5,62 г въглехидрати: 78,5 г протеини: 2,95 г...
Франция, Roubia
... череша, щедри аромати на червени плодове. Устата Интензивен, копринен, леки нотки на касис, щедри нотки на череша, щедри нотки на червени плодове, елегантни танини, фини танини, кръгъл, структурирано тяло, добра интензивност, дълга персистенция. Съчетания с храна и вино Скара от червени меса, Бели меса, Птичи дивеч, Птици, Краве сирене Температура на сервиране: 16° - 18° Цвят: Червен Сорт: Гренаш, Мурведр, Сира Алкохол: 14,5% Обем: 75 cl (бутилка)...
Германия, Schoenebeck
... ястия с сирене и сладки ястия като сорбета. Както повечето нерафинирани, студено пресовани масла, маслото от тиквени семки развива горчиви вещества при прекомерно нагряване и затова не е подходящо за пържене. Нашето био масло от тиквени семки има зеленикава до тъмнозелена цветова гама и ядков, типичен аромат. Ние пресоваме печени и непечени тиквени семки от контролирано биологично земеделие внимателно на студено, за да получим нашето био масло от тиквени семки.
Франция, Mietesheim
...Тази разпространена паста на основата на зелени и черни маслини е класика в южната кухня. Използва се в ястия с паста, като основа за брускета или винегрет, просто се наслаждава на парче хляб или пък за подправяне на супи и зеленчуци. Съставките, произхождащи от биологично земеделие, се обработват на студено, за да се гарантира автентичен вкус. 100% веган, този песто с маслини не съдържа сирене или други животински продукти. Зелени маслини* (43%), слънчогледово масло*, сушени домати*, черни маслини* (7%), чесън*, морска сол, зехтин*, чили*, винен оцет*. *: Продукти от биологично земеделие...
Франция, La Fouillade
...Сушеното биологично свинско филе от Фермата на Рус е подходящо за консумация на тънки резени, подобно на местен хамон или салам. То ще бъде перфектно допълнение към вашите аперитиви, в дъска с деликатеси, с сирене или в салата. Свинското филе, както и всички големи парчета деликатеси от Фермата на Рус, се суши поне 12 седмици преди да бъде пуснато в продажба.
Италия, Reggio Emilia
...В този вкусен Италиански Кутия с Храна ще намерите автентичните италиански вкусове с ръчно приготвени спагети, съчетани с вкусен сос от черешови домати, биологично екстра върджин зехтин, балсамов оцет от Модена, отлежал 5 години, и сирене Пармиджано Реджано, отлежало 24 месеца. Тази Италианска Кутия за Обяд съдържа: - Спагети от семолина отDurum пшеница 500г - Сос от черешови домати 690г - Екстра върджин зехтин 250мл - Балсамов оцет, отлежал 5 години 250мл - Пармиджано Реджано, вакуумно опаковано, отлежало 24 месеца 750г...
Франция, Saint-Erme
... несъвършенства благодарение на своя ексфолиращ ефект. Много ефективен за стимулиране на кожата ви! Най-добрият приятел на готвачите! За всички, които имат проблеми с миризмите, като риба или сирене, кафената утайка е дезодорираща. Състав: Масло от слънчоглед от Марна*, Кокосово масло*, Лешниково масло от Марна, Зехтин от Воклюз*, Френска бяла глина, Кафена утайка арабика, събрана в Реймс*. *Произведено от биологично земеделие СЪСТАВКИ: Натриев слънчогледов сапунат, Натриев кокосов сапунат, Натриев лешников сапунат, Натриев зехтин, Вода, Глицерин, Монтморилонит,...
Франция, Saint Christol De Rodières
...Съставки: - Горчица на зърна * - Алкохолен оцет* - Нерафинирана морска сол* - Вода * Продукти от биологично земеделие - Без консерванти Съвети за употреба: Яркият му вкус ще зарадва любителите на пикантни ястия. Идеално ще допълни вашето месо, барбекю и е перфектен за приготвяне на дресинг или майонеза. Покрийте дъното на тарт с горчица Дижон, добавете настъргано сирене, резенчета домати, сол, пипер, босилек... всичко това в печката за 40 минути с чаша розе... Този продукт е наличен също в буркани от 100 г, 200 г, 370 г, 750 г и насипно в кофи от 800 г и 4 кг. Кофите от 30 кг се поръчват.
Германия, Offenbach
... изискани. Произвеждат се с любов и на ръка в малки количества. Без изкуствени оцветители и аромати, само сорбинова киселина, съдържаща се в желе захарта, и киселинния агент лимонена киселина. Но също така има: Плодови намазки без добавена захар, от 100% чисти плодове. Или в био качество. Разбира се, от биологично земеделие. За всички, които искат да добавят своята горчица. Горчици и чътни. Дали за риба или месо, сосове или кебапи, за подправяне на супи, за дресинги, за сирене или просто на хляб.
Нидерландия, Beesd
...оцветители и вкусови добавки. Асортиментът от цели петдесет лакомства включва различни видове конфитюри, чутни, плодови кремове, сокове, сосове и други вкусотии. ЕКО млякото от стадото се преработва в биологично сирене от имота, което се предлага в различни видове.
Франция, Roquefort Sur Soulzon
...От 1906 г. сиренарията PAPILLON е специализирана в производството на сирена. Сиренарията произвежда Рокфор, чисто овче сирене и също така БИО зехтин. Гаранция за качество, компанията PAPILLON разполага с множество сертификати, като сертификат "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Защитено наименование за произход" и "Биологично земеделие".
Белгия, Krulshoutem
Пионер в производството на вкусно биологично кисело мляко, прясно сирене, десерти и мляко. Белгийски лидер на пазара на биологични млечни продукти, който произвежда и търгува с кисело мляко и прясно сирене, както биологично под марката Pur Natur, така и конвенционално под марката MIK. Става въпрос за конкретно белгийско присъствие на млечни компании, при което ще се уважава екологичният отпечатък...
Франция, Vergeze
BIO AUDEMA е компания, която основава своите ценности на уважението към околната среда и качеството на своите продукти. Тя предлага пълна гама от продукти, произхождащи от биологично земеделие: плодове, зеленчуци, хляб, колбаси и нарязан сирене, насипни стоки, хранителни стоки, почистващи препарати и нов биопродукт - етерични масла.
Италия, Tradate
...GreenFantasy започва като биологично земеделско стопанство, с производство на мед и козе сирене. Агритуризмът с стаите за B&B се намира в средата на гора, която изглежда омагьосана, където "шумът" на природата е единственият чуваем звук. Стаите с мансарда са реновирани в оригинален стил, с видими греди и тухлени арки. Предлаганите ястия са предимно от суровини, произведени директно или закупени...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play