... фермерите и за любителите на шоколад в Колумбия и извън нея, тъй като ще има повече фин шоколадов какао от Колумбия на разположение.
Какаото от Колумбия Тумака е от сортовете Тринидаро. Интензивен шоколадов профил с приятна горчивина и ниска киселинност.
Произход: Колумбия
Регион: Тумака
Сорт: Тринидаро
Нюанси: Кремообразен, Подправки, Орехов
SKU: 5430002193175
ЧИСТ ШОКОЛАД: 100% какаови зърна
Енергия: 550Kcal, 2300kJ
Обща мазнина: 52g
от които наситени мазнини: 31g
Въглехидрати: 5g
от които захар: 0g
Протеин: 15g
Сол: 0g...
...Съставки: Съставки: Захар, какао 25%, натурален нишесте, декстроза, пълномаслено мляко на прах, аромат на карамел 0,8%, сол, гума гуар [E412], ксантанова гума [E415], натурален карамел, ванилин. Алергени: Може да съдържа следи от мляко, глутен, ядки и натурални сулфити поради наличието в зоната.
Избор: Пакет - 500 гр
Енергия: 403 Ккал / 1704 Кдж
Нутриентни елементи: За 100г
Мазнини: 5,9г
От които наситени: 3,6г
Въглехидрати: 81,0г
От които захари: 57,9г
Протеини: 6,4г
Сол: 0,51г...
... натурално, както за шоколада с 72 % какао, така и за маслото, био бадемите от Мурсия, био лешниците от Пиемонт, био фисташките от Сицилия, био сметаната (разбира се, местна!), ванилията и всички останали съставки, използвани в шоколадовата фабрика. Без консерванти, без оцветители, без усилватели на вкус, без аромати, без ГМО, без хидрогенирани мазнини. Нашите продукти са също без глутен. Нашето предизвикателство: да докажем, че био продуктите и тези от Справедлива Търговия са толкова вкусни, колкото са полезни за човека и природата.
... принадлежности за пекари, сладкари и специализирани хлебарници, като видове брашно; захари; мая; преработени млечни и яйчни продукти; масло и мазнини; подобрители за хляб; свързващи агенти; шоколад и декорации; стафиди и консервирани плодове; плънки и топинги; ядки и семена; замразени продукти; тестени изделия; хляб, съставки за хляб, багети, хлебчета, панини, сандвичи, питки и пиколи; виенски сладкиши, кроасани и кафе-сладкиши; торти, сладкиши, бисквити, кексове, вафли, понички, мъфини и брауни; сладкарство, десерти и пралини; закуски и пици; опаковки ...
...Pralin'Art произвежда висококачествени пралини на основата на белгийски шоколад с 100% какаово масло, натурална ванилия и без добавени мазнини. Нашата лешникова плънка съдържа минимум 35% лешници, а в другите ни плънки не се използват хидрогенирани мазнини, които също са свободни от трансмазнини. Всички добавени аромати са натурални. Компанията работи от 2005 г. в съответствие с качествените стандарти на 'international food standard' (IFS).
Ние разработваме и произвеждаме съставки за хранително-вкусовата промишленост. Продукти: мляко на прах, заместители на мляко за хранително-вкусовата промишленост, растителни мазнини на прах. Наши клиенти: млечни индустрии, производители на йогурти, производители на сладолед и десерти, хлебарници и сладкарници, производители на готови ястия, шоколадови фабрики, всяка хранително-вкусова индустрия, която използва млечни продукти. Ние също така развиваме търговска дейност за храни за животни.