... малцови екстракти, които създават „палитра“ от различни шоколадовивкусове. Тези продукти също така придават необходимата плътност на вкуса за този вид бири. Всички компоненти на сместа са хранителни, 100% натурални и не са били в контакт с никакви разтворители, освен с CO2, който има статус GRAS (общо признат като безопасен за хранителното производство от FDA) и който напълно се изпарява след екстракцията. ПРЕДИМСТВА Висока производствена гъвкавост, тъй като характеризацията на марката идва в последния етап от процеса. Няма нужда от промени в обичайната продукция. Единственото...
...Открийте тези вкусни шоколадови перли! Те са съставени от кремообразно сърце и тънък слой шоколад, който обгръща сърцето. Да ги опитате, означава да ги обикнете. В "Белгия Гурме" ще намерите всички разновидности на перлите, от най-шоколадовите до най-плодови! Позволете си да се изкушите от различните вкусове, като перли с пралине, кокос, малини, тирамису, банан, портокал...
Belvas, чистият какао за истински шоколади. Една от малкото справедливи шоколадови фабрики в Европа, шоколадът от висок клас е сертифициран с етикета Max Havelaar. Освен това, компанията се е насочила към био: пралини и шоколад без захар с автентични вкусове, чисти и качествени съставки (единствено Стевия, Малтиол и естествени захари, присъстващи в какаото и лешниците). Нашият девиз: само...
... това умело смесва различните произходи и работи с оригинални аромати, за да предложи ненадминати вкусове: ганаши на основата на чайове от цял свят, шоколадови блокчета от оригинални сортове, … Предимството на това да произвеждаш сам своя шоколад е неоспоримо: истински продукти, стриктно подбрани съставки, които възстановяват своята искрена вкус на всяка от неговите специалитети, които постоянно са различни, оригинални, понякога смели, и които не са без аналогия с големите реколти на най-добрите вина.
Godiva Chocolatier е основана през 1926 г. в Брюксел и се утвърди като една от най-престижните шоколадови марки в света. Днес майстор-шоколатиерите на Godiva използват своите ценни таланти, за да създават иновативни рецепти с най-добрите съставки. Разкошните подаръчни кутии на Godiva съдържат примамливи вкусове, фини текстури и очарователни декорации.
... се обърнете към Шоколадерия Де Найер, но и за конфитюри и десертни бисквити, с автентични флорентини като черешка на тортата, вие сте на правилното място. Нашето предложение се адаптира към всички сезони, от Коледа до Свети Валентин и Великден. Голямо предимство са нашите домашно приготвени великденски яйца, които се предлагат в всички цветове и вкусове. За да можем да изненадваме нашите клиенти постоянно, Шоколадерия Де Найер продължава всеки ден, с много отдаденост и страст към занаята, търсенето на нови шоколадови усещания.
Конфитерий Certin е семейна компания от 1963 г., която има само една страст - любовта към занаята. Всеки продукт е създаден и винаги се разглежда с уважение към традиционните рецепти, като същевременно се внимава за съвременните вкусове.
Избираме нашите суровини с най-голямо внимание, като се грижим както за произхода, така и за качеството им. Произвеждаме по старинния метод, в медни казани, плодови пасти и пралини с ръчно изработени ликьори.
Надяваме се, че ще имате толкова удоволствие да опитате нашите творения, колкото ние имахме да ги създаваме.
...ние ги предлагаме под етикета "Be Different", за да ги различим от другите продукти.
Нашата основна мисия е да представяме определени признати доставчици на международно ниво в Белгия. Ние акцентираме и промотираме тяхната марка, особено чрез промоции. Накрая, ние предлагаме и ексклузивни продукти, предназначени за пазара OutOfHome, включващи марки с оригинални вкусове, които не могат да бъдат намерени никъде другаде. Разполагаме с голямо количество наличност, за да гарантираме наличността на много продукти и бърза доставка. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.
Конфитерий Thijs предлага основен асортимент от не по-малко от 300 артикула. Сред многото видове гумени бонбони, близалки, бонбони... със сигурност ще намерите нещо, което е подходящо за вашите клиенти. Но ние също така произвеждаме продукти по поръчка: специални цветове, изненадващи форми, уникални вкусове, персонализирани опаковки. С една дума, персонализирани продукти за всяка маркетингова стратегия и всеки специфичен пазар. Уникални продукти и гладко, лично обслужване. Това са силните страни на Конфитерий Thijs.
... иновативни. Всички продукти от гамата Tohi са изцяло произведени от сертифицирано биологично земеделие. Подбрани за тяхното изключително качество, нашите съставки, вложени в сърцето на шоколада, разкриват своите фини и истински вкусове. Tohi уважава екологията. Шоколадовата фабрика е също сертифицирана като неутрална по отношение на CO2. Tohi произвежда шоколади с гаранция. Контроли за качество - технически и органолептични - се извършват на всяка стъпка от производствения процес. Шоколадите Tohi са сертифицирани Fair Trade.
...Макарони: Кафе, Лешник, Шоколад, Виолетка, Малини, Фисташка, Ванилия. Кафе с крем за намазване от лешници, 100% натурален. Плодови пасти с вкусове: Ягода, Малина, Киви, Черна касис и Плод на страстта. По случай Великденските празници ще можете да откриете асортимент от шоколадови яйца, ръчно декорирани в най-чистата традиция, както и множество фигурки и пълнени предмети, които със сигурност ще зарадват малки и големи.
cacaOh! е неуморно в търсене на нови съставки, вкусове и творения. Традиционният производствен процес, печене и смилане на какаови зърна, съставът на истинския шоколад: какао, какаово масло и разбира се, ванилия. Изборът на натурални съставки, деликатно подбрани, които придават собствен характер на нашите белгийски шоколадови продукти: вкусни, автентични и с изненадващ акцент.
Тази къща е специализирана в производството на фини шоколадови трюфели. Трюфелите TRAHISON CHOCOLAT съчетават ръчен труд и съвременни технологии. Продуктите и производствените процеси отговарят на стандартите за хигиена и съхранение. Trahison Chocolat е на разположение за вашите шоколадови фантазии: специфични вкусове, избор на форми...
Майстор шоколадие – шоколадова фабрика. Всичко тук се замисля, подготвя, създава... взима форма в прозрачността: Прозрачност: задкулисието на ателието. Създаване: тук всичко се представя, разработва. Оригиналност: оригинални вкусове, великолепни десерти... През годината, намерете тук оригинални идеи за вашите бизнес срещи, комунии, рождени дни, приеми... Искате ли да създадете парти за компания или сред приятели около шоколада? Оригинална сватбена торта за вашата сватба? Частна дегустационна вечер, където вие и вашите колеги или гости ще се включите в приготвянето?
...Bernard Schonmacker е занаятчия шоколадие. Освен класическите шоколади (бял, черен и пралине), Bernard Schonmacker предлага и някои по-необичайни вкусове: ганаш с джинджифил, с чили, с пиперливи подправки, крем със сироп от Лиеж, виолетка, роза, лавандула. Всички тези шоколади са направени от 'чисто какаово масло'. В магазина Schonmacker ще намерите широка гама от занаятчийски продукти, както и други специалитети в сладкарството, конфитюрите, кафета, чайове, алкохоли,...
Отворен през февруари 2003 г., и първоначално наречен Théobroma cacao, Жан Льо Шоколатиер продължава да се надминава, за да ви накара да откриете нови вкусове... Ателието-магазин, в което се произвеждат ръчно десетки видове шоколад. Открийте интересни смеси от чайове, подправки, южни конфитюри и плодове с шоколад.
Изкуството на Праслин е занаятчийска шоколадерия. Тя предлага широк избор от занаятчийски пралини с множество вкусове, трюфели, бадемова паста, ганаш, нуга и др. Налични са и бизнес подаръци (специални кутии). Възможност за онлайн поръчка.
PIERRE LEDENT CHOCOLATIER е белгийски занаятчийски шоколадие, специализиран в производството на пралини и френски макарони. Неговите сладкиши са налични в шоколадовия салон в Брюксел, където може дори да се направи поръчка онлайн на сайта на Pierre Ledent Chocolatier. Предлагаща широка гама от избор: черен, бял, кафяв, пълнен, с плодове, с крем и др. Има вкусове за всеки. Всички съставки...
... създаден като луксозен кейс. Кутии могат да се модифицират според вашето желание или лакомство на 1, 2 или 3 етажа и могат да съдържат от 1 до 60 пралини. Изкуството на големите майстори се състои в това да присвоят основните рецепти и да ги адаптират към собствената си личност. Това е нещо, което Пиер Леден е направил прекрасно за своите макарони (изненадващи вкусове, смели комбинации, очарователни аромати). В един макарон, черупката е толкова важна, колкото и пълнежът. Изключителният дизайн на опаковката се предлага в 3 кейса с капацитет съответно от 4, 8 или 16 макарона.
Любител на благородните и изискани вкусове, от фината сладкария до плътния и мощен шоколад, от вкусното сладолед до сорбето, което се топи като зряло плод, Жан-Филип Дарсис знае как да играе с тези съставки като истински магьосник. Съчетавяйки традиция и креативност в майсторски занаят, той преоткрива материята, която се възвишава в деликатни комбинации, за да освободи безкрайно богати и изискани...
... разположение, за да разработи вашия шоколадов проект по поръчка!
Можем да ви предоставим шоколад във всякаква форма. Асортиментът обхваща широка селекция от продукти. Опитайте например нашия асортимент от наполитани, пралини или шоколадови плочки. Могат да бъдат предлагани в различни вкусове и форми. Знаете ли за печените бадеми? Те са истинско удоволствие: обвити са в разтопен шоколад и какао на прах, опаковани в много удобна индивидуална опаковка! Ние сме и специалисти в производството на много сезонни продукти, като шоколадови яйца за Великден и кафеени зърна, обвити в тънък слой разтопен шоколад.
Очаровани от прекрасния вкус, аромат и вид на шоколада, ежедневно създаваме вкусни пралини и други шоколадови изделия. Ние стоим зад класическите вкусове и цветове, основани на качествени съставки. Като шоколадери се опитваме да изненадваме вас, нашите клиенти, отново и отново с оригинални творения за празници (Великден, Свети Николай, Ден на бащата и майката и др.). Заедно с вас също обичаме да разработваме персонализиран шоколад, като печат на пралини с име, лого или снимка, евентуално красиво опаковани като вкусен подарък.
От 10 години ние като производител на кафе споделяме нашата страст с любителите на кафето из цяла Европа! Новите предизвикателства ни доведоха до ароматизирано печено кафе, известно още като кафе с вкусове. Фини, несладени, натурални аромати се добавят към кафето, вариращи от шоколадови аромати, аромати на ядки, ликьорни аромати, плодови аромати (амарето, ванилия, лешник, ирландска сметана...) и...
...Нашата гама включва и био бадеми, покрити с био шоколад, както и семейство продукти, състоящо се от био шоколадови пръчици, които могат да се наслаждават в гореща напитка или да се хапват като бонбон. Био шоколадът се произвежда локално: в Белгия. Нашите отлични какаови зърна се внасят от малка кооперация в Доминиканската република.
...ROM кафе отделя нужното време, за да пече кафето бавно и занаятчийски. Тази професионална компетентност е натрупана през годините, така че служителите знаят точно кога е правилният момент да спрат печенето. Тогава ароматите се развиват оптимално и остават запазени, докато горчивите вкусове нямат шанс. Бавно и занаятчийски печено кафе означава също, че клиентите трябва да отделят време, за да го...
Конфитерий Ванден Булк, чрез производството на шоколадови продукти с традиционни вкусове, иновативни форми и стилни опаковки, иска да изгради сладко бъдеще за своите семейни акционери, служители, клиенти, доставчици, както и за хората и околната среда.
... удоволствие. Дори размерът на нашите пралини и шоколадови бонбони е внимателно обмислен. При първата хапка, симфония от интензивни вкусове избухва в устата, за да остави място в следващите хапки за по-дълго, по-сложно, но също толкова автентично удоволствие. Нови усещания, които парадоксално напомнят за вкуса на детството… Chocolate Cube е повече от концепция, това е марка качество, която отваря нов път в вашето шоколадово удоволствие!