... малтозен сироп.
Производството на малтозен сироп в пивоварната може да представлява брутен приход от 20% и нетен приход от 10-15% от цената на търговския малтозен сироп.
Да произвежда силно атенюирана бира в комбинация с Desatase (лимитна декстриназа). Вижте Модулация на атенюацията.
ПРИЛОЖЕНИЕ
В пивоварната при замесване или в началото на ферментацията (0.25 g/Hl/°P); тази подготовка е неактивна...
...Светла бира с великолепен меден цвят, бутилирана след вторично ферментиране. Вкус с деликатен плодови нотки, ароматен нос (банан) и много добра дължина в устата.
Температура на съхранение: 3°C < T° < 25°C
Температура на консумация: 6°C < T° < 10°C
EBC: 15
IBU: 31
Алк. 9 Об.
PLATO 18.6
Налични формати: 33c l - 75 cl...
... Европейското пивоварно предизвикателство в Лондон. Но не само варим бири, ние също така се стремим да варим незабравимо приятелство. Как? Чрез качествен продукт с опит, страст и индивидуалност. В нашия идеален свят, вие отделяте време да забавите темпото, да се отпуснете и да живеете в момента. Трябва да имате най-доброто време в живота си! И ние силно вярваме, че можем да съберем хората заедно с мощта на добрата разтоварваща бира, направена с любов, приятелство и страст.
Де Глазен Торен представлява производството на нефилтрирани качествени бири по стара, традиционна методология в изключително модерна инсталация, с използване само на най-добрите суровини и без никакви добавки на помощни вещества или изкуствени средства. Пивоварната е силно насочена към износ, включително и транспорт на бира в насипно състояние за САЩ и важни доставки на бъчви за Италия, а отскоро...
Пивоварна Де Коник е известна благодарение на своя класик: Де Коник, амбърено специално бира. Силнобира с достъпен вкус, която привлича с пикантния си малцов нюанс, леко горчивия послевкус и кадифено мекото си аромa. Пивоварна Де Коник е основана през 1833 година на границата между Антверпен и Беркем. От август 2010 година пивоварната е част от групата пивоварни около Дувел Мортгат. Знанията...
...Да промотираме нашите бири в Белгия и извън нея с акцент върху силно регионално присъствие. Не искаме да губим от поглед нашия домашен пазар. Брандовете "Патер Ливен" и "Бъфало" да бъдат внимателно и обмислено профилирани и представени на пазара. Да запазим традицията на предишните поколения и да я продължим, като сме занаятчийски, където е възможно, но също така иновативни и модерни, където е необходимо. Да поддържаме откритата култура на нашата пивоварна, като я отворим за посетители и избрани дейности, които допринасят за популярността на нашите бири.