... дебелина).
Машината отговаря на действащите стандарти "CE" за безопасност и хигиена.
Няколко практични съвета:
* приготвяне на тесто за равиоли:
70% брашно тип 00,
30% семолина от твърда пшеница,
5 яйца на кг + вода
замесете за около 10 минути,
тестото трябва да има процент на влажност между яйцата и водата около 32%.
* приготвяне на тесто за талиатели:
50% брашно тип 00,
50% семолина от твърда...
Solid Food произвежда висококачествен киноа в Перу и го продава в Европа на хранителната индустрия, търговците на дребно и едро. Транспортът от Перу до нашия склад в Белгия има неутрален климатичен баланс. Ние предлагаме бял, червен, черен и трицветен киноа, както и киноа на люспи, киноа на прах, пукан киноа, както органични, така и конвенционални. Благодарение на нашето сътрудничество с 500 произ...
ALDENTO: това е комбинацията от прясно тесто и протеин от животински произход.
ALDENTO, основата на здравословно и балансирано хранене:
Алтернативна храна, лесна за интегриране в ежедневието. Бърза за приготвяне и щадяща околната среда.
Внимателно подбрани съставки:
Био яйца, био семолина от твърда пшеница, брашно от Tenebrio Molitor (брашнени червеи), хранени изключително с био растителни продукти.
Aldento, решение за разнообразяване на вашето хранене:
Семейството, кухни за обществено хранене, домове за възрастни хора, ресторанти, спортисти, ...
Индустриален производител на паста Единствен производител на семолина от твърда пшеница в Белгия + Нидерландия Производител на брашно от мека пшеница Производител на брашно...