... малцови екстракти, които създават „палитра“ от различни шоколадови вкусове. Тези продукти също така придават необходимата плътност на вкуса за този вид бири. Всички компоненти на сместа са хранителни, 100% натурални и не са били в контакт с никакви разтворители, освен с CO2, който има статус GRAS (общо признат като безопасен за хранителното производство от FDA) и който напълно се изпарява след екстракцията. ПРЕДИМСТВА Висока производствена гъвкавост, тъй като характеризацията на марката идва в последния етап от процеса. Няма нужда от промени в обичайната продукция. Единственото...
... идеално за тялото и косата.
Какаовото масло, получено от пресоване на какаови зърна, е богато на стеаринова, палмитинова и олеинова киселина, което му придава интензивно хидратиращо действие. То е идеално за тялото и косата.
- Маслото от шеа е на цена 15€ за кг (от 3 кг нагоре)
- Какаовото масло е на цена 20€ за кг (от 3 кг нагоре)
Предлагаме за продажба кашони от 25 кг (цени на едро, свържете се с...
... веднъж и... Любовната история започва...
Нашият екип от експерти произвежда изискани шоколади, които винаги отговарят на изискванията на нашите клиенти по отношение на вкус, приложение и качество. С история от повече от 20 години опит, ние непрекъснато работим върху иновации на нови продукти, за да задоволим нуждите на нашите клиенти.
Произвеждаме фини шоколади както за нашите клиенти на едро, така и за търговците на дребно. Нашата гама от шоколади се произвежда с голяма страст и грижа, а обширният опит с продукти с частни етикети ще предостави адекватна подкрепа за вашия бизнес.
Собствен шоколад от зърното… Пиер Марколини е безкомпромисен в избора на суровините, които влизат в състава на неговите продукти. Всеки година, неуморно, той обикаля света (Америка, Латинска Америка, Мексико, Мадагаскар, Тринидад, …) в търсене на какаови зърна, плод, който е направил свой символ. Не само че носи най-добрите зърна от света в своите ателиета в Брюксел, този алхимик на вкуса след...
...Започнете да откривате нашата гама от Fleur de sel "по белгийски" с удивителни вкусове и аромати. Нежен, уникален и изключителен съюз.
Продукти: Fleur de sel с какаови зърна от Darcis, с черна бира от Curtius, с сирене Herve от Herve Société, с спекулос от Spécul'House, с горчица от Bister, с чили и чесън и магданоз от ферма Destexhe.
cacaOh! е неуморно в търсене на нови съставки, вкусове и творения. Традиционният производствен процес, печене и смилане на какаови зърна, съставът на истинския шоколад: какао, какаово масло и разбира се, ванилия. Изборът на натурални съставки, деликатно подбрани, които придават собствен характер на нашите белгийски шоколадови продукти: вкусни, автентични и с изненадващ акцент.
...Нашата гама включва и био бадеми, покрити с био шоколад, както и семейство продукти, състоящо се от био шоколадови пръчици, които могат да се наслаждават в гореща напитка или да се хапват като бонбон. Био шоколадът се произвежда локално: в Белгия. Нашите отлични какаови зърна се внасят от малка кооперация в Доминиканската република.
Бенуа Нихан е шоколадие, който предлага широка гама от продукти. Колекция haute couture: шоколадови бонбони, предлагани в асортименти (малки шоколадови плочки с аромати, както класически, така и пикантни). Създания: трюфели, солени карамели, небесни, сърца самба, аддикт,… Деликуби: оранжети, лимонети, мандарини, джинджифили, грейпфрути, хрупкави бадеми, пекан,… Сладки удоволствия: смеси за горещ шоколад, какаови зърна, сурова пудра, паста за намазване,… Празнични: напълно плодови и трюфели със стар ром и чили.