...CH-MIX продуктовата гама е предназначена за производители на марки, които искат да добавят към стандартна бира с ниска горчивина (10-12 EBU) уникален елемент, за да получат различни шоколадови бири с различни нотки като млечен шоколад, бял шоколад, тъмен шоколад, какаово прах, ванилия и др. Продуктовата гама CH-MIX е смес от подбрани CO2 екстракти, натурални какаови аромати и екстракти, както и...
Royal Gulf Chocolates се роди от любовта към изисканото сурово шоколад и желанието да се ядат само чисти, цели храни. Нашият вкусен шоколад се създава с страст в малки партиди, използвайки само най-добрите какаови зърна за производство на чисти полуфабрикатни шоколадови капки, които лесно се топят. Ние изпитваме голямо удоволствие да донесем блаженство на нашите щастливи клиенти. Опитайте го само...
Собствен шоколад от зърното… Пиер Марколини е безкомпромисен в избора на суровините, които влизат в състава на неговите продукти. Всеки година, неуморно, той обикаля света (Америка, Латинска Америка, Мексико, Мадагаскар, Тринидад, …) в търсене на какаови зърна, плод, който е направил свой символ. Не само че носи най-добрите зърна от света в своите ателиета в Брюксел, този алхимик на вкуса след...
cacaOh! е неуморно в търсене на нови съставки, вкусове и творения. Традиционният производствен процес, печене и смилане на какаови зърна, съставът на истинския шоколад: какао, какаово масло и разбира се, ванилия. Изборът на натурални съставки, деликатно подбрани, които придават собствен характер на нашите белгийски шоколадови продукти: вкусни, автентични и с изненадващ акцент.
...Нашата гама включва и био бадеми, покрити с био шоколад, както и семейство продукти, състоящо се от био шоколадови пръчици, които могат да се наслаждават в гореща напитка или да се хапват като бонбон. Био шоколадът се произвежда локално: в Белгия. Нашите отлични какаови зърна се внасят от малка кооперация в Доминиканската република.
Бенуа Нихан е шоколадие, който предлага широка гама от продукти. Колекция haute couture: шоколадови бонбони, предлагани в асортименти (малки шоколадови плочки с аромати, както класически, така и пикантни). Създания: трюфели, солени карамели, небесни, сърца самба, аддикт,… Деликуби: оранжети, лимонети, мандарини, джинджифили, грейпфрути, хрупкави бадеми, пекан,… Сладки удоволствия: смеси за горещ шоколад, какаови зърна, сурова пудра, паста за намазване,… Празнични: напълно плодови и трюфели със стар ром и чили.