...Вакуумна полумесечина
Голяма бавета
Вакуумна полумесечина
Бавета Д'Алояу
Голяма бавета
Произход: Аржентина, Уругвай, Бразилия, Австралия, Ирландия и Полша
Температури на съхранение: Хладилно -1º/+2º и замразено -18º
Вид: Говеждо
Качество: Висококачествено говеждо месо
Срок на годност: Хладилно 120 дни / Замразено 18 месеца
Порода: Ангус / Херефорд
Тегло на парче: 0,9 до 1,2 кг
Калибър: Без калибър...
... изключително месо.
Месарите на Grand Caractère подготвят, обезкостяват и нарязват парчетата в съответствие с френската месарска традиция. Тяхната деликатна и прецизна работа допълва дългия труд на аржентинските фермери и повишава качеството на месото. Месарите са чувствителни към всяко парче, за да разкрият цялата му сочност и аромати, особено чрез избора на посока на рязане, дебелина и селекция на парчетата.