Германия, Gnarrenburg
... в гастрономията агавен нектар се използва с удоволствие, например за коктейли. Суровината, произведена от различни сортове агави в Мексико, се състои от глюкоза, но основно от фруктоза (около 80 %) и по този начин има много нисък гликемичен индекс. Агавен нектар често се използва като заместител на захарта, като особено от веганите често се консумира и вместо мед. Той е малко по-сладък от пчелния продукт. БИО Агавен сироп се разтваря бързо и може да бъде в различни цветови нюанси и различно...
Полша, Brzozów
... светлия сироп от агаве е по-нежен и по-неутрален в сравнение с леко карамеленото ухание на тъмен сироп. Сиропът от агаве е натурален подсладител с растителен произход в полутечна форма. Веганите охотно го използват като заместител на меда. Той има по-нисък гликемичен индекс от меда и има широко кулинарно приложение.&nbsp;<strong>Състав:</strong> Органичен сироп от агаве (Agave Salmeana)&nbsp...
Германия, Bad Bentheim
... Сиропите от агаве се използват като заместител на захарта, като заместител на меда (от вегани) и в различни зърнени барове като свързващо вещество. Светлият сироп от агаве има мек и почти неутрален вкус и затова често се използва в ястия и напитки с деликатен вкус. Здравословни свойства на сиропа от агаве Сиропът от агаве е богат на фруктоза, която има нисък гликемичен индекс. Това означава, че се...
Германия, Trittau
...За производството на агавен сироп се използва изцяло сърцето на агавата. След прибиране на реколтата, плодовете се измиват, нарязват и сладкият сок се изстисква. Растителните влакна и утайките се филтрират. Започва нежното сгъстяване на сока, докато сокът достигне желаната вискозитет. Агавеният сироп е идеален за подслаждане на храни, сокове и безалкохолни напитки. Вкус: карамелен или леко малцов Аромат: карамелен, малцов Цвят: кехлибарен...
Нидерландия, Amsterdam
...Лек агавов сироп е естествено подсладител на фруктоза, получен от агавата Салмеана, синята агава на Мексико. Сиропът се извлича от сърцевината на агавата, която може да тежи между 23 и 70 кг. След като листата на растението бъдат отстранени, сокът се извлича, филтрира и загрява, за да се произведе агавов сироп. Той е 1,4 пъти по-сладък от рафинираната захар и съдържа почти половината от калориите на въглехидратите.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Натурален органичен сироп, направен от сок от агаве. Нетно тегло: 250 г Енергийна стойност на 100 г: 320 ккал Срок на годност: 24 месеца...
Мексико, Guadalajara
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Продуктът е пастьоризиран. Съставки: Прясно изцеден сок от ДИВ КРАНБЕРИ 19%, подсладител – органичен агавен сироп, вода. Без консерванти и изкуствени добавки. Съхранявайте на място, защитено от пряка слънчева светлина, при температура от +2°С до +25°С и относителна влажност не повече от 75%. При съхранение е допустимо естествено утаяване под формата на частици пулп. Разклатете...
Германия, Hamburg
...Главният офис е в Хамбург от самото си създаване. Асортиментът от продукти включва основно натурални подсладители, които се предлагат в най-естествения си вид. Те включват пчелен мед, различни сиропи като кленов сироп, агавен сироп, оризов сироп, сироп от фурми или сироп от кокосови цветове, както и други продукти от пчелите (восък, прополис, полен), от агаве (инулин), от кленово дърво (захар, флейкове...
Германия, Hamburg
Norevo GmbH е утвърден производител и доставчик на естествени суровини и специализирани съставки за хранително-вкусовата и напитковата индустрия, фармацевтичния и козметичния сектор, както и за технически приложения. От естествените суровини – Гума арабика, Агар-агар, Мед, Агавен сироп, Екстракт от лакрица и восъци – до индивидуализирани качества и продуктовата линия Confectionery Performers...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play