... в гастрономията агавен нектар се използва с удоволствие, например за коктейли.
Суровината, произведена от различни сортове агави в Мексико, се състои от глюкоза, но основно от фруктоза (около 80 %) и по този начин има много нисък гликемичен индекс. Агавен нектар често се използва като заместител на захарта, като особено от веганите често се консумира и вместо мед. Той е малко по-сладък от пчелния продукт.
БИО Агавенсироп се разтваря бързо и може да бъде в различни цветови нюанси и различно...
... светлия сироп от агаве е по-нежен и по-неутрален в сравнение с леко карамеленото ухание на тъмен сироп. Сиропът от агаве е натурален подсладител с растителен произход в полутечна форма. Веганите охотно го използват като заместител на меда. Той има по-нисък гликемичен индекс от меда и има широко кулинарно приложение. <strong>Състав:</strong> Органичен сироп от агаве (Agave Salmeana) ...
...
Сиропите от агаве се използват като заместител на захарта, като заместител на меда (от вегани) и в различни зърнени барове като свързващо вещество. Светлият сироп от агаве има мек и почти неутрален вкус и затова често се използва в ястия и напитки с деликатен вкус.
Здравословни свойства на сиропа от агаве
Сиропът от агаве е богат на фруктоза, която има нисък гликемичен индекс. Това означава, че се...
...За производството на агавенсироп се използва изцяло сърцето на агавата.
След прибиране на реколтата, плодовете се измиват, нарязват и сладкият сок се изстисква.
Растителните влакна и утайките се филтрират. Започва нежното сгъстяване на сока,
докато сокът достигне желаната вискозитет.
Агавеният сироп е идеален за подслаждане на храни, сокове и безалкохолни напитки.
Вкус: карамелен или леко малцов
Аромат: карамелен, малцов
Цвят: кехлибарен...
...Лек агавов сироп е естествено подсладител на фруктоза, получен от агавата Салмеана, синята агава на Мексико. Сиропът се извлича от сърцевината на агавата, която може да тежи между 23 и 70 кг. След като листата на растението бъдат отстранени, сокът се извлича, филтрира и загрява, за да се произведе агавов сироп. Той е 1,4 пъти по-сладък от рафинираната захар и съдържа почти половината от калориите на въглехидратите.
...Продуктът е пастьоризиран.
Съставки: Прясно изцеден сок от ДИВ КРАНБЕРИ 19%,
подсладител – органичен агавенсироп, вода.
Без консерванти и изкуствени добавки.
Съхранявайте на място, защитено от пряка слънчева светлина,
при температура от +2°С до +25°С
и относителна влажност не повече от 75%.
При съхранение е допустимо естествено утаяване под формата на частици пулп.
Разклатете...
...Главният офис е в Хамбург от самото си създаване.
Асортиментът от продукти включва основно натурални подсладители, които се предлагат в най-естествения си вид. Те включват пчелен мед, различни сиропи като кленов сироп, агавенсироп, оризов сироп, сироп от фурми или сироп от кокосови цветове, както и други продукти от пчелите (восък, прополис, полен), от агаве (инулин), от кленово дърво (захар, флейкове...
Norevo GmbH е утвърден производител и доставчик на естествени суровини и специализирани съставки за хранително-вкусовата и напитковата индустрия, фармацевтичния и козметичния сектор, както и за технически приложения. От естествените суровини – Гума арабика, Агар-агар, Мед, Агавенсироп, Екстракт от лакрица и восъци – до индивидуализирани качества и продуктовата линия Confectionery Performers...