Продукти за couscous aldi (7)

Сусамови семена

Сусамови семена

Сусамовите семена са универсална съставка, налична в различни цветове, включително бяло, кафяво, черно, червено и жълто. Тези семена се обелват, за да се премахне черната обвивка преди опаковане, като по-тъмните семена предлагат най-много вкус. Сусамовите семена имат ядков, свеж вкус, който избухва в устата, и обикновено се използват като гарнитура за хляб и хлебчета. Те също така се поръсват върху салати и ястия с пържени зеленчуци в азиатската кухня. Смленият сусам е основна съставка в "Tahini", основна паста в Близкия изток, и се използва в барове със семена, ястия с пиле и ястия с ориз.
Сварено месо от миди

Сварено месо от миди

Сварено месо от миди
Сояно брашно

Сояно брашно

Соята е продукт, богат на хранителни вещества, получен от извличането на соевото масло. Известна със своето високо съдържание на протеини, соята е основен компонент в животновъдството, служейки като основна храна за добитъка. За да осигурим нейното качество и дълготрайност, опаковаме соята с материали, подходящи за хранителни продукти, които я защитават от влага, прах и микроби, предотвратявайки развалянето. Без никакво замърсяване, соята предлага дълъг срок на годност и остава надежден източник на протеини за различни приложения. В EG сме ангажирани да предоставим на нашите клиенти соя с високо качество, отговаряща на техните изисквания с отлично обслужване. Поръчайте днес и се възползвайте от нейната хранителна стойност.
Пшеница

Пшеница

В CROVAY NATURAL SOLUTIONS предлагаме широка гама от висококачествени зърнени култури, идеални както за човешка консумация, така и за различни индустриални приложения. Тези универсални натурални съставки са се утвърдили като основен стълб в много сектори. Зърнени култури за човешка консумация Целите зърна и естествено обработените зърнени култури са се утвърдили като хранителен и здравословен избор в диетата. Някои от най-популярните са: Пшеница: Източник на протеини, фибри и минерали, използвана в производството на хляб, паста и печива.
Семена от кориандър

Семена от кориандър

Семената от кориандър са глобално ценена подправка, втора след черния пипер по отношение на употребата. Тези семена се отглеждат и обработват по целия свят, като Египет е основен производител. Семената от кориандър предлагат топъл, плътен и ароматен вкус, който най-често се използва в смляна форма. Те са основен елемент в индийската кухня, добавяйки нотка сладост и пикантност на ястията. В индонезийската кухня кориандърът се използва в рецепти за темпе и бобови ястия. Семената повишават вкуса на зеле, царевица, чатни и сосове, и също така се използват за мариноване на зеленчуци, което ги прави универсално допълнение към всяка кухня.
Био Трикохиня 5 кг

Био Трикохиня 5 кг

Киноата триколор произхожда от биологичното земеделие на компанията и представлява смес от бели, червени и черни киноа семена. Бялата киноа има неутрален вкус, докато червената и черната разновидност се характеризират с по-изразен и интензивен вкус, придавайки на тази смес правилния баланс между вкус и енергия. Киноата, която е естествено безглутенова, е подходяща за хора с непоносимост към глутен или за тези, които следват веган или вегетариански диети. Тази храна е богата на различни хранителни вещества, полезни за благосъстоянието на организма: фибри, минерални соли (магнезий, калий и желязо), Омега 3 и 6 мастни киселини. Преди да бъде приготвена, безглутеновата киноа винаги трябва да се изплаква под течаща вода и след това да се готви за 10-12 минути, след което да се запече зърната, за да стане още по-вкусна. Може да се използва за приготвяне на вкусни предястия, леки основни ястия, зеленчукови супи, вегански бургери или кюфтета, или свежи и автентични салати.
Био Обелени Овес 5 кг

Био Обелени Овес 5 кг

Биологичното обелено овесено зърно е храна, която не е много позната и използвана в Италия, докато в англоезичните страни е една от основните съставки за закуска. Биологичното обелено овесено зърно се продава на зърна за приготвяне на вкусни вегански или вегетариански рецепти. Овесът често се използва суров под формата на люспи, за да направи закуската с мляко или йогурт по-вкусна, докато сортът на зърна е отличен за приготвяне на супи или бульони. Тази зърнена култура е също така концентрат от полезни хранителни вещества за благосъстоянието на организма, като фибри, витамини от група B и различни минерали (желязо, калций, калий, фосфор, магнезий, мед). Биологичното обелено овесено зърно, преди да бъде приготвено, трябва да се изплакне под течаща вода, за да се отстранят евентуални примеси, а след това трябва да се накисне поне за 12 часа. След това може да се вари или да се използва като съставка за салати и гарнитури, но по-специално за приготвяне на бисквити, хляб, солени и сладки торти.