Продукти за Сочни malton (3)

МАНИТОБА БРАШНО

МАНИТОБА БРАШНО

W: 450 - 500. Фарина тип '00', получена от избрани италиански, европейски и северноамерикански зърна, за теста с индиректна обработка или дълга ферментация. Идеална за увеличаване на протеиновото съдържание и подобряване на глутеновата мрежа на тестените изделия. Препоръчва се за приготвяне на висококачествени Панетони, Пандори и Великденски гълъби. 10КГ
Пекорино Романо

Пекорино Романо

С незабравимия си смел вкус, сиренето PDO Pecorino Romano об encapsulates стара, автентична традиция на италианската кухня. Ние внимателно избираме най-добрите цели колела от това фино сирене от сертифицирани ферми в регионите Лацио, Сардиния и в някои части на Тоскана. Всяко цяло сирене се оценява от нашите експерти, за да гарантира отличителния характер и качество на Pecorino Romano, предлагайки на нашите клиенти селекция, която празнува гастрономичното наследство и богатството на нашия регион.
EXTRA MALT - Полуготов продукт с екстракт от ечемичен малц

EXTRA MALT - Полуготов продукт с екстракт от ечемичен малц

Полуготов продукт с екстракт от ечемичен малц на основата на пшенично малцово брашно. Формат: 15 кг Дозировка: 0,4 - 0,8%