... нашата земя, се получава от маслини с високо качество и е поне "10 пъти" по-плодовит и вкусен от "търговски" екстра върджин зехтин с добро качество. Екстра върджин зехтин с тези характеристики не може да се продава на цена под !!! В Ebay, при покупката на различни предмети, търсим най-добрата цена, правило, валидно за технологични артикули, облекло... но ако сте решили да закупите наистина автентичен и висококачествен екстра върджин зехтин, не търсете най-ниската цена!! ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАС !!! Няколко капки от този ценен продукт носят на...
ЗЕМЕДЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ОГГИЛ
Земеделското стопанство Valle del Tione е с площ от около 47 хектара, предназначено главно за отглеждане на орехи (7 000 растения), фураж и плодови растения. През октомври от гората се събират гъби манатарки. Малка част от земите се намират на територията на Болсена, където отглеждаме маслини и лозя. През 1985 г. беше взето решение да се откажем от интензивното...
... скарата с риба. От лингвините с омар до ромба с картофи и черни маслини. Незаменими, през зимния период, са и супите от кестени и манатарки, тартите с манатарки и трюфел, полусладките десерти с кестени от Монтела IGP. Виненият лист, резултат от непрекъснато търсене, е насочен към откриването на най-интерсните реалности в регионалната, националната и международната винена сцена. Виното, което е избрано, е архив на земята, опитано, подушено, чуто. Всяко име, всяка бутилка е лице, пейзаж, аромат, цвят и консистенция на земята.
... свидетелства. Това е отлична отправна точка за изследване на долината на Умбрия: Асизи, Перуджа, Норча... В древните села, датиращи от 1100 г., реновирани в перфектна симбиоза между природа и околна среда с типичните характеристики на агрестиумбрийски къщи, ще намерите семейно посрещане, великолепни незасегнати панорами на: лозя, обработваеми полета, вековни маслини, където можете да се изгубите...
Il Trullo Dei Sapori е водеща компания, която изнася и доставя най-висококачествени маслини, зехтин екстра върджин, сирена, колбаси, закуски, ръчно приготвена паста, консерви и много други, за кетъринг индустрията, от световноизвестни ресторанти и барове до производители на храни в цялата страна.
Олеифичи Маталуни, основани през 1935 г. в Монтесарчо (Беневенто) като малка занаятчийска маслобойна, днес са един от най-важните агроиндустриални маслени комплекси в света. В рамките на своите помещения те извършват целия производствен процес, запазвайки древната маслинена традиция и създавайки най-иновативната италианска верига за производство на зехтин: преса за маслини; рафиниране; бутилиране в стъкло, PET и кутии; производство на PET бутилки, капачки, опаковки и етикети.
... преоткриване на истинските ценности на живота и за усет на ароматите и миризмите на природата, където зеленината на растителността и цветовете на цветята ще ви завладеят и очароват.
Агритуризмът Антични Маслини ще ви осигури ваканция в пълен релакс, потопени в чистата и незасегната природа на Гаргано, където всеки момент ще направи престоя ви уникален и специален.
...Олеифицио Милацо предлага различни видове екстра върджин зехтин, произведени изключително в вътрешността на Сицилия. Освен производството, произтичащо от събирането и смилането на собствените си маслини, за да предложи допълнителен продукт с високо качество, Олеифицио Милацо разчита на някои земеделски стопанства с обширни маслинови насаждения в района на Кастелветрано (ТП) с типичната за района маслина, обикновено наричана "Ночелара Дел Беличе".
... Лакрима". Дори и екстра върджин зехтинът "Вила Сант'Амико" е гордост на Антика Кантината Сант'Амико, тъй като е произведен от местни сортове като Раджия, Рошиола и Карбонела, заедно с Лечино и Франтоио. Суперлативно качество, което произтича и от внимателната грижа за около 1200 маслини, с които компанията се гордее, някои от които имат вековна история. Спектакуларната атмосфера на Антика Кантината Сант'Амико е на разположение и за събития, конференции, сватби и частни партита.
... от Монферато и от региона Кампания
- Моцарела и рикота (от búфало или краве мляко)
- Студени меса (шунка, салам, шпек, бекон, също и с ароматизатори)
- Маслини и зехтин
- Каперси
- Фини бисквити (също от органично производство)...
...Технологии на авангарда за управление на лозя и маслинови насаждения. Търговия/Продажба на машини за прибиране на реколтата Pellenc-Volentieri, продукти за лозарство, резитба и маслинарство: електронни ножици Lixion, свързващи устройства, Olivium за събиране на маслини. Продажба на присадени разсадници Rauscedo. Специализирани сме в: селскостопанска техника, машини за прибиране на реколтата, продукти и инструменти за лозарство, продукти и инструменти за резитба и събиране на маслини.
Фирма Agricola Cuvea, разположена в вътрешността на Ривиера деи Фиори, произвежда и продава онлайн зехтин от Лигурия, както и най-добрите сосове и подправки от лигурийската кухня, като песто, червено песто и редица гастрономически продукти, свързани с маслините тагиаска: пастет, маслини в саламура, безкостилкови маслини и много други кулинарни специалитети от Лигурия. Освен това нашият продуктов каталог предлага редица оригинални идеи за корпоративни подаръци с нашите деликатеси в елегантни подаръчни опаковки за Коледа и други празници.
Качеството на продуктите, бизнес планирането и връзката с територията са основополагащите принципи, на които се основава Земеделската компания Грасенио. Предизвикателство, започнало в началото на 90-те години, за уникален асортимент от продукти:
- био обелени бадеми
- био кактусови смокини
- био сок от кактусови смокини
- био маслини за консумация
- био екстра върджин зехтин...
...търговци на улицата и магазини за хранителни стоки. В момента аутсорсваме следните услуги: логистика и складово стопанство - транспорт на покупки - транспорт на продажби. Нашата компания оперира в търговията на едро с качествени хранителни продукти, част от така наречените хранителни изключителности на толкова възхваляваната средиземноморска диета. Фирмата, в търговията с продуктите, които предлага, се е специализирала в гамата консервирани продукти, домати, артишок, маслини, гъби, каперси и различни зеленчуци. Освен това, наскоро започнахме търговия с паста, брашна, сирена, колбаси и масла.
Аграрна компания в Ривиера дей Фиори в Империя, която се занимава с отглеждане на собствени маслинови насаждения в Алта Вале Аррошия, с последващо събиране и преработка на маслини 100% сорт Таджаска DOP, от които в ограничени количества получава отлично екстра върджин зехтин, маслини в саламура, безкостилкови маслини в зехтин, пате от Таджаска. Търгува на едро и на дребно със своите продукти както чрез директна продажба, така и чрез собствен сайт за електронна търговия.
Аурелио ЕООД е биологична земеделска компания, която се занимава с гроздобер, резитба, събиране и транспорт на маслини, грозде и плодови насаждения до винарната и маслобойната. Освен това се занимава с продажба на облекло и внос и износ на плодове и зеленчуци, подправки и замразена риба.
Ферма Джовани Бишеглия, Екстра върджин зехтин гаргано, Качиокавало, Оригано, Продажба на мед, продажба на лимончино, каперси, зехтин от Пулия, маслини гаргано, екстра върджин зехтин гаргано, биологичен DOP зехтин гаргано, екстра върджин зехтин Пулия, продажба на типични продукти от Пулия, типични продукти гаргано, продажба на зехтин, онлайн продажба на типични продукти от Пулия, хранене, средиземноморска диета, производство на зехтин, тоскански зехтин, Качиокавало Подолику, зехтин в консерва...
... (л), Домат Датер от Пачино, Черни маслини от Гаета, Каперси от Аликуди. Компанията и Историята Брандът KIRKE, който от гръцкия CIRCE, носи името на историята на носа на Чирчео, исторически символ на ЮГ ПОНТИН, с митологичната богиня "МАГА ЦИРЦЕ", която е олицетворявала известната планина и географската си зона на риболов, считана за една от най-известните в света!
НАШАТА ФИРМА ПРЕВРЪЩА МАСЛИНИ ОТ СОРТОВЕТЕ OGLIAROLA BARESE И CORATINA, ПРОИЗВЕДЕНИ И ОТГЛЕЖДАНИ В РАЙОНА НА ТОПИТТО (BA) И ПРОИЗВЕЖДА НЕФИЛТРИРАНО ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗЕХТИН.
...Търговия на едро с цитрусови плодове (включително БИОЛОГИЧНИ) и селскостопански продукти ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ, вина, сирена, ОЛИО (включително БИО) и маслини, мариновани зеленчуци и всичко, което попада в гастрономията за ресторанти и частни лица. Само АВТЕНТИЧНИ продукти.-- 'SLOW FOOD' инициативи за заинтересованите канали.
...Нашият зехтин произлиза от пресоването на маслини Бианколила от Калтебелота (култиварът Бианколила е местен за Калтебелота), които му придават неповторимия зелен цвят с златисти отблясъци и естествения му мътен вид. Той се цени за отличния си плътен и кръгъл вкус на зелена маслина с леко горчиво и пикантно усещане. Освен това притежава интензивен и балансиран плодов аромат с нотки на бадеми.
...Ферма Тота е специализирана в производството и търговията с маслини за масло, екстра върховно зехтин. Маслините, произведени и търгувани от компанията, са следните: Коратина - Перенцана - Каролеа - Лечино - Оглиарола - Пендолино - Франтойо - Коратина - "Разполагаме и с БИОЛОГИЧНИ маслини". НОЧИОЛИНО ДИ САНСА: естествен продукт, получен само от механичната обработка на суровата маса, продукт...
...Feudi Valle d'Itria е "малка", но мотивирана и динамична компания, вдъхновена от традицията, без да пренебрегва съвременността. Нашите вина и нашето масло се произвеждат изключително от грозде и маслини, произхождащи от териториите на Валле д'Итриа и Алто Салентo, за да предоставим на нашите клиенти само отлични продукти. Нашата работа, нашата страст, нашето ангажиране са насочени към единствената цел да разпространяваме добротата и красотата на нашата история.
Sapori Verde произвежда и продава висококачествени хранителни продукти: екстра върджин зехтин, зехтин от маслини тагиаске от Лигурия, вино Пигато от Лигурия, вино Верментино от Лигурия, генуезки песто DOP по стара генуезка рецепта. Продуктите могат да се поръчват онлайн, по телефон и чрез дегустация на място. Плащането е с кредитна карта или при получаване на стоката, без разходи за доставка.
Франтоио Ленци има история, която датира от тридесетте години, когато семейството Ленци притежавало малък маслобойна в Сан Дженаро, Лука. През осемдесетте години маслобойната е преместена на настоящото си място, с капацитет за преработка на маслини, който нараства от 25 на 70 центнера на ден. В края на деветдесетте години производството се увеличава до 300 центнера дневно, благодарение на новите...