... зехтинът от първо изтичащо, той запазва повече от истинския вкус на маслините и съдържа повече от естествените витамини и минерали, открити в маслините.
Идеален за морски дарове, потапяне.
Време на прибиране: Първа реколта Маслини: Домати, Услу
Регион: Ахисар (Западна част на Турция)
Аромат: Лист от зелени домати, Артишок, Бадем, Зелена трева,...
...Ястието от бамя, което е специален вкус от средиземноморската кухня, носи свежест и вкус на вашите маси, когато е приготвено с Идеал бамя и Идеал консервирана бамя. Годишният капацитет за производство на бамя е 500 тона. Голямата част от продуктите на ИДЕАЛ Земеделие се изнасят за Дания, Франция, Германия, Америка, Канада, Австралия, Италия, Ирак и Иран. Идеал Земеделие е сертифицирало своите...
...Капацитет за обработка на маслини от 5 тона до 200 тона / 24 ч. Непрекъсната система за производство на зехтин; ХАККИ УСТА, лидер в разработването и производството на висококапацитетни непрекъснати индустриални декантери и сепаратори, започна дейността си в Айдън / ТУРЦИЯ през 1954 г. Компанията в момента изнася продуктите си за Германия, Гърция, Испания, Италия, Тунис, Мароко, Либия, Сирия...
С настоящото бихме искали да ви представим нашата компания. Намираме се в западната част на Турция, където се отглеждат всички маслинови дървета, известни с високото качество на маслиновото масло. Както всички знаем, Турция е третият по големина доставчик на маслини и маслиново масло в света след Италия и Испания. Въпреки че това варира от година на година, до 70% от турското маслиново масло се...