Изживейте цветна смес от различни видове чай, от черен чай до зелен чай и био чай. От цветен елегантен до ароматен и игрив, от подправен и мек до свеж и ароматен, и всичко това.
Търговска компания на едро и дребно за Fairtrade, био ройбос, био плодове, био черен чай, био зелен чай, био билки, Йоги и Аюрведа чай, специалитети от захарен кристал, чайни филтри, аксесоари.
... така имаме уеб магазин, където можете да поръчате вкусен чай и кафе. Магазинът ни се намира в сърцето на Хилегом, където можете да видите и усетите нашия чай. Вече предлагаме 70 вида чай, зелен чай, билков чай, черен чай, ройбос чай и 10 вида кафе с различни вкусове от различни страни. Когато посетите нашия магазин, ще видите какви видове чай и кафе предлагаме. Ако искате да научите повече за...
Сиасия Кафе в Рим е историческа институция, основана през 1919 година в квартал Прати. Днес, както и тогава, при влизането ще бъдете завладени от еуфорични аромати, излъчвани от различните свежо печени смеси, които можете да закупите както на зърна, така и смлени за всякакви домашни уреди, с доставка по целия свят. Сред многобройните предложения са чисто кафе или сервирано в цвете от череншоколад, дори с прясна сметана, отличен гран капучино, череншоколад, приготвен от Сиасия Кафе, сокове от биологични плодове, прясно изцедени портокали и много други.
... прави наистина уникален хидромел, който изненадва много любители на виното. Хидромелът Apis Terrae се сервира например като аперитив, но също така и най-вече в съпровод на предястия и десерти, преминавайки през ястия, фоа гра, ястия с птици (охлюви, гамбос...), сирена, череншоколад, сушени плодове. Това са нови вкусови съчетания, които новото медено вино от висок клас, произведено във Франция, позволява, занаят, възстановен и продължен от този млад човек, страстен към гастрономията и пчеларството. Хидромелът е вино от мед, което може да се съхранява с години в изба.
...Лаборатория за сладкарство, строго ръчна, която е създала и регистрирала в Патентното ведомство на Кийети сладкиша "Торта на вълка ...от Преторо", на основата на череншоколад, червено вино Монтепулчано д'Абруцо, шоколад джандуя и ром. Срок на годност на продукта 5 месеца, съхранение при стайна температура максимум 25°. Сладкишът е опакован в елегантна кафява кутия с златисто отпечатано лого...