От повече от четиридесет години, Di Rosa представлява еталон в сладкарската индустрия, предлагаща широка гама от продукти, които съчетават италианското занаятчийство с страстта към качеството. С над 200 артикула, готови за световен износ, Di Rosa не е просто марка, а гаранция за изключителност и автентичност.
Нашата компания не само разпространява продукти с високо качество, но също така е специал...
... шоколад, най-близки до какаото, смесени с най-сладките части на плодовете.
Локация: Юг на Минас
Ферма: Santa Hedwirges
Височина: 970 м надморска височина
Процес: Натурален
Органолептичен профил: Червени плодове, круша, орехи и череншоколад.
...LICOR DE GINJA PASSIONALE предлага на небцето характерните аромати и ухания на плода, които са още по-изразени, ако ликьорът се консумира студен, но не замразен. Много ценен след хранене с дегустация на череншоколад, отличен е и при смесване за приготвяне на аперитиви и коктейли.
...Il Tuber Melanosporum VITT Prima Scelta е ценен черен трюфел с високо качество, подбран заради редовната си форма и интензивния аромат. С черна и брадавична кора и тъмен пулп, предлага сложен аромат, който напомня на влажна земя, шоколад и подправки. Тази категория е идеална за изискани ястия, където вкусът на черния трюфел трябва да блести. Трюфелите от Prima Scelta гарантират отлично равновесие между качество и цена, което ги прави отличен избор за готвачи и любители на кулинарията.
... Valpolicella, интензивно, обгръщащо вино с дълга персистенция, което, благодарение на своята финес и елегантност, не се страхува от времето.
Тъмно рубинено червено с лек нюанс по ръба на чашата, на носа представя интензивни аромати на конфитюр от къпини и сушена слива, подправъчни нотки на звезден анасон и черен пипер, с препечени акценти на лешник и бадем; завършва с тютюн, ванилия и шоколад, на...
...На носа е кремообразен с нотки на шери, череншоколад и лека димна нотка от торф. На вкус е богат и сиропиран с нотки на карамел, малц, кедрово дърво и димящо послевкус. Финалът е здрав и сложен с пикантни нотки и шери.
Код: 00125
Категория: Уиски
Алкохолно съдържание: 43% об.
Държава: Шотландия...
...Истинското изражение на италианското кафе Ристрето, смес от арабики
Сантош Бразилия, съпроводени от ценни арабики от Перу, излъчват
незабравим аромат на бадеми и череншоколад; малките проценти
Робуста от Виетнам и изключителната робуста от Уганда, които съставят
тази смес, създават плътна крема, а пълното тяло придава
постоянен послевкус, правейки това кафе уникално и незабравимо изживяване за всички небца. Уникалната употреба на зърна от 18 повишава изключителното качество на продукта за тези, които наистина искат да се насладят на истинския италиански Ристрето.
...
• Обща тежест: 0,300 кг
• Размер на портфейла: Ш 16,5 см x В 23 см x Д 3 см
• Размер на отделния джоб: Ш 20 см В 12 см
• Вътрешността на отделния джоб се състои от: едно отделение и 8 места за карти
• Външната част на отделния джоб се състои от едно място за карта
• Затваряне на отделния джоб: магнит
• Цветове: черен, кафяв, син, тъмен шоколад
• Възможност за изработка и в други цветове - свържете се с нас, за да изберете цвета
• Защитна прахова чанта
• Произведено в Италия...
...Опитайте експлозия от вкус с новите ексклузивни напитки „DRINKTOK“ на Caffè Barbaro.
Вкусни напитки с аромат на: бисквитка с ванилия и екстра череншоколад, карамел, хляб и шоколад и много други вкусове. Интензивен аромат и решителен вкус. Заряд от енергия. Опитайте и вие!
...Безглутенови бискоти с ръчно приготвено тесто на основата на оризово брашно, брашно от елда, захар, яйца, масло, мед и парченца череншоколад. Класически и вкусни едновременно благодарение на добавения мед и череншоколад. Хрупкави и вкусни за закуска или за пауза през деня.
Достъпни в удобни порции от 38 г или в опаковки от 150 г.
...Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с конфитюр от лимонови кори и стафиди Султанина.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP и какао. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с череншоколад.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от бадеми. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с стафиди Султанина.
...Предлагам сушени смокини от Калабрия, малки, с незабележими семена и безкрайна сладост, печени на фурна и покрити с чисто череншоколад в опаковка от 200 г. Да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и прекомерна светлина.
... Фабио и Джани, една от най-ценените и известни в провинция Арецо. Продуктът е опакован в елегантната опаковка на сладкарницата, което го прави перфектен и за подарък.
Панцупото се предлага в няколко варианта, а това, което отличава това панцупо от класическото, е накисването на тестото, направено с дестилат от кафе вместо с ликьорно вино. Панцупо Ал Кафе Неро, освен това, е богато пълнено с капки череншоколад вместо стафиди.
...Прясно масло, акациев мед, жълтъци от яйца от свободно отглеждани кокошки и захаросани цитруси от Сицилия са някои от ценните съставки, използвани за производството на традиционния панетон и не само.
С особено внимание нашият сладкар Нилде Дичола избира суровините от нашата земя, за да експериментира с нови комбинации и да създаде модерни и иновационни продукти.
- PanPulia Elisir
- Панетоне с червени плодове и шам фъстък
- Панетоне с круша и череншоколад
- Панетоне Трилогия от шоколад
- Панетоне с бадеми
- Панетоне Милано Рико...
Сладкарска индустрия. Производство на шоколад. Шоколадови яйца. При нас обработката на шоколад се извършва с любов и внимание, в съответствие с традицията и качеството, и обхваща всички видове шоколад - от млечен до черен, включително бял и лешников. Гамбарота ООД извършва своите обработки и за трети лица: какао на прах, череншоколад, джандуйоти, шоколадов нуга, шоколад, шоколадови бонбони, лешников шоколад, шоколад за намазване, сладкиши и захар, шоколадови плочки и шоколадови яйца.
... укрепи и подобри вече богатия си опит в производството на конфети и други сладкарски изделия. Един ден, през септември 1995 г., след множество опити, МАЙСТОР СОР ФЕЛИЦЕ създава пралина, направена с печено на дърва зърно кафе Сантос, покрито с вкусен череншоколад. Скоро тази пралина ще бъде известна с името: "Cioccafè". Продуктът веднага постига огромен успех: закупуват се нови машини, увеличава...
Ние сме производители на хлебни изделия, базирани на север в Италия. Нашият капацитет обхваща целия асортимент: Торино хлебни пръчици, налични в различни вкусове, Бисквити с царевично брашно или с паста от лешници, Традиционна Брускета с екстра върджин зехтин и пикантен вкус, Здравословна линия хлебни пръчици (без мая, без сол, пълнозърнести), Артизански шоколадови пралини, налични в различни вкусове (Лимончело, Тирамису, Капучино, Череншоколад и др..)...
... фъстъци. Кандитирани цитрусови кори, също покрити с черен, бял или млечен шоколад. Пастет от варен и суров шунка. Бянкоманджаре, както и кремовете, са в много вкусове (28), както и смесите за торти, моменталните студени кремове.
... 45 ТИПИЧНИ СИЦИЛИЙСКИ ГРАНИТИ. ГРАНИТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ И В МОНОПОРЦИЯ ОТ 100g (ГРАНИТА ОТ ЧЕРНИ ЯГОДИ, ГРАНИТА ОТ БАДЕМИ, ГРАНИТА ОТ ЛИМОН, ГРАНИТА ОТ ИНДИЙСКИ ФИГИ, ГРАНИТА ОТ ФИГИ, ГРАНИТА С ШОКОЛАД, ГРАНИТА С ЛЕШНИЦИ... И ДР....) РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ТАРТУФИ: ТАРТУФ С ФИСТАШКИ (ИСТИНСКИ ФИСТАШКИ ОТ РАФАДАЛИ) ТАРТУФ ОТ ПАНТЕЛЕРИЯ (СЪС СЪРЦЕ ОТ ПАНТЕЛЕРИЙСКО ВИНО) ЧЕРЕН ТАРТУФ БЯЛ ТАРТУФ ШЕФ ТОРТАТА (НАЙ-ПРОДАВАНАТА) НАЙ-ДОБРАТА ЧИЙЗКЕЙК С ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ НА ПАЗАРА!!!!! В) БАР ЗА ЗАМОЗЕНИ ТОРТИ 1) ТРИ ВИДА КРОСТАТИ (НЕ ИНДУСТРИАЛНИ СУХИ КРОСТАТИ) 2) РИКОТА С БРЕШНЯ 3) ДРУГИ 21 ТОРТИ ШЕФ...
...Тегло на кутия: 1350 г.
Кутия: 10 броя
Срок на годност: 1 година от производството.
Продуктът е без глутен.
Размери на кутията: см. 35 X см. 14 X см. 7 (височина)
Вкусове:
- Лимон
- Фисташка
- Амарена
- Класически (Шоколад и Лешник)
- Бял (Фиордилате)
- Ликьор
- Орехи и Смокини
- Амарето
- Кокос
- Ягода
- Лешник
- Кунезе (Шоколад и Ром)
- Череншоколад и Портокал
Можем да създадем специални вкусове...
Сиасия Кафе в Рим е историческа институция, основана през 1919 година в квартал Прати. Днес, както и тогава, при влизането ще бъдете завладени от еуфорични аромати, излъчвани от различните свежо печени смеси, които можете да закупите както на зърна, така и смлени за всякакви домашни уреди, с доставка по целия свят. Сред многобройните предложения са чисто кафе или сервирано в цвете от череншоколад, дори с прясна сметана, отличен гран капучино, череншоколад, приготвен от Сиасия Кафе, сокове от биологични плодове, прясно изцедени портокали и много други.
...Лаборатория за сладкарство, строго ръчна, която е създала и регистрирала в Патентното ведомство на Кийети сладкиша "Торта на вълка ...от Преторо", на основата на череншоколад, червено вино Монтепулчано д'Абруцо, шоколад джандуя и ром. Срок на годност на продукта 5 месеца, съхранение при стайна температура максимум 25°. Сладкишът е опакован в елегантна кафява кутия с златисто отпечатано лого...