Италия, Giuliano
От повече от четиридесет години, Di Rosa представлява еталон в сладкарската индустрия, предлагаща широка гама от продукти, които съчетават италианското занаятчийство с страстта към качеството. С над 200 артикула, готови за световен износ, Di Rosa не е просто марка, а гаранция за изключителност и автентичност. Нашата компания не само разпространява продукти с високо качество, но също така е специал...
Италия, Milano
... шоколад, най-близки до какаото, смесени с най-сладките части на плодовете. Локация: Юг на Минас Ферма: Santa Hedwirges Височина: 970 м надморска височина Процес: Натурален Органолептичен профил: Червени плодове, круша, орехи и черен шоколад.
Италия, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE предлага на небцето характерните аромати и ухания на плода, които са още по-изразени, ако ликьорът се консумира студен, но не замразен. Много ценен след хранене с дегустация на черен шоколад, отличен е и при смесване за приготвяне на аперитиви и коктейли.
Италия, Savignano Sul Panaro
...Свеж и цветен, сладък с нотки на черен шоколад. Отлично тяло и богата ароматна киселинност.
Италия, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Melanosporum VITT Prima Scelta е ценен черен трюфел с високо качество, подбран заради редовната си форма и интензивния аромат. С черна и брадавична кора и тъмен пулп, предлага сложен аромат, който напомня на влажна земя, шоколад и подправки. Тази категория е идеална за изискани ястия, където вкусът на черния трюфел трябва да блести. Трюфелите от Prima Scelta гарантират отлично равновесие между качество и цена, което ги прави отличен избор за готвачи и любители на кулинарията.
Италия, MILANO
... Valpolicella, интензивно, обгръщащо вино с дълга персистенция, което, благодарение на своята финес и елегантност, не се страхува от времето. Тъмно рубинено червено с лек нюанс по ръба на чашата, на носа представя интензивни аромати на конфитюр от къпини и сушена слива, подправъчни нотки на звезден анасон и черен пипер, с препечени акценти на лешник и бадем; завършва с тютюн, ванилия и шоколад, на...
Италия, Sizzano
...СЪЧЕТАНИЕ Черен шоколад и тютюн ЦВЯТ Ясен кехлибар АРОМАТ Ноти на изгорял дъб Ванилия и подправки ТЕМПЕРАТУРА: 20-22 °C АЛКОХОЛ: 40% об.
Италия, Nave
...На носа е кремообразен с нотки на шери, черен шоколад и лека димна нотка от торф. На вкус е богат и сиропиран с нотки на карамел, малц, кедрово дърво и димящо послевкус. Финалът е здрав и сложен с пикантни нотки и шери. Код: 00125 Категория: Уиски Алкохолно съдържание: 43% об. Държава: Шотландия...
Италия, Milano
...Истинското изражение на италианското кафе Ристрето, смес от арабики Сантош Бразилия, съпроводени от ценни арабики от Перу, излъчват незабравим аромат на бадеми и черен шоколад; малките проценти Робуста от Виетнам и изключителната робуста от Уганда, които съставят тази смес, създават плътна крема, а пълното тяло придава постоянен послевкус, правейки това кафе уникално и незабравимо изживяване за всички небца. Уникалната употреба на зърна от 18 повишава изключителното качество на продукта за тези, които наистина искат да се насладят на истинския италиански Ристрето.
Италия, Civitavecchia
... • Обща тежест: 0,300 кг • Размер на портфейла: Ш 16,5 см x В 23 см x Д 3 см • Размер на отделния джоб: Ш 20 см В 12 см • Вътрешността на отделния джоб се състои от: едно отделение и 8 места за карти • Външната част на отделния джоб се състои от едно място за карта • Затваряне на отделния джоб: магнит • Цветове: черен, кафяв, син, тъмен шоколад • Възможност за изработка и в други цветове - свържете се с нас, за да изберете цвета • Защитна прахова чанта • Произведено в Италия...
Италия, Padova
...Опитайте експлозия от вкус с новите ексклузивни напитки „DRINKTOK“ на Caffè Barbaro. Вкусни напитки с аромат на: бисквитка с ванилия и екстра черен шоколад, карамел, хляб и шоколад и много други вкусове. Интензивен аромат и решителен вкус. Заряд от енергия. Опитайте и вие!
Италия, Salzano
...Безглутенови бискоти с ръчно приготвено тесто на основата на оризово брашно, брашно от елда, захар, яйца, масло, мед и парченца черен шоколад. Класически и вкусни едновременно благодарение на добавения мед и черен шоколад. Хрупкави и вкусни за закуска или за пауза през деня. Достъпни в удобни порции от 38 г или в опаковки от 150 г.
Италия, Milano
...Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с конфитюр от лимонови кори и стафиди Султанина. - Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP и какао. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с черен шоколад. - Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от бадеми. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с стафиди Султанина.
Италия, Montalto Uffugo
...Предлагам сушени смокини от Калабрия, малки, с незабележими семена и безкрайна сладост, печени на фурна и покрити с чисто черен шоколад в опаковка от 200 г. Да се съхраняват на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и прекомерна светлина.
Италия, Marciano Della Chiana
... Фабио и Джани, една от най-ценените и известни в провинция Арецо. Продуктът е опакован в елегантната опаковка на сладкарницата, което го прави перфектен и за подарък. Панцупото се предлага в няколко варианта, а това, което отличава това панцупо от класическото, е накисването на тестото, направено с дестилат от кафе вместо с ликьорно вино. Панцупо Ал Кафе Неро, освен това, е богато пълнено с капки черен шоколад вместо стафиди.
Италия, Taranto
...Прясно масло, акациев мед, жълтъци от яйца от свободно отглеждани кокошки и захаросани цитруси от Сицилия са някои от ценните съставки, използвани за производството на традиционния панетон и не само. С особено внимание нашият сладкар Нилде Дичола избира суровините от нашата земя, за да експериментира с нови комбинации и да създаде модерни и иновационни продукти. - PanPulia Elisir - Панетоне с червени плодове и шам фъстък - Панетоне с круша и черен шоколад - Панетоне Трилогия от шоколад - Панетоне с бадеми - Панетоне Милано Рико...
Италия, Novi Ligure
Сладкарска индустрия. Производство на шоколад. Шоколадови яйца. При нас обработката на шоколад се извършва с любов и внимание, в съответствие с традицията и качеството, и обхваща всички видове шоколад - от млечен до черен, включително бял и лешников. Гамбарота ООД извършва своите обработки и за трети лица: какао на прах, черен шоколад, джандуйоти, шоколадов нуга, шоколад, шоколадови бонбони, лешников шоколад, шоколад за намазване, сладкиши и захар, шоколадови плочки и шоколадови яйца.
Италия, Aprilia
... укрепи и подобри вече богатия си опит в производството на конфети и други сладкарски изделия. Един ден, през септември 1995 г., след множество опити, МАЙСТОР СОР ФЕЛИЦЕ създава пралина, направена с печено на дърва зърно кафе Сантос, покрито с вкусен черен шоколад. Скоро тази пралина ще бъде известна с името: "Cioccafè". Продуктът веднага постига огромен успех: закупуват се нови машини, увеличава...
Италия, Alba
Ние сме производители на хлебни изделия, базирани на север в Италия. Нашият капацитет обхваща целия асортимент: Торино хлебни пръчици, налични в различни вкусове, Бисквити с царевично брашно или с паста от лешници, Традиционна Брускета с екстра върджин зехтин и пикантен вкус, Здравословна линия хлебни пръчици (без мая, без сол, пълнозърнести), Артизански шоколадови пралини, налични в различни вкусове (Лимончело, Тирамису, Капучино, Черен шоколад и др..)...
Италия, Avola
... фъстъци. Кандитирани цитрусови кори, също покрити с черен, бял или млечен шоколад. Пастет от варен и суров шунка. Бянкоманджаре, както и кремовете, са в много вкусове (28), както и смесите за торти, моменталните студени кремове.
Италия, Sambuca Di Sicilia
... 45 ТИПИЧНИ СИЦИЛИЙСКИ ГРАНИТИ. ГРАНИТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ И В МОНОПОРЦИЯ ОТ 100g (ГРАНИТА ОТ ЧЕРНИ ЯГОДИ, ГРАНИТА ОТ БАДЕМИ, ГРАНИТА ОТ ЛИМОН, ГРАНИТА ОТ ИНДИЙСКИ ФИГИ, ГРАНИТА ОТ ФИГИ, ГРАНИТА С ШОКОЛАД, ГРАНИТА С ЛЕШНИЦИ... И ДР....) РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ТАРТУФИ: ТАРТУФ С ФИСТАШКИ (ИСТИНСКИ ФИСТАШКИ ОТ РАФАДАЛИ) ТАРТУФ ОТ ПАНТЕЛЕРИЯ (СЪС СЪРЦЕ ОТ ПАНТЕЛЕРИЙСКО ВИНО) ЧЕРЕН ТАРТУФ БЯЛ ТАРТУФ ШЕФ ТОРТАТА (НАЙ-ПРОДАВАНАТА) НАЙ-ДОБРАТА ЧИЙЗКЕЙК С ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ НА ПАЗАРА!!!!! В) БАР ЗА ЗАМОЗЕНИ ТОРТИ 1) ТРИ ВИДА КРОСТАТИ (НЕ ИНДУСТРИАЛНИ СУХИ КРОСТАТИ) 2) РИКОТА С БРЕШНЯ 3) ДРУГИ 21 ТОРТИ ШЕФ...
Италия, Siderno
...Тегло на кутия: 1350 г. Кутия: 10 броя Срок на годност: 1 година от производството. Продуктът е без глутен. Размери на кутията: см. 35 X см. 14 X см. 7 (височина) Вкусове: - Лимон - Фисташка - Амарена - Класически (Шоколад и Лешник) - Бял (Фиордилате) - Ликьор - Орехи и Смокини - Амарето - Кокос - Ягода - Лешник - Кунезе (Шоколад и Ром) - Черен шоколад и Портокал Можем да създадем специални вкусове...
Италия, Roma
Сиасия Кафе в Рим е историческа институция, основана през 1919 година в квартал Прати. Днес, както и тогава, при влизането ще бъдете завладени от еуфорични аромати, излъчвани от различните свежо печени смеси, които можете да закупите както на зърна, така и смлени за всякакви домашни уреди, с доставка по целия свят. Сред многобройните предложения са чисто кафе или сервирано в цвете от черен шоколад, дори с прясна сметана, отличен гран капучино, черен шоколад, приготвен от Сиасия Кафе, сокове от биологични плодове, прясно изцедени портокали и много други.
Италия, Pretoro (ch)
...Лаборатория за сладкарство, строго ръчна, която е създала и регистрирала в Патентното ведомство на Кийети сладкиша "Торта на вълка ...от Преторо", на основата на черен шоколад, червено вино Монтепулчано д'Абруцо, шоколад джандуя и ром. Срок на годност на продукта 5 месеца, съхранение при стайна температура максимум 25°. Сладкишът е опакован в елегантна кафява кутия с златисто отпечатано лого...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play