Мелница за твърдапшеница за производство на различни видове семолина от твърдапшеница за производство на суха, прясна, пълнена, замразена паста, хляб и пица.
... километраж, включително биологични вина, паста от твърдапшеница Сенатор Капели, занаятчийски бири, амари и ракии от диви билки от Мурджа, конфитюри и екстра конфитюри от плодове, мед, мариновани зеленчуци и масла, различни бобови култури, сушени плодове и бадемови пасти.
... фермери. Занимава площ от около 5 000 кв. м, в която се съчетават занаятчийството и модерността на производствените съоръжения. Компанията се гордее с производството на типична и автентична занаятчийска паста, получена чрез характерната обработка на древните традиции за производство на паста, използвайки най-добрите семена от твърдапшеница, бавно замесване с хладка, бактериологично чиста вода и бавно сушене при ниска температура. А за някои формати обработката се извършва с използването на бронзова матрица.
... САМО С БРАШНО ОТ ТВЪРДАПШЕНИЦА. ТЪРГУВАМЕ С НАЙ-ДОБРИТЕ ИТАЛИАНСКИ ВИНОВЕ, ОСОБЕНО ОТ ВЕНЕЦИАНСКИЯ РЕГИОН, КАТО ПРОСЕКО, АМАРОНЕ ОТ ВАЛПОЛИЧЕЛА, ДУРЕЛО, СОАВЕ, РЕЧОТО. ПРЕДОСТАВЯМЕ ПОМОЩ НА КУПУВАЧИ, ИНТЕРЕСУВАНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ ОТ ИТАЛИАНСКАТА ГАСТРОНОМИЯ, КАТО ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗЕХТИН, МОЦАРЕЛА, ДОМАТИ (СУШЕНИ ИЛИ СВЕЖИ). МОЛЯ, СЪОБЩЕТЕ НИ КАКВО БИХТЕ ИСКАЛИ ДА КУПИТЕ, И НИЕ ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ ЦЕНА.
Нашата компания произвежда качествени прясна и суха паста, с брашна от твърдапшеница, пълнозърнеста спелта, печена пшеница, пълнозърнесто брашно и елда. В нашия производствен цикъл не използваме яйца, консерванти или добавки от какъвто и да е вид, нашата паста може да се консумира от хора с непоносимост към яйца, от вегетарианци или от тези, които следват здравословен и балансиран начин на живот...
Продаваме висококачествени типични тоскански продукти и изцяло 100% италиански стоки. Продуктите, които предлагаме, са разнообразни, започваме с различни видове вино от хълмовете на Сан Миниато, продължаваме с екстра върджин зехтин с различни аромати, паста, произведена от бронзови матрици от твърдапшеница и яйца, трюфелни сосове с различни проценти трюфел, овче сирене от хълмовете на Сиена, изцяло ръчно изработени сладкарски изделия и много други биологични продукти.
Нашата компания се основава на търговията и износа на различни селскостопански продукти. Това е дружество, съставено от производители от Синалоа, който е най-богатият регион в Мексико по отношение на селското стопанство. Продуктите, които имаме на разположение, са: бял царевица, сорго, твърдапшеница, пшенично брашно, нахут, консервиран нахут, орехи пекан, органичен банан, царевично глутен, боб хигера и много други.
Моята компания произвежда суха паста, бадемова крема и семена от твърдапшеница, използвайки изключително биологични методи на производство с материали от най-високо качество. Фермата се намира в Ломбардия и обхваща площ от около 80 хектара. Заети са 40 души и работим на 8 чуждестранни пазара.
... доставчик, който осигурява непрекъснати доставки на едро. Основни продукти са: - растителни масла, рафинирани и нерафинирани - Слънчоглед; - Царевица; - Соеви зърна; - Рапица; и др. - Зърнени култури и зърна - пшеница, овес, ечемик, царевица, грах, боб и др. - пшенично брашно, царевично брашно - фуражи за животни, - биодизел - необработени дървесни трупи в кръгла форма от твърда и мека дървесина; - обработени дървесни трупи, стълбове, почистени от кора, импрегнирани в кръгла форма; - дървен материал - дъски - летви - греди с различна сложност на сечението, от твърди и меки дървесни видове.
...Ние, като GOYMEN, сме производител на семолина, спагети и паста в Газиантеп, Турция от 1956 година. Нашите продукти се произвеждат с 100% семолина от твърдапшеница под сертификати за качество ISO 9001 и 22000. Също така сме сертифицирани с ISO 14001 и ISO / IEC 27001 през януари 2014 година. Нашият срок за доставка е много кратък, в зависимост от производствения капацитет от 200 тона/ден/спагети...
Нашата компания произвежда паста от семолина от твърдапшеница по занаятчийски начин, но с най-съвременни машини, извършвайки напълно занаятчийска обработка, като бавно и дълго сушене (около 3-4 дни) при много ниски температури (40°-45°). Формите са изцяло от бронз, за уникална порьозност. Всичко това, съчетано с нашия специален избор на семолини и умението на нашия майстор пастиер, създава уникален продукт.