Лефрама е семейна компания, която постепенно расте благодарение на два ясни принципа: упорит труд и максимално качество, за да предложим на нашите клиенти най-добрия продукт. Харесва ни работата ни и се опитваме да го предадем във всички наши продукти. Нашите продукти: СВЕЖИ САЛАМИ, ЧИСТОРРА, СУХ И СВЕЖ ХОРИЗО, ЛОНГАНИЦА, СУШЕНА ПАНЧЕТА, БЕКОН, МАРИНОВАН ЛОМ, БЯЛ ХОРИЗО, КУЛАРИ. Всички наши продукти са направени с естествена черва. Имаме печат на Занаятчии от Наварра и Кралски гурме, а сега имаме и гама от екологични продукти.
Историята на марката Antica Valle произлиза от гастрономична традиция, предавана от баща на син през поколения. Древна мъдрост, която оказва влияние върху високото качество. Това е гастрономско изкуство, "умение за приготвяне на колбаси", което говори на езика на простотата, автентичността и истинността. Винаги свързана със своя роден край.
В нашите колбаси има малко съставки, но всички те са без...
... сухи шунки, салами и други деликатесни меса. Тостове, ядки и разнообразие от сушени, конфитюрирани и мариновани плодове осигуряват вълнуващи вкусови усещания в комбинация със сирене. И напитките не бива да липсват. Тук можете да намерите (променлив) асортимент от вина, които се съчетават добре със сирене. Шери, портвайн, марсала и бирите от Гент, Лоусберг, също са налични при нас.
Впечатляваща гама от качествени деликатеси! Imperial Meat Products е водещ играч в белгийската месна индустрия и разполага с пълен асортимент от салами, сурови и варени шунки, птичи продукти, готварски изделия и пастети. Imperial разработва деликатеси за месарите и предлага с най-голямо внимание вкусна, предварително опакована колбасарска продукция. Нашите марки: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Основана през 1993 г., Maison Mayté е традиционна баска месарница.
Maison произвежда широка гама от сухи колбаси от Страната на баските: шунки, салами, сухи наденички, плоски или навити коремчета, чоризо, сухо лоумо... Maison предлага също така своите специалитети на основата на патица (фоа гра, магрети, конфити, рилети, пастети от фоа гра), свинско (баски пастет, баски пастет с пипер от Еспелет...
...за да узреят и да дадат салами с изключително качество. Пушенето се извършва само с дъбова стърготина. Този естествен процес, съчетан с нашето майсторство, придава на нашите салами вкус с ненадмината финес.
Салами и пастети от Ла Семоа са част от топ белгийските производители на качествени пастети. Първоначално специализирана в производството на салами, тя бързо се отличи в разработването на терини с ненадмината гарнитура и в момента е призната референция в сектора на колбасите. Пастетите на Семоа имат значителна добавена стойност във всички щандове в Европа. Те предлагат на клиентите както...
Блейз салайон е специализирана в производството на висококачествени местни продукти, изработени по традиционен начин без добавяне на химически вещества. Салами като колбаси, шунка и кобурги се пушат традиционно с бук, а производството спазва стриктни рецепти и ръчно изработени процеси. Изключителности като колбаса с бира Орвал, колбаса с мед или колие с лук през годините утвърдиха репутацията на...
Ла Мезон Лабори, създадена през 1932 година, е специализирана в производството на колбаси от Оверня.
Продуктите на Лабори се произвеждат ръчно, те са автентични и вкусни. Месото е с френски произход и много от продуктите на Лабори са медалисти.
Къщата предлага широка гама от традиционни колбаси, включително: сухи шунки от Оверня, сухи салами, сухи наденички, гърди, стъкленици, консерви, подаръчни комплекти и др.
Нашата компания беше основана през 1996 година. Произвеждаме пушени колбаси, пушено месо и шунка. Нашите продукти са направени от чисто свинско и говеждо месо. Изнасяме нашите продукти в Чехия и Унгария. Търсим дистрибутори за Европа и Азия. Изпращаме безплатни мостри, моля свържете се с мен.
Представяне на компанията
Нашата компания е основана през 2006 г. с цел да донесе истинските вкусове и аромати на нашата земя (Калабрия) на масите. Всичко това стана възможно благодарение на сътрудничеството на четири малки компании, които с опита си в съответния сектор успяха да предложат широка гама от висококачествени продукти, за да предоставят на нашите клиенти отлично обслужване в единен пак...
Favid се стреми да създаде дълготрайна и персонализирана връзка с всеки от своите клиенти, с цел да им предложи продукти, които най-добре отговарят на техните нужди по отношение на състав, представяне и опаковка. Нашата работа: Да предложим на индустриалците в агро-хранителния сектор асортимент от сурови и готвени PAI, който им позволява да разработват нови готови продукти, да подобряват качествот...
Семейната компания Zakłady Mięsne Berger е производител на традиционни шлезиански колбаси с високо качество. Доставяме на търговци на едро в цяла Европейския съюз и имаме собствена мрежа от търговски обекти. Предлагаме широка гама от продукти.
ЗА НАС
Поздрави от АФЙОНКАРАХИСАР, "ГРАДЪТ НА ГАСТРОНОМИЯТА" с вкусове, които ви усмихват; градът, който е свидетел на много важни събития в нашата история, кръстопът на много цивилизации и пътища...
СУДЖУК; е уникална анатолийска храна, която може да се консумира с различни методи на приготвяне за закуска, обяд или вечеря. Той е вкусен с уникален вкус, независимо как е приготвен. Преработената х...
Къщата TEIL, разположена в Орияк, е специализирана в производството на колбаси.
Къщата произвежда шунки, наденички, терини, фритони, патета от Оверня и типични колбасарски сладкиши като фьойлети с синьо сирене от Оверня или картофена пита.
Пресните шунки никога не се замразяват, те се осоляват на ръка, със суха сол и по традиционния овернянски метод. Сушенето и узряването на шунките продължава...
Създадена през 1978 г., семейната компания D’Argifral е специализирана в производството и търговията с варени свински колбаси. Знание, произтичащо от няколко поколения занаятчии, интегрирано в един от най-модерните производствени инструменти, позволи на D’Argifral да предложи висококачествени продукти, предлагани в традиционните и/или самообслужващите се щандове на своите клиенти. Компанията D’Arg...
Антверпенската супер месарница ASB AMIC продава месо на частни лица, но също така доставя на ресторанти. Можете да се обърнете към месаря и за продажба на месо на дребно.
Ембутидос "Ел Сигареро" е семейна компания, базирана в Арчена (Мурсия). От 1940 година произвеждаме традиционни мурсийски шунки и колбаси, внимателно подбирайки суровините и следвайки занаятчийските производствени процеси. В последно време решихме да се фокусираме върху показването на тези занаятчийски продукти в Интернет и да можем да ги доставим до домовете в други региони на страната и дори изв...
Месарница и кланица: Корените на нашето предприятие водят началото си от 1917 година. Оттогава в Ирнфриц съществува специализирана месарница. Ние управляваме бизнеса от юли 1977 година. Нашата месарница преживя голям подем, когато през 1980 година започнахме отглеждането и търговията с млекодайни телета. През 1992 година беше добавено производствено помещение за производство на колбаси, с което то...
Нашите мазнини се произвеждат от двама производители. Първият е белгийският Sanpareil, а вторият производител е Alimpex Maso s.r.o., разположен в Добřejовице, близо до Прага. Сътрудничеството с тези две компании започна още през 2005 година, а през 2010 година фирмата Sanpareil беше окончателно включена в групата ALIMPEX FOOD a.s. В днешно време и двамата производители работят в тясно сътрудничест...
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбаси и солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбаси и солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.
T&K Sp. z o.o. е на полския пазар от петнадесет години, като действа в съвместно предприятие с един от най-големите холандски доставчици на месни продукти Combinatie Teijsen v.d. Hengel (C.T.H.) B.V., който днес принадлежи на VION Food Group. Нашите дейности са насочени към търговия на дребно с продукти, които са жизненоважни за производството на колбаси и шунка. Асортиментът от продукти се състои...
A BÔFUMEIRO, се занимава с производството на типичен трансмонтански фумейро.
A BÔFUMEIRO, е компания, базирана в град Браганса, която започва дейността си през 2011 година. A BÔFUMEIRO се занимава с производството и търговията на фумейро с типични регионални характеристики.
Имаме следните продукти:
Алхейра, алхейра от лов, алхейра от свинско бисаро, чориса, чориса от свинско бисаро, чориса от ке...
Билтонг и дроеворс, приготвени по традиционни южноафрикански рецепти в Йоркшир. Купете в магазина или онлайн. Доставя се навсякъде в Обединеното кралство и Ирландия. Безплатна доставка при поръчки над £50. Йоркшир Билтонг е част от Country Butchers (Harrogate) Ltd, традиционна месарница, разположена в Северен Йоркшир. Магазинът е основан преди повече от петдесет години и в момента се управлява от ...
Q-food разполага с над 40 години занаятчийство и опит в хранителната индустрия. От месо до вегетариански алтернативи, Q-food е хранителният партньор за всеки професионалист в големи кухни, ресторантьорството и пазара на хранене извън дома.
Компанията MAS, разположена в Руже, Кантал, е специализирана в производството на колбаси, соления и традиционни консерви от Централния масив.
Фирмата предлага продукти с прости и автентични рецепти. Например, те предлагат сух шунка, отлежала до 24 месеца в техния сушилня в Руже, и ръчно приготвен свински пастет.
Къщата MAS е известна с качеството и автентичността на своите продукти.