Започна традицията през 1978 г. в малка колбасарница, където приготвяше своите продукти, използвайки съставките, използвани от предците си, и с характерните за региона на Гуарда занаятчийски методи, толкова богати на пушени изделия. Продължаваме да спазваме традицията на региона на вътрешната част на Бейра, като правим продуктите си ценени от север на юг в страната и извън границите.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda е компания с 30 години опит на пазара за преработка на месо. Произвежда регионални колбаси като Alheira de Mirandela, луканка, салпика; Продукти от месарството като шунка, варено месо, бекон и пушен свински бут; Внедряване на Система за безопасност на храните от 1998 г. Сертифицирана по ISO 9001:2008. Лидер в малките и средни предприятия.
Бейра е компания, която има за цел да представлява, промотира и търгува с някои продукти, произхождащи от малки производители в региона на Бейра Баиша, като зехтин, сирена, пушени меса, конфитюри и вина.
Тези продукти имат дълга история и традиции, свързани с ръчното производство, които заслужават да заемат видно място на националните и международните пазари.
Бейра има за цел да донесе тези изключ...
Много гурманска история за двама гурмани:
Армел и Еманюел, двама френски приятели, гурмани преди всичко!
Любители на добрите продукти, искахме да ги споделим с колкото се може повече хора и избрахме най-добрите френски къщи във всички специалитети, от деликатеси до колбаси, включително месарство, регионални сирена или традиционни сладкиши.
Френски местни продукти
От андуил от Гемене до пуш...
... ЧОВЕШКА И ИНДУСТРИАЛНА УПОТРЕБА. ВИНО, ЗЕЛЕНЧУКОВО МАСЛО, РАЗЛИЧНИ ПЛОДОВИ СУПИ, ПУЛПА ОТ ПЛОДОВЕ, САЛАМИ, РИБА НА ГРАНУЛИ, КОНСЕРВИ, ПРЕРАБОТЕНИ ХРАНИ. Други продукти: ОДЕЖДИ, ДЪРВЕСИНА, ПРОИЗВОДНИ НА НЕФТ, БИОМАСИ, БИОГОРИВА. Търсите партньор, който да ви помогне да търгувате с вашите продукти на международния пазар или да внасяте от конкретна страна? Свържете се с нас!
A BÔFUMEIRO, се занимава с производството на типичен трансмонтански фумейро.
A BÔFUMEIRO, е компания, базирана в град Браганса, която започва дейността си през 2011 година. A BÔFUMEIRO се занимава с производството и търговията на фумейро с типични регионални характеристики.
Имаме следните продукти:
Алхейра, алхейра от лов, алхейра от свинско бисаро, чориса, чориса от свинско бисаро, чориса от ке...
PROBAR започна дейността си през 1967 г. и е част от агро-хранителна група, която обединява NUTRICAMPO и SUIGRANJA. Компанията PROBAR е последната връзка в веригата, контролирана от групата, която обхваща от фуражи за животни, през отглеждане на животни до преработка и търговия с широка гама хранителни продукти. PROBAR е еталон в областта на колбасите, шунките, наденичките, пушените изделия, пасте...
Бисаро - Традиционна Салсичария е компания, производител на традиционни колбаси. Специализирана в производството на традиционни колбаси, приготвени от бисаро свинско месо. Традиция, качество и иновация.
Основана през 1998 г., Бисаро - Традиционна Салсичария е компания, специализирана в колбаси, традиционни пушени изделия и други продукти от животински произход. Разположена в Гимонде - Браганса, в...