...Производствона сушени плодове в Линдау, на езерото Констанц. Обработваме изключително местни плодове в сушени плодове и също така частично ги преработваме с шоколад и/или ги обработваме в мюсли и т.н.
... прави наистина уникален хидромел, който изненадва много любители на виното. Хидромелът Apis Terrae се сервира например като аперитив, но също така и най-вече в съпровод на предястия и десерти, преминавайки през ястия, фоа гра, ястия с птици (охлюви, гамбос...), сирена, черен шоколад, сушени плодове. Това са нови вкусови съчетания, които новото медено вино от висок клас, произведено във Франция, позволява, занаят, възстановен и продължен от този млад човек, страстен към гастрономията и пчеларството. Хидромелът е вино от мед, което може да се съхранява с години в изба.
... cialda moka, която уважава традициите с цел запазване на най-високото качество на кафето. Към удоволствието от кафето добавихме и удоволствието от шоколада, като в този случай обаче, "нашата цел е да осигурим на нашите клиенти единствено висококачествени ръчно изработени шоколади, произведени основно в лабораторията/фирмата в провинция Сиена, по нашите указания за съставките и опаковани в нашите опаковки. Компанията има за цел производство, търговия и разпространение в Италия и чужбина на кафе, шоколад и висококачествени храни.
... представяме гама от граппи с вкус на лаврови листа, финокиетто и сладкиш. И накрая, нашата новост ЛИКЬОР ОТ СЛАДКИШ И САМБУКА. Нашето производство се извършва стриктно ръчно на всяка фаза на обработка. Ликьор от сладкиш 25% об.; Крема от сладкиш 18% об. (съставки: мляко; захар; алкохол; чист сладкиш); Ликьор с шоколад (съставки: вода, захар, алкохол, чист сладкиш, какао, натурални аромати). Финокиетто (съставки: вода, захар, алкохол, див финокиетто). Много особен е също така хармоничният вкус.