Обединени арабски емирства, Dubai Silicon Oasis
...Ореховият сос на Тамаки ще бъде най-доброто решение за всяка зеленчукова салата. Също така подходящ за ориз, риба, паста. Но е абсолютно перфектен – орехов сос с салата от водорасли Чука от Тамаки.
Франция, Arles
...Консерви Гинтранд След като се загрее, нашият Провансалски сос ще обогати вашите ястия с паста, ориз, месо или риба. Включен в приготвянето на ястия, той приятно ще подчертае вкуса на вашите рататуй, бохемски ястия, пълнени домати и др...
ufs.country_names.RU, Moscow
... получения сос. Оставете я да маринова малко и я скарайте до готовност. Използвайте за Използвайте подправката за приготвяне на марината и като топинг за барбекю, скара с риба. Вкус Пикантен, леко лютив. Съставки Хранителна йодирана сол, сушен чесън, сушен лук, червени люспи, смлян черен пипер, смлян фенигек, смлян куркума, смлян лимонови кори, смлян кайенски пипер, босилек, сушен магданоз, розмарин, сушен копър. Хранителна стойност на 100 гр. Протеини (г / 100г)… 7,5 Мазнини (г / 100г)… 2,5 Въглехидрати (г / 100г)… 27,0 Енергийна стойност (ккал / 100г)… 160...
Франция, Sète
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино. Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби. Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
Франция, Brive La Gaillarde
...Перли от вкус Соев сос за кулинарна декорация! Идеални с стриди, риба, морски дарове, суши... Соев сос 70%, натриев алгинат. Буркан 30 г. Срок на годност 18 месеца.
Италия, Vittoria
... са изключително устойчиви на напукване. Добрата балансировка между киселини и захарност подчертава вкусовите характеристики на този домат, богат на каротеноиди (бета-каротен и ликопен). Неговата издръжливост остава отлична в следжътната фаза, демонстрирайки отличен срок на годност. Кръглият гладък домат, много вкусен и с плътна месеста част, е подходящ за печене, но също така и за салати, на брускети, нарязан на кубчета за пица или за приготвяне на отличен сос. Опаковка: 500 г, 5000 г, 6000 г...
Германия, Augsburg
...La Perla риба тон в пикантен дресинг с гарнитура от зеленчуци, 185g. Опаковка: 48 кутии в кашон, 72 кашона на палет. Доставчикът не предоставя подробно описание на продукта. РАЗМЕР: 185g...
Нидерландия, Nuenen
...Унаги е японската дума за сладководна змиорка. Нашите филийки унаги (Anguilla rostrata) са гриловани и мариновани в сос кабаяки и след това бързо замразени. Перфектни за използване като топинг за нигири суши.
Швейцария, Genève
...Обем: 125 г Брой части: 6 или 7 единици Течност: Доматен сос Кутии на картон: 50 единици Картонени кутии в 20-футов контейнер: 2200...
Португалия, Cascais
...Парчета октопод, консервирани в традиционен португалски сос на основата на масло, пипер, домати, лук и други много вкусни подправки. Традиционната португалска рецепта с домати и лук, която подчертава вкуса на октопода. Октоподът, уловен за тази консерва, предлага много месести парчета с богат вкус. Ref COLI-010 В наличност / Незабавна доставка Сигурно плащане с карта или PayPal Доставка за 4 дни в Европа от 9.90€ Смяна или възстановяване в рамките на 30 дни...
Франция, La Roche-Des-Arnauds
...Тук имаме преработен червен, който е малко избледнял с лекото си въздействие от оризовия флок. Джинджифилът перфектно допълва ориза с легендарната си хармония. Почти пиперлив, имаме усещането, че има смес от цитруси, но не, джинджифилът заема място под завивките, но ни харесва, че е там! И ние се наслаждаваме! Моята приятелка се гримира с него: Съчетание: пържени ястия като цяло, месо или риба, придружени от пикантен и/или силен сос. Всъщност, моята приятелка се вписва навсякъде, невероятно е; с или без грим. :p...
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Патé от зелени и черни маслини с домати. съставки : Зелени и черни маслини 54%, доматена пулпа 27%, зехтин и двойно концентриран домат 8%, каперси, лук, босилек, аншоа крем, сол. Използване : Тази тапенада може да се използва с паста, пица или като гарнитура за зеленчуци, да се добави в сос или да се сервира с зеленчуци, риба или бели меса. Смесена с винегрет, това е оригинален и иновативен начин за гарниране на салата. Стъклен буркан 180гр...
Франция, Saint Malo
...Изработен от 100% див риба, нашият сурими е преди всичко проста рецепта и здравословен продукт. Незаменим ингредиент за всички ваши предястия и закуски, можете да намерите нашето вкусно сурими в много форми (палки, руло, настъргано, мини-палки и др.). С Happy разнообразете рецептите си според желанията си! Езици на опаковката: FR-EN-AR Обща дата на годност: 80 дни Гарантирана дата на годност от фабриката: 60 дни...
Италия, Colonnata Carrara
... ризото, но също така се намазва върху големи скариди, скариди, риба меч, лаврак и топли хлябни крутони, полента и при приготвянето на пържени и печени картофи. Крема от Лардо – Съставки: ЛАРДО ДИ КОЛОНАТА IGP, сол, черен пипер, чесън, подправки и ароматни билки. Обработен на студено. Без глутен, без лактоза, без консерванти, без оцветители.
Украйна, Dnipro
... подправки. ЗАДУШЕНИ КАРТОФИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ Съставки: картофи, филета от хек, царевица, моркови, чушка, грах, аспержи, млади фасулчета, лук, целина, сос Сацебели, зелени подправки. Срок на годност на всички ястия: 2 месеца при температура до 20 °C (68 °F)...
Франция, Paris
...приготвя се вкусно с месо и пушена риба и се сервира с просо! Много полезен за недостиг на желязо, Небедай също се добавя към каши. В Нигер, това е Копто, традиционно ястие, консумирано в цялата страна! Листата се готвят на пара или във вода, добавя се фъстъчено масло и подправки и се сервира с местни зърнени храни.
...Нашата смес подправки Чакалака е перфектна за зеленчукови яхнии, за грил, за потапяне и подправяне на месо, риба и зеленчуци. Чакалака е традиционен африкански сос за подправяне и едно от най-известните ястия от тази кухня. Нашата смес подправки Чакалака е перфектна за зеленчукови яхнии, за грил, за потапяне и подправяне на месо, риба и зеленчуци. Основата е червено къри с много допълнителен...
Франция, Mietesheim
...Сосът от хрян е готов за употреба, подправка, предназначена за загряване. Той приятно подчертава с пикантния и пиперлив вкус всички ваши ястия на основата на месо, риба или дори зеленчуци. Богат на витамин C, хрянът се приготвя от френски корен, отглеждан в Елзас и обелен ръчно. Съставки: Вода, корени от хрян, слънчогледово масло, мляко, оцет, пшенични влакна, царевично нишесте, сгъстител: гуарова гума, ксантанова гума, сол, натурални аромати, киселинност: лимонена киселина, консервант: натриев дисулфит.
Финландия, Turku
...плътен и жив след това. С добра текстура и отлично алкохолно балансирано.","Appearance":"Външен вид","Food Pairing":"Хранителни комбинации","Pasta With White Sauce, Fish, White Meat":"Паста с бял сос, риба, бяло месо","100% Vermentino":"100% Верментино","13.5%":"13.5%","Region":"Регион","Good Progression Of Aromas With Scents That Develop From Rosemary, Typical Of This Grape Variety, To Elder Flowers...
Италия, Villafranca
... форма на този формат. В кухнята пакерите са наистина универсални: те се съчетават отлично както с сосове, така и с зеленчуци, месо или риба. Пакерите Дел Везувио са разпознаваеми, просто ги подправете с добър месен сос или с печено ястие, за да освободят своята апетитна деликатност и уникален, неповторим вкус. Сравнение между прясна паста и суха паста: Да направим качеството избор за по-добър живот. 270 ккал/100г за прясна паста 350 ккал/100г за суха паста Прясна средиземноморска паста Made In Italy "Неапол" Рефрижериран транспорт Стеф...
Тунис, Hammam Sousse
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти. В цяла Тунис, хариса често се приготвя предварително и се съхранява за употреба в различни ястия. Този сос с оранжево-червен цвят се използва не само като подправка за гриловано месо и риба или добавен в супи и яхнии за пикантен вкус, но също така е неразривна част от безброй рецепти и множество тунизийски ястия. Име на продукта: Бербер Хариса Вкус: Горещ, пикантен Брикс (%): 10 Срок на годност: 2 години Име на марката: MEDILIFE Място на произход: Тунис...
Германия, Frankfurt Am Main
... като специална абфилачна инсталация, която при наливането на например кюфтета, зелева сарма, шкембе, риба, краставици, плодове с разтвор, сос, марината или масло винаги запълва до една и съща височина (независимо от размера на вложението). За абфилачната машина има три вида съдове: 1. Съд за наливане на течности като солен разтвор или оцет за консервиране 2. Съд за сосове 3. Съд за наливане на масло Технически данни: Височина: 1900 мм Ширина: 760 мм Дължина в рамките на конвейера: 700 мм Производителност: до 4200 опаковки на час Консумация на енергия: 0,18 kW Използваеми буркани: от 0,2 до 0,9 I...
Гърция, Thessaloniki
...Перфектно се съчетава с риба и морски дарове! Може да придаде интензивен вкус на салати и други хапки. Характерен вкус с изразен чесън и лимон. Много добра текстура и безупречно разпространение. Усещането в устата е много добро, а вкусовият профил е перфектно балансиран.
Гърция, Kiato Korinthias, Peloponnese
... Използваме грахови и бобови брашна, отглеждани в Пелопонес, Гърция, замесени и изсушени в нашата работилница. "• Съпътства изключително печено месо или риба. • Това е просто основно ястие с доматен сос или бял сос и гъби • Може да бъде и основна съставка на студена салата с зеленчуци. • Идеално за вегани • Идеално за деца...
Франция, Brissac Loire Aubance
...Сребърна медал от Международното предизвикателство Гилбер и Гийяр 2019 ГОДИНА: 2017 СОРТ: Шенин. ТЕРОИР: Глинесто-пясъчен. ВИНОПРОИЗВОДСТВО И ЗРЕЕНЕ: Нежно пресоване на грозде, огряно от слънцето. Зреене в дъбови бъчви върху фини утайки, за да се извлече сложна структура. АПЕЛАЦИЯ: AOP Анжу Блан. ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ: Светло златист цвят, блестящ. Аромати на жълти плодове, цветни нотки и подправки (ванилия). Плътно тяло с обем. СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО: Риба в сос, морски дарове, пушени шунки, сирена. ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 9°C. Картон с 6 бутилки от 75cl...
Франция, Levallois Perret
...Нигелата е много малко семе с интензивен черен цвят и без мирис. Използвания на семена от нигела в кухнята: Семената от нигела се поръсват цели или счукани в края на готвенето, за да подчертаят вкуса на печени зеленчуци, риба, печено месо или ориз. Те са също така перфектни за обогатяване на студени сосове като майонеза или сос с йогурт. Ползите от семена от нигела: Дигестивно, карминативно, спазмолитично, антихелминтно…...
Франция, Ham
...Босилекът на люспи е ценна подправка заради свежия си вкус и завладяващия аромат. Получен от босилек Ocimum basilicum L., този биологичен продукт с Ecocert сертификат добавя характерен вкус на вашите рецепти. Многофункционален, той перфектно се съчетава с домати, патладжани, гъби, риба, бели меса и дори ягоди и лимони. Използван особено в известния сос песто, босилекът на люспи Florixir®...
Испания, Santiago De Compostela
...Сложен и ароматен, златист цвят и средна киселинност. Акценти на зелена ябълка и кадифено усещане в устата. Перфектно се съчетава с бяла риба (грилована и пушена), морски дарове, бяло месо, вегетарианска храна, паста, печено пиле, ястия от птиче месо с крем сос и малко подправки, както и пикантни ястия.
Франция, Brue Auriac
...деликатно подправени с меки подправки и ванилия. Устата е плътна, кръгла и обемна, оставяйки усещане за апетитен плод, който продължава в дълъг подправен финал. Съчетания храна-вино Сервиране: Риба в сос, бланкет от телешко, гъби Съхранение Специфика 8-10°C Да се пие веднага или в рамките на 5 години Името на купажа, Резерв дю Приоре, се отнася до стария приор и до капелата Нотр Дам, която граничи с лозята на имота.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play