...Ореховият сос на Тамаки ще бъде най-доброто решение за всяка зеленчукова салата. Също така подходящ за ориз, риба, паста. Но е абсолютно перфектен – орехов сос с салата от водорасли Чука от Тамаки.
...Консерви Гинтранд
След като се загрее, нашият Провансалски сос ще обогати вашите ястия с паста, ориз, месо или риба. Включен в приготвянето на ястия, той приятно ще подчертае вкуса на вашите рататуй, бохемски ястия, пълнени домати и др...
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино.
Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби.
Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
...Перли от вкус Соев сос за кулинарна декорация! Идеални с стриди, риба, морски дарове, суши... Соев сос 70%, натриев алгинат. Буркан 30 г. Срок на годност 18 месеца.
... са изключително устойчиви на напукване. Добрата балансировка между киселини и захарност подчертава вкусовите характеристики на този домат, богат на каротеноиди (бета-каротен и ликопен).
Неговата издръжливост остава отлична в следжътната фаза, демонстрирайки отличен срок на годност.
Кръглият гладък домат, много вкусен и с плътна месеста част, е подходящ за печене, но също така и за салати, на брускети, нарязан на кубчета за пица или за приготвяне на отличен сос.
Опаковка: 500 г, 5000 г, 6000 г...
...La Perla риба тон в пикантен дресинг с гарнитура от зеленчуци, 185g. Опаковка: 48 кутии в кашон, 72 кашона на палет.
Доставчикът не предоставя подробно описание на продукта.
РАЗМЕР: 185g...
...Унаги е японската дума за сладководна змиорка. Нашите филийки унаги (Anguilla rostrata) са гриловани и мариновани в сос кабаяки и след това бързо замразени. Перфектни за използване като топинг за нигири суши.
...Парчета октопод, консервирани в традиционен португалски сос на основата на масло, пипер, домати, лук и други много вкусни подправки. Традиционната португалска рецепта с домати и лук, която подчертава вкуса на октопода. Октоподът, уловен за тази консерва, предлага много месести парчета с богат вкус.
Ref COLI-010
В наличност / Незабавна доставка
Сигурно плащане с карта или PayPal
Доставка за 4 дни в Европа от 9.90€
Смяна или възстановяване в рамките на 30 дни...
...Тук имаме преработен червен, който е малко избледнял с лекото си въздействие от оризовия флок. Джинджифилът перфектно допълва ориза с легендарната си хармония. Почти пиперлив, имаме усещането, че има смес от цитруси, но не, джинджифилът заема място под завивките, но ни харесва, че е там! И ние се наслаждаваме! Моята приятелка се гримира с него:
Съчетание: пържени ястия като цяло, месо или риба, придружени от пикантен и/или силен сос. Всъщност, моята приятелка се вписва навсякъде, невероятно е; с или без грим. :p...
...Патé от зелени и черни маслини с домати.
съставки :
Зелени и черни маслини 54%, доматена пулпа 27%, зехтин и двойно концентриран домат 8%, каперси, лук, босилек, аншоа крем, сол.
Използване :
Тази тапенада може да се използва с паста, пица или като гарнитура за зеленчуци, да се добави в сос или да се сервира с зеленчуци, риба или бели меса.
Смесена с винегрет, това е оригинален и иновативен начин за гарниране на салата.
Стъклен буркан 180гр...
...Изработен от 100% див риба, нашият сурими е преди всичко проста рецепта и здравословен продукт.
Незаменим ингредиент за всички ваши предястия и закуски, можете да намерите нашето вкусно сурими в много форми (палки, руло, настъргано, мини-палки и др.).
С Happy разнообразете рецептите си според желанията си!
Езици на опаковката: FR-EN-AR
Обща дата на годност: 80 дни
Гарантирана дата на годност от фабриката: 60 дни...
... ризото, но също така се намазва върху големи скариди, скариди, риба меч, лаврак и топли хлябни крутони, полента и при приготвянето на пържени и печени картофи.
Крема от Лардо – Съставки: ЛАРДО ДИ КОЛОНАТА IGP, сол, черен пипер, чесън, подправки и ароматни билки. Обработен на студено. Без глутен, без лактоза, без консерванти, без оцветители.
... подправки.
ЗАДУШЕНИ КАРТОФИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Съставки: картофи, филета от хек, царевица, моркови, чушка, грах, аспержи, млади фасулчета, лук, целина, сос Сацебели, зелени подправки.
Срок на годност на всички ястия: 2 месеца при температура до 20 °C (68 °F)...
...приготвя се вкусно с месо и пушена риба и се сервира с просо! Много полезен за недостиг на желязо, Небедай също се добавя към каши. В Нигер, това е Копто, традиционно ястие, консумирано в цялата страна! Листата се готвят на пара или във вода, добавя се фъстъчено масло и подправки и се сервира с местни зърнени храни.
...Нашата смес подправки Чакалака е перфектна за зеленчукови яхнии, за грил, за потапяне и подправяне на месо, риба и зеленчуци.
Чакалака е традиционен африкански сос за подправяне и едно от най-известните ястия от тази кухня.
Нашата смес подправки Чакалака е перфектна за зеленчукови яхнии, за грил, за потапяне и подправяне на месо, риба и зеленчуци.
Основата е червено къри с много допълнителен...
...Сосът от хрян е готов за употреба, подправка, предназначена за загряване. Той приятно подчертава с пикантния и пиперлив вкус всички ваши ястия на основата на месо, риба или дори зеленчуци. Богат на витамин C, хрянът се приготвя от френски корен, отглеждан в Елзас и обелен ръчно.
Съставки: Вода, корени от хрян, слънчогледово масло, мляко, оцет, пшенични влакна, царевично нишесте, сгъстител: гуарова гума, ксантанова гума, сол, натурални аромати, киселинност: лимонена киселина, консервант: натриев дисулфит.
...плътен и жив след това. С добра текстура и отлично алкохолно балансирано.","Appearance":"Външен вид","Food Pairing":"Хранителни комбинации","Pasta With White Sauce, Fish, White Meat":"Паста с бял сос, риба, бяло месо","100% Vermentino":"100% Верментино","13.5%":"13.5%","Region":"Регион","Good Progression Of Aromas With Scents That Develop From Rosemary, Typical Of This Grape Variety, To Elder Flowers...
... форма на този формат. В кухнята пакерите са наистина универсални: те се съчетават отлично както с сосове, така и с зеленчуци, месо или риба. Пакерите Дел Везувио са разпознаваеми, просто ги подправете с добър месен сос или с печено ястие, за да освободят своята апетитна деликатност и уникален, неповторим вкус.
Сравнение между прясна паста и суха паста:
Да направим качеството избор за по-добър живот.
270 ккал/100г за прясна паста
350 ккал/100г за суха паста
Прясна средиземноморска паста Made In Italy "Неапол"
Рефрижериран транспорт Стеф...
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти.
В цяла Тунис, хариса често се приготвя предварително и се съхранява за употреба в различни ястия. Този сос с оранжево-червен цвят се използва не само като подправка за гриловано месо и риба или добавен в супи и яхнии за пикантен вкус, но също така е неразривна част от безброй рецепти и множество тунизийски ястия.
Име на продукта: Бербер Хариса
Вкус: Горещ, пикантен
Брикс (%): 10
Срок на годност: 2 години
Име на марката: MEDILIFE
Място на произход: Тунис...
... като специална абфилачна инсталация, която при наливането на например кюфтета, зелева сарма, шкембе, риба, краставици, плодове с разтвор, сос, марината или масло винаги запълва до една и съща височина (независимо от размера на вложението).
За абфилачната машина има три вида съдове:
1. Съд за наливане на течности като солен разтвор или оцет за консервиране
2. Съд за сосове
3. Съд за наливане на масло
Технически данни:
Височина: 1900 мм
Ширина: 760 мм
Дължина в рамките на конвейера: 700 мм
Производителност: до 4200 опаковки на час
Консумация на енергия: 0,18 kW
Използваеми буркани: от 0,2 до 0,9 I...
...Перфектно се съчетава с риба и морски дарове! Може да придаде интензивен вкус на салати и други хапки. Характерен вкус с изразен чесън и лимон. Много добра текстура и безупречно разпространение. Усещането в устата е много добро, а вкусовият профил е перфектно балансиран.
...
Използваме грахови и бобови брашна, отглеждани в Пелопонес, Гърция, замесени и изсушени в нашата работилница.
"• Съпътства изключително печено месо или риба.
• Това е просто основно ястие с доматен сос или бял сос и гъби
• Може да бъде и основна съставка на студена салата с зеленчуци.
• Идеално за вегани
• Идеално за деца...
...Сребърна медал от Международното предизвикателство Гилбер и Гийяр 2019
ГОДИНА: 2017
СОРТ: Шенин.
ТЕРОИР: Глинесто-пясъчен.
ВИНОПРОИЗВОДСТВО И ЗРЕЕНЕ: Нежно пресоване на грозде, огряно от слънцето. Зреене в дъбови бъчви върху фини утайки, за да се извлече сложна структура.
АПЕЛАЦИЯ: AOP Анжу Блан.
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ: Светло златист цвят, блестящ. Аромати на жълти плодове, цветни нотки и подправки (ванилия). Плътно тяло с обем.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО: Риба в сос, морски дарове, пушени шунки, сирена.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 9°C.
Картон с 6 бутилки от 75cl...
...Нигелата е много малко семе с интензивен черен цвят и без мирис.
Използвания на семена от нигела в кухнята:
Семената от нигела се поръсват цели или счукани в края на готвенето, за да подчертаят вкуса на печени зеленчуци, риба, печено месо или ориз. Те са също така перфектни за обогатяване на студени сосове като майонеза или сос с йогурт.
Ползите от семена от нигела:
Дигестивно, карминативно, спазмолитично, антихелминтно…...
...Босилекът на люспи е ценна подправка заради свежия си вкус и завладяващия аромат.
Получен от босилек Ocimum basilicum L., този биологичен продукт с Ecocert сертификат добавя характерен вкус на вашите рецепти.
Многофункционален, той перфектно се съчетава с домати, патладжани, гъби, риба, бели меса и дори ягоди и лимони. Използван особено в известния сос песто, босилекът на люспи Florixir®...
...Сложен и ароматен, златист цвят и средна киселинност. Акценти на зелена ябълка и кадифено усещане в устата.
Перфектно се съчетава с бяла риба (грилована и пушена), морски дарове, бяло месо, вегетарианска храна, паста, печено пиле, ястия от птиче месо с крем сос и малко подправки, както и пикантни ястия.
...деликатно подправени с меки подправки и ванилия. Устата е плътна, кръгла и обемна, оставяйки усещане за апетитен плод, който продължава в дълъг подправен финал.
Съчетания храна-вино Сервиране: Риба в сос, бланкет от телешко, гъби
Съхранение Специфика 8-10°C
Да се пие веднага или в рамките на 5 години
Името на купажа, Резерв дю Приоре, се отнася до стария приор и до капелата Нотр Дам, която граничи с лозята на имота.