HECOSFAIR, Бъди герой!
HECOSFAIR, солидарна марка на изключителни, био fairtrade и crueltyfree продукти, ви предлага да се храните здравословно и да консумирате екологично, етично, устойчиво, от 2019 г.
- HECOSFAIR спечели, през 2021 г., наградата за Най-добра crueltyfree хранителна марка във Франция от LUXLife Magazine.
- Също през 2021 г., някои от продуктите на HECOSFAIR в категорията деликат...
...АРОМАТИЗИРАНИ ПОДПРАВКИ С ЕКСТРА ВИРДЖИН ОЛИВКОВО МАСЛО
За да съчетаем вкус и удобство в кухнята, съчетахме екстра вирджин зехтин с медитерански подправки и не само:
ГъбиПорчини
Чесън
Босилек
Черно Трюфел
Бяло Трюфел
Лимон
Чили
Розмарин...
...Предлагаме директно от производителите в Сицилия, истинския сицилиански арancino от 250 г, вкусен и деликатен, с плънки от: зелени фъстъци от Бронте, спанак, масло, рагу, сицилиански патладжани, гъбипорчини, каретиера. Цена на брой 0,90, без транспорт, опаковки от 24 броя, полуготови за поставяне в фритюрник и за няколко минути получавате арancino с вкус като в типичните сицилиански ростиерии. Предварително приготвени замразени арancinи, готови за поставяне във фритюрник и за три минути получавате хрупкаво и вкусно арancino.
... милион хектара земя, за да покрием нуждите на нашите клиенти от естествено отглеждани трюфели, които възлизат на над четиридесет тона годишно. В Турция, както и в Източна Европа, наблюдаваме подобна структура, събирайки нашия инвентар от трюфели и диви гъби като порчини, шантрелли, морели и др. В Notrica постоянно се стремим да предоставим на нашите клиенти скромни цени, без да компрометираме качеството по никакъв начин.
... продуктите на Cucina Italiana, правят процеса на готвене в всяка кухня по-лесен. Асортиментът включва уникално творение за гъбената кухня. С нашите нови продукти гъбена сол и брашно от порчини можете да приготвите гъби и гъбени ястия толкова вкусно, колкото италианските майки и готвачи.
...резултат от непрекъснато проучване. Оттук идва непрекъснатото търсене на създаването на перфектна комбинация между традиция и съвременност. Нашата идея за ресторантьорство не изоставя гостоприемството, важността на обслужването и "кухнята, която знае как да задоволи", но в същото време приема нови концепции, свързани с по-устойчиво ресторантьорство от екологична и социална гледна точка. Сирена, колбаси и меса от Пиемонт изминават малко километри, за да оживят нашето меню. Гъбипорчини, артишок и аспержи стават сезонно истинските герои на нашата кухня и пицария.
Семейната компания Sapori di Bosco Molisani работи в сектора на агрохранителната индустрия от 2002 година. Любовта към земята, уважението към горите и страстта към нишовите продукти доведоха до все по-силна привързаност към нашата работа. Sapori di Bosco Molisani е малка компания, която с ентусиазъм и упоритост ежедневно се посвещава на производството и преработката на трюфели, гъбипорчини...
Ресторантът и пицария Il Naif винаги е бил един от най-добрите в Равена и предлага на клиентите си внимателно и прецизно обслужване. В нашето заведение можете да намерите:
Меню с голямо разнообразие от морски специалитети. Пресен риба всеки ден, смесен рибен фритюр, смесена рибна скара и сурова риба, ракообразни, гъбипорчини, трюфели, ръчно приготвени пасти, месо на скара, салати и зеленчуци от всякакъв вид. Пици на дървена фурна. Пици с камут, обръщаме особено внимание на кухнята без мазнини и на правилния баланс между протеини и въглехидрати. Меню с едно ястие за спортисти.
... трюфел, пате от черни маслини, пикантен сос, домати с трюфел или гъби. Също така сушени трюфели в буркани. За ресторантьорството предлагаме отлични порчини и замразени трюфели. Умбрийски и тоскански вина. От 1990 г. Tartufi Bianconi произвежда специалитети с трюфели и трюфелови подправки, като трюфелово масло и ризото. Имаме също така сушени/замразени гъби и трюфели. Предоставяме и вина и EVO. Ще се радваме да можем да ви изпратим нашия каталог! Ще бъдем щастливи да ви изпратим нашия нов каталог с продукти и оставаме на разположение за допълнителна информация.
...Неизменна е известната му бакалаа по виенски. Необходими са неговите креативни фантазии с главните герои на местната кухня: аспержи от Басано, радичио от Тревизо, гъбипорчини. Кухня, вдъхновена от страстта, в обстановка, посветена на вкуса. Два перфектни съставки, за да посрещнете вашите най-важни моменти: празници, сватби, специални поводи.
ERBITAL оперира в сектора на дехидратираните продукти, като смесени ризота, паста от твърда пшеница, смесена с ингредиентите на рецептата и сушени гъбиПорчини от 1983 година, когато е основана компанията. Всички етапи на обработка на нашите продукти се извършват в нашето предприятие в Тричеро, провинция Верчели, земя на ориз с голямо европейско значение, разположена в подножието на хълмовете на...
... тези порчинигъби. Събирани от опитни специалисти, а специалната обработка допринася за качеството на тези порчини. Поради изискания вкус и силния аромат, нашите порчини се използват предимно за добавяне на вкус и аромат към порчинигъби от други произходи. Сега можете да изпитате пълния вкус и аромат на нашите порчини. ОРИГИНАЛНИЯТ И ВКУС Е ЗА ЗАПОМНЯНЕ.
Събираме органични гъбипорчини от гората. Събираме около 20 000 кг гъбипорчини годишно. Гъбите са 100% органични. Ако вашата компания се интересува от тези продукти, моля, свържете се с нас.
Titan Limited d.o.o. е компания, специализирана в международната търговия с продукти от Черна гора, Сърбия, Египет и Южна Африка. В частност, ние предлагаме: горски плодове, къпини, малини, ягоди, боровинки, касис, сливи, директно от сръбски и черногорски производители. Освен това внасяме: гъбипорчини, захар, слънчогледово масло, винаги от Сърбия; ориз и боб от Египет; банани, ананас, манго и риба тон с отлично качество, натурална или в масло, директно от Южна Африка. Следим целия процес - от събирането, опаковането, подготовката до транспорта, разчитайки на високо квалифицирани партньори.
Компанията Sapori di Bosco Molisani се занимава основно с преработката на трюфели, гъбипорчини и зеленчуци от Молизе, произвеждайки пате от трюфели, трюфелни сосове, кремове от зеленчуци, мариновани продукти и ароматизирано масло с трюфел.Компанията избира най-добрите продукти с умението на тези, които познават и обичат плодовете на собствената си земя, обработва суровината с прецизен...
Вал-фунги е семейна компания от 1997 г. в Гостивар, Македония. Развита от традиционната дейност по преработка на гъби, днес компанията преработва различни видове гъби: Болетус (порчини), Кантарелус цибарий (финферли), Лактарий делициозус, Аманита цезария и др. Също така продаваме пресни и замразени планински плодове, като: боровинки, малини, планинска ягода и др.
Качество и обслужване на свежи продукти, дори и с малко кутии, бързи доставки няколко пъти на ден, предвид деликатността на продуктите. Пресни гъбипорчини всеки ден, дори и с малко кутии.
ПРОИЗВОДСТВО НА ЗАМОЗЕНИ И ДЕХИДРАТИРАНИ КРЕМА ОТ СКАРИДИ, ЛОБСТЕР, РАК, ОТ МОРЕТО, СОМ, ГЪБИПОРЧИНИ И ПО ЗАПИТВАНЕ САУСИ ЗА ПАСТА С ВИСОКО КАЧЕСТВО, ОРИЕНТИРАНИ КЪМ РЕСТОРАНТСКИЯ БИЗНЕС И ГОЛЯМАТА ДИСТРИБУЦИЯ, ПЕРСОНАЛИЗИРУЕМИ С БРАНД НА КЛИЕНТА В РАЗЛИЧНИ ФОРМАТИ...