...Сърцевидните равиоли от прясно тесто, пълнени с гъбипорчини и рикота, са изключителен пример за италианско занаятчийство, проектирани да задоволят най-взискателните и изискани вкусове. Листът от прясно тесто е оформен в малки сърца, символ на страст и кулинарна отдаденост. Пълнежът съдържа съкровището на вкусовете на гъбите и свежестта на рикотата.
...Порчини Боскайола 180 г: това са гъбипорчини, нарязани на малки парчета, бланширани в оцет, подправени с ароматни билки и поставени в зехтин.
Етикет на продукта
В 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Комбинации
Порчини ала Боскайола Калви са много апетитни и идеални, особено като предястие: възможно е да се комбинират с нашите други специалитети.
Метод на съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C) и консумирайте в рамките на 5 дни.
Код: ПОРК 180...
...Гъбите порчини, нарязани в зехтин от Ghiotto Galfrè, са ръчно подбрани една по една и старателно почистени с изключителна нежност. Те запазват аромата и текстурата си, без да губят и капка от живия цвят, който ги характеризира. Опаковани на ръка, в стъклени буркани, цветовете на всяка разновидност са подредени по хармоничен начин. Красиви за гледане, вкусни за опитване.
КОНФЕКЦИИ ОТ 6
1 БР = 12,00 ЕВРО
1 ПАЛЕТ 10 КОНФЕКЦИИ ОТ 6 = 60 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 01/2026
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 20 ПАЛЕТА...
...Съставки: гъбипорчини (boletus edulis) 72%, бял трюфел (tuber magnatum pico) 3%, зехтин, сол, аромати.
Препоръки: Перфектна за основни ястия, вкусни пълнежи, сосове с интензивен аромат на месо и риба, тартинки и вуалвенти.
Налична е и в размер от 500 г.
...Сушени гъбиПорчини Le Foglie Verdi
Сушени гъбиПорчини Сицилия
Опаковка - Сушени гъбиПорчини в опаковки от 50, 100, 250, 500 г, отлични за ризото и приготвяне на ястия.
Сушени гъбиПорчини 50, 100, 250, 500 г опаковка, най-добрият продукт за ризото и общи смесени ястия.
...Нашата прясно приготвена паста е пълнена с месо, сушен шунка, рикота и спанак, гъбипорчини, всичко увито в тънък и лек лист, направен от брашно и яйца от свободно отглеждани кокошки.
...Фисташките не пестят: на солените ястия даряват цялото си качество, вкус, интензивен цвят, своята автентичност и натуралност...
Достъпни в различни вкусове: Песто от фисташки с гъби; Песто от фисташки с трюфели; Песто от фисташки със сол от Сицилия.
...Делизията с бял трюфел и гъбипорчини е един от най-изисканите и ексклузивни продукти.
Идеална за аперитиви и ценни меса, тя се съчетава с отлични бели вина. Търсена в много кухни с много висок профил. Изискана и балансирана, директно от най-добрите готвачи в света.
... приятен бульон, разтворете 16 г Гранулирани гъбиПорчини на Bauer в 1 литър вряща вода и разбъркайте: продуктът е моментален. За да добавите допълнителен вкус, гранулата може да се добави директно към ризото, сосове, печено и скалопини в желаното количество.
С 15% ГЪБИПОРЧИНИ...
...АРОМАТИЗИРАНИ ПОДПРАВКИ С ЕКСТРА ВИРДЖИН ОЛИВКОВО МАСЛО
За да съчетаем вкус и удобство в кухнята, съчетахме екстра вирджин зехтин с медитерански подправки и не само:
ГъбиПорчини
Чесън
Босилек
Черно Трюфел
Бяло Трюфел
Лимон
Чили
Розмарин...
...Предлагаме директно от производителите в Сицилия, истинския сицилиански арancino от 250 г, вкусен и деликатен, с плънки от: зелени фъстъци от Бронте, спанак, масло, рагу, сицилиански патладжани, гъбипорчини, каретиера. Цена на брой 0,90, без транспорт, опаковки от 24 броя, полуготови за поставяне в фритюрник и за няколко минути получавате арancino с вкус като в типичните сицилиански ростиерии. Предварително приготвени замразени арancinи, готови за поставяне във фритюрник и за три минути получавате хрупкаво и вкусно арancino.
... милион хектара земя, за да покрием нуждите на нашите клиенти от естествено отглеждани трюфели, които възлизат на над четиридесет тона годишно. В Турция, както и в Източна Европа, наблюдаваме подобна структура, събирайки нашия инвентар от трюфели и диви гъби като порчини, шантрелли, морели и др. В Notrica постоянно се стремим да предоставим на нашите клиенти скромни цени, без да компрометираме качеството по никакъв начин.
...резултат от непрекъснато проучване. Оттук идва непрекъснатото търсене на създаването на перфектна комбинация между традиция и съвременност. Нашата идея за ресторантьорство не изоставя гостоприемството, важността на обслужването и "кухнята, която знае как да задоволи", но в същото време приема нови концепции, свързани с по-устойчиво ресторантьорство от екологична и социална гледна точка. Сирена, колбаси и меса от Пиемонт изминават малко километри, за да оживят нашето меню. Гъбипорчини, артишок и аспержи стават сезонно истинските герои на нашата кухня и пицария.
Семейната компания Sapori di Bosco Molisani работи в сектора на агрохранителната индустрия от 2002 година. Любовта към земята, уважението към горите и страстта към нишовите продукти доведоха до все по-силна привързаност към нашата работа. Sapori di Bosco Molisani е малка компания, която с ентусиазъм и упоритост ежедневно се посвещава на производството и преработката на трюфели, гъбипорчини...
Ресторантът и пицария Il Naif винаги е бил един от най-добрите в Равена и предлага на клиентите си внимателно и прецизно обслужване. В нашето заведение можете да намерите:
Меню с голямо разнообразие от морски специалитети. Пресен риба всеки ден, смесен рибен фритюр, смесена рибна скара и сурова риба, ракообразни, гъбипорчини, трюфели, ръчно приготвени пасти, месо на скара, салати и зеленчуци от всякакъв вид. Пици на дървена фурна. Пици с камут, обръщаме особено внимание на кухнята без мазнини и на правилния баланс между протеини и въглехидрати. Меню с едно ястие за спортисти.
... трюфел, пате от черни маслини, пикантен сос, домати с трюфел или гъби. Също така сушени трюфели в буркани. За ресторантьорството предлагаме отлични порчини и замразени трюфели. Умбрийски и тоскански вина. От 1990 г. Tartufi Bianconi произвежда специалитети с трюфели и трюфелови подправки, като трюфелово масло и ризото. Имаме също така сушени/замразени гъби и трюфели. Предоставяме и вина и EVO. Ще се радваме да можем да ви изпратим нашия каталог! Ще бъдем щастливи да ви изпратим нашия нов каталог с продукти и оставаме на разположение за допълнителна информация.
...Неизменна е известната му бакалаа по виенски. Необходими са неговите креативни фантазии с главните герои на местната кухня: аспержи от Басано, радичио от Тревизо, гъбипорчини. Кухня, вдъхновена от страстта, в обстановка, посветена на вкуса. Два перфектни съставки, за да посрещнете вашите най-важни моменти: празници, сватби, специални поводи.
ERBITAL оперира в сектора на дехидратираните продукти, като смесени ризота, паста от твърда пшеница, смесена с ингредиентите на рецептата и сушени гъбиПорчини от 1983 година, когато е основана компанията. Всички етапи на обработка на нашите продукти се извършват в нашето предприятие в Тричеро, провинция Верчели, земя на ориз с голямо европейско значение, разположена в подножието на хълмовете на...
Компанията Sapori di Bosco Molisani се занимава основно с преработката на трюфели, гъбипорчини и зеленчуци от Молизе, произвеждайки пате от трюфели, трюфелни сосове, кремове от зеленчуци, мариновани продукти и ароматизирано масло с трюфел.Компанията избира най-добрите продукти с умението на тези, които познават и обичат плодовете на собствената си земя, обработва суровината с прецизен...
Качество и обслужване на свежи продукти, дори и с малко кутии, бързи доставки няколко пъти на ден, предвид деликатността на продуктите. Пресни гъбипорчини всеки ден, дори и с малко кутии.
ПРОИЗВОДСТВО НА ЗАМОЗЕНИ И ДЕХИДРАТИРАНИ КРЕМА ОТ СКАРИДИ, ЛОБСТЕР, РАК, ОТ МОРЕТО, СОМ, ГЪБИПОРЧИНИ И ПО ЗАПИТВАНЕ САУСИ ЗА ПАСТА С ВИСОКО КАЧЕСТВО, ОРИЕНТИРАНИ КЪМ РЕСТОРАНТСКИЯ БИЗНЕС И ГОЛЯМАТА ДИСТРИБУЦИЯ, ПЕРСОНАЛИЗИРУЕМИ С БРАНД НА КЛИЕНТА В РАЗЛИЧНИ ФОРМАТИ...