...ДЕХИДРАТИРАН ЯДЕВ МАНГО
Вкусете разликата! Опитайте уникален сорт манго.
Дехидратирано при ниска температура, за да запазим аромата и вкуса му.
Всеки сорт манго Дабиола има свой собствен вкус, аромат и текстура. Различни пулп, кора, семена, форма и размер. Слайсовете от Ядев манго са по-малки в сравнение с Ивори манго, поради сорта.
Кората му е зелена, пулпът е по-тъмен, жълто-оранжев, а вкусът...
...Мелоните канталупа са известни със своите специфични характеристики, имат зелена, набръчкана кора с бежова текстура и оранжева плът. Вътрешната им консистенция също е по-здрава.
Много хора казват, че този вид е по-вкусен и се цени повече, той също така има по-силен аромат. Плодът съдържа и няколко хранителни вещества, като бета-каротин, витамин C и витамин B9.
Опаковане: Опаковани в картонена кутия размери C6, C7, C8, C9, C10 или C12, или друг тип кутия.
...Манго е плод на манговото дърво от семейството на Анакардиаците. Може да бъде кръгло, овално или бъбрековидно, и има жълта, зелена или червена кора, която е препоръчително да се отстрани, за да се консумира. Месото му е тъмножълто, мазно, маслено и сладко.
Характеристики на мангото:
- Съдържа антиоксиданти, като витамин C
- Лупеолът допринася за намаляване на растежа на раковите клетки, особено...
...Ананасът "пейн дьо сюкр" от Бенин се характеризира с:
- удължена конусовидна форма, което му носи името "ананас бутилка"
- кора, която остава винаги зелена дори и в зряла възраст. Тази кора обикновено е обезцветена и придава жълто-кафяв блясък.
Калибриране: 09 до 12 плода в плоска кутия
Средно тегло на плода: 1 до 1,6 кг/бр.
Съдържание на захар при зрялост: 13 до 14 градуса брикс
Калибриране: 09 до 12 плода в плоска кутия
Средно тегло на плода: 1 до 1,6 кг/бр.
Съдържание на захар при зрялост: 13 до 14 градуса брикс...
... чуждестранни вносители.
В нашия склад ще намерите различни видове върба, като:
- Естествена върба: Суха, естествена и с кора.
- Зелена върба: Прясна, естествена и с кора.
- Бежова върба: Естествена върба, изсушена с кора, след това сварена, обелена и изсушена.
- Бяла върба: Естествена върба, наскоро нарязана, обелена и изсушена.
- Черна върба: Естествена върба, сварена и суха.